Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antokoncepce a těhotenství

Antikoncepce Jana 23.7.2012

Dobrý den,
mám dotaz takový, že v pátek jsem začala menstruovat a začala s užíváním antikoncepce. V pátek, čili 7dní na to došlo k sexu, bez kondomu. Mohu otěhotnět nebo se bát nemusím? v příbalovém letáku píší, že pokud se začne ihned první den menstr.užívat, jsem ihned chráněna před otěhotněním. Děkuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, chráněná před otěhotněním skutečně jste, pokud užíváte tablety pravidelně.

Související dotazy

Těhotenství a antokoncepce
Dobrý den, je možné otěhotnět selháním antikoncepce,...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Antokoncepce
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat co je pro tělo...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antistreptolyzin


AntiTPO


Antitrombin a antikoncepce


Antituberkulotika v těhotenství


Antivirotika Herpesin

Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu, zda je nutné dobrat antivirotika, i...

Antizol


Antkoncepce

Dobrý den, dejme tomu že by muž pravidelně užíval ženskou antikoncepci ve...

Antkoncepce

Dobrý den, chci se zeptat. Beru antikoncepci Leverette. Dva dny jsem si zapomněla...

Antkoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya. Během začátku zánětu ledvinových pánviček...

Antokoncepce

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat co je pro tělo méně škodlivý - hormonální...

Antokoncepce Jangee

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o Váš názor. Mám novou antikoncepci Jangee...

Antrální erozivní gastropagie


Antrální erozivní gastropatie

Dobrý den, včera jsem psala svůj dotaz ohledně nálezu - antrální erozivní gastropatie,...

Antrální gastritida, Gastroezofageální reflux...

Dobrý den, byla jsem na vyšetření gastroskopie (nosem). Ve zprávě mám napsáno:...

Antrální gastritida, Inkompetence kardie, Celiakie susp.

Zdravím, včera jsem byla na transnasálním gastroskopickém vyšetření, a nerozumím...

Antrální gastritis, inkompetence kardie

Dobrý den, v lékařské zprávě mám napsanou Dg. antrální gastritis, inkompetence...

Antrumgastritida

Dobry den mohl bych poprosit o nazor + gastroenterologa? Prikladam zpravu z...

Antrumgastritida a lehká bulbitída

Dobrý den. Byl jsem na vyšetření žaludku a závěr byl Antrumgastritida a lehká...

Antrumgastritida,bulbitida,esofagitida

Dobry den, pri gastroenterologickem vysetreni mi byla zjistena tato diagnoza...

Anxieta

Dobrý den, před rokem mě moje psychiatrička nasadila AD Citalec 10mg na místo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědění prsů a bradavek

Dobry den, uz skoro tyden me hrozne svedi bradavky i cela prsa. Jsou trochu...

Naražený prst na noze


Špunt v uchu a tříprocentní peroxid vodíku


Těhotenství a žlutý výtok


3 týdny zalehlé ucho po rýmě

Dobrý den, mám už 3 týdny zalehlé levé ucho po normální rýmě. Ucho mně zalehlo...

Krvácení při sexu

Dobrý den, je možné, že při sexu krvácím kvůli velikosti přítelova penisu? Jsem...

Opožděná menstruace při stresu


Vysoké TSH

V únoru jsem po 8 letech vysadila HA. Jelikož se poté nedostavila do dubna menstruace,...

Bolest břicha

Dobrý den, uz dlouhou dobu me neustále bolí, spíše picha na levé straně pod...

Bulka na tvrdém patře v ůstech


Zákalky oka

Dobrý den, v jaké fázi se operuje sklivcový zákalek. Pro mě je to velmi nepříjemné...

GER?

Dobrý den, již delší dobu mne trápí pálení v krku kolem mandlí. Toto se děje...

Bércový vřed

Dobrý den, mohu se zeptat jestli se na vyčištění bércové vředu (doopravdy vyčištění,...

Zalehlé ucho při rýmě


Dřívější menstruace při antikoncepci


Pálení jazyka

Dobrý den, mám již víc než půl roku pálení jazyka a i když má slin, tak mám...

Průjem a zpoždění menstruace

Dobrý den, už 3 den mi je zle od žaludku,ale nezvracim, mám průjem. A 3 den...

Po probuzeni cítím úzkost a depresi

Dobry den, posledniho pul roku mi stava (nevim, zdali na zaklade dlouhodobeho...

Bolesti brucha na oboch stranách

Bolesť brucha pod rebrami, striedavo alebo aj naraz na oboch stranách. Zistená...

Bolest močové trubice po vyndání cévky

Dobrý den, po operaci jsem měla cca 3 týdny zavedenou cévku, kvůli infekci jsem...

Reklama
Zavřít