Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antkoncepce

Sex jan 19.8.2016

Dobrý den,
dejme tomu že by muž pravidelně užíval ženskou antikoncepci ve formě tablet a souběžně měl na těle antikoncepční náplast. Co mu bude hrozit, co se bude dít s jeho tělem? jak moc rychle?

MUDr. Pavel Turčan
Odpovídá lékař:

MUDr. Pavel Turčan

Specializace: Sexuologie Pracoviště: Centrum MEDIOL, ordinace sexuologie, andrologie a partnerská poradna, Olomouc

Dobrý den,
v tomto případě záleží na více faktorech, reakce je velice individuální. Každopádně u určité skupiny disponovaných jedinců může hrozit vznik flebotrombózy nebo i plicní embolie, což není zrovna moc příjemná komplikace, a může být i smrtelná. Jinak je možné, že se muži začne zvětšovat objem prsní žlázy, lidově řečeno mu porostou prsa, ochlupení a vousy porostou pomaleji a může mu taky významně klenout chuť na sex, klesnout svalová síla, zvýší se únava, atd. Muži většinou estrogeny, které jsou v antikoncepci obsaženy, užívají jen v případech tzv. transgender osob. Rozhodně bude v tomto případě lepší, pokud navštívíte odborníka -sexuologa a necháte si hormonální léčbu ordinovat pod lékařským dozorem. Je to možné například i u nás v ordinaci v Olomouci.

Související dotazy

Antkoncepce
Dobrý den, chci se zeptat. Beru antikoncepci Leverette....
Antkoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya. Během začátku...
Zmena antkoncepce
Dobry den, pane doktore, ve tretim tydnu jsem bohuzel...
Dostinex,antkoncepce
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli nějak dostinex...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antipsychotika


Antipsychotika, nadměrná únava, deprese

Dobrý den. Moje dcera má 29 let a prodělala před rokem polymorfní psychotickou...

Antistreptolyzin


AntiTPO


Antitrombin a antikoncepce


Antitrombotická léčba spolu s NSA

Dobry den, uzivam 1x denne anopyrin 100 po zanetu povrchovych zil,k tomu me...

Antituberkulotika v těhotenství


Antivirotika Herpesin

Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu, zda je nutné dobrat antivirotika, i...

Antivirotika lze užívat i profylakticky

Dobrý den, paní doktorko, v létě při pobytu na slunci u moře nebo v horských...

Antizol


Antkoncepce

Dobrý den, chci se zeptat. Beru antikoncepci Leverette. Dva dny jsem si zapomněla...

Antkoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya. Během začátku zánětu ledvinových pánviček...

Antokoncepce

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat co je pro tělo méně škodlivý - hormonální...

Antokoncepce a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz takový, že v pátek jsem začala menstruovat a začala s...

Antokoncepce Jangee

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o Váš názor. Mám novou antikoncepci Jangee...

Antrální erozivní gastropagie


Antrální erozivní gastropatie

Dobrý den, včera jsem psala svůj dotaz ohledně nálezu - antrální erozivní gastropatie,...

Antrální gastritida, Gastroezofageální reflux...

Dobrý den, byla jsem na vyšetření gastroskopie (nosem). Ve zprávě mám napsáno:...

Antrální gastritida, Inkompetence kardie, Celiakie susp.

Zdravím, včera jsem byla na transnasálním gastroskopickém vyšetření, a nerozumím...

Antrální gastritis, inkompetence kardie

Dobrý den, v lékařské zprávě mám napsanou Dg. antrální gastritis, inkompetence...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Aescin a alkohol

Dobrý den,užívám lék Aescin Teva na zlomenou ruku,kterou mám týden po operaci....

Přenos svrabu z morčete na člověka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně přenosu svrabu z morčete na člověka....

Naražený prst na noze


Vertigo

Syn, 18 let, zdravý, před 5 dny náhle v sedě u večeře začalo celkové motání...

Madmonq


Bolest penisu a podbřišku

Chci se zeptat, přítele už skoro dva týdny bolí penis a oblas mezi penisem a...

Náhlá nevolnost která do hodiny odezní

Dobrý den , je mi 20a mám problém .. za poslední 3 měsíce se mi už stalo asi...

Zvýšené hodnoty v krvi - Urea, kreatin, kyselina močová a CKD-EPI


Bušení srdce

Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat buší mě srdce ale v krku ,slyším to a je to...

Bolest konečníku a podbřišku

Dobrý den, Chtěla bych poradit. Mam bolesti konečniku a pod bříška. Vyšetření...

Sliznice oka

Dobré ráno, chtěla jsme se zeptat jestli je možné, že se mi odchlípla vrchní...

Pivo a lék Isoprinosine

Dobry den dostal jsem na posileni dle lehce snizeni na imunologii viz priloha...

Únava, bolest hlavy

Dobrý den. Chci se zeptat. Přítel poslední dobou trpí neustálou únavou, je bez...

Podčelistní bolestivé zduření

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jakby jak je spodní čelist tak asi urpostřed...

Vystouplá klíční kost

Dobrý den, nahmatala jsem si v období kolem vánoc ,,zvětšenou" pouze jednu klíční...

Bolest v podbřišku vystřelující do konečníku


Xarelto

Dobrý den,asi tak 3 měsíce užívám na ředění krve xalerto a zajímá mě jaké léky...

Bolest pod hrudním košem

dobrý den,manžel má v poslední době potíže stím,že při nějaké činnosti mu proletí...

Píchání na levé straně hrudníku

Je mi 16. Sem tam do tejdne mě píchá na levé straně hrudi nebo pod levým ramenem,...

Nealko pivo na léky?

dobrý den prosim vás mužu pit nealkoholické pivo na prášky doxybene 200mg děkuju

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.