Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antkoncepce

Eliška H. 9.8.2016

Dobrý den, chci se zeptat. Beru antikoncepci Leverette. Dva dny jsem si zapomněla vzít prášek a oba dva dny, jsem měla pohlavní styk. Nemůžu být těhotná ? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


V tom případě je gravidita možná do konce cyklu používejte kondom a pokud se menses nedostaví udělejte si gravitest. Příjemný den

Související dotazy

Antkoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya. Během začátku...
Antkoncepce
Dobrý den, dejme tomu že by muž pravidelně užíval...
Zmena antkoncepce
Dobry den, pane doktore, ve tretim tydnu jsem bohuzel...
Dostinex,antkoncepce
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli nějak dostinex...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antinukleární onemocnění

Dobrý den, poslední cca 4 roky jsem sledovaná na kožním oddělení pro pozitivitu...

Antinukleární protilátky

Dobrý den paní doktorko. Mám na Vás dotaz ohledně mého nálezu. Na imunologii...

Antiparazitní obojek pro psy a malé dítě


Antiperspiranty -> rakovina?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co je pravdy na tom, že antiperspiranty mohou...

Antipsychotika


Antistreptolyzin


AntiTPO


Antitrombin a antikoncepce


Antituberkulotika v těhotenství


Antizol


Antkoncepce

Dobrý den, dejme tomu že by muž pravidelně užíval ženskou antikoncepci ve...

Antkoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya. Během začátku zánětu ledvinových pánviček...

Antokoncepce

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat co je pro tělo méně škodlivý - hormonální...

Antokoncepce a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz takový, že v pátek jsem začala menstruovat a začala s...

Antokoncepce Jangee

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o Váš názor. Mám novou antikoncepci Jangee...

Antrální erozivní gastropagie


Antrální erozivní gastropatie

Dobrý den, včera jsem psala svůj dotaz ohledně nálezu - antrální erozivní gastropatie,...

Antrální gastritida, Gastroezofageální reflux...

Dobrý den, byla jsem na vyšetření gastroskopie (nosem). Ve zprávě mám napsáno:...

Antrální gastritida, Inkompetence kardie, Celiakie susp.

Zdravím, včera jsem byla na transnasálním gastroskopickém vyšetření, a nerozumím...

Antrální gastritis, inkompetence kardie

Dobrý den, v lékařské zprávě mám napsanou Dg. antrální gastritis, inkompetence...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Endiaron - děti

Dobrý den, byli jsme na dovolené a děti (25kg a 15 kg) "dostaly" průjem. Neměli...

Krevní tlak 140/80 ve dvaceti letech

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat. Bude mi 20 let a zjistili mi vyšší krevní...

Těhotenská cukrovka

Dobry den, dnes jsem byla na screeningu ve 3.tPred necelym mwsicem minzjistili...

Výsledek testu na M. Down

Vážená paní doktorko, prosím Vás o radu při posuzování rizik Downova syndromu...

Hojení po vytržení zubu

Dobrý den asi tak před 3 týdny mi byl vytržen zub. Šestka nahoře. Po třech týdnech...

Bulky na obličeji

Reaguji na: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/bulka-na-obliceji-244111 Ateromy...

Vyrážka z ničehonič

Dobrý den, dnes ráno sem postrehl, že mně svedí penis, a zbadal jsem vyrážku,...

"Lupání" křupání za krkem, krční páteř


17-ti letá prohlídka


Strupy ve vlasech

Dobrý den Mám dotaz už dlouhou dobu cca rok trpím strupy ve vlasech které...

PSA


MUDr. Vladimír Dvořák

Odborný lékař chirurgie

MUDr. Aleš Meisner

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Naražená záda


Autominunitní nemoc?

Dobrý den, podstoupila jsem imonologické vyšetření, mohla bych Vás poprosit...

MUDr. Jaromír Lichnovský

Praktický lékař pro dospělé

Vysvetlenie diagnozy

Dobrý večer. Dnes som bola na vyšetrení u neurologa, len velmi nerozumiem diagnoze...

Urgentní močení

Dobrý den, je to skoro půl roku, co jsem byl u doktora s tím, že mám potíže...

Escapelle a bolest bricha

Dobry vecer,23.1 jsem mela nechraneny styk v plodnych dnech kdy se do me pritel...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×