Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antkoncepce

jan j. 19.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, dejme tomu že by muž pravidelně užíval ženskou antikoncepci ve formě tablet a souběžně měl na těle antikoncepční náplast. Co mu bude hrozit, co se bude dít s jeho tělem? jak moc rychle?

Odpovídá:

MUDr. Pavel Turčan

Specializace: Sexuologie Pracoviště: Centrum MEDIOL, ordinace sexuologie, andrologie a partnerská poradna, Olomouc

Dobrý den, v tomto případě záleží na více faktorech, reakce je velice individuální. Každopádně u určité skupiny disponovaných jedinců může hrozit vznik flebotrombózy nebo i plicní embolie, což není zrovna moc příjemná komplikace, a může být i smrtelná. Jinak je možné, že se muži začne zvětšovat objem prsní žlázy, lidově řečeno mu porostou prsa, ochlupení a vousy porostou pomaleji a může mu taky významně klenout chuť na sex, klesnout svalová síla, zvýší se únava, atd. Muži většinou estrogeny, které jsou v antikoncepci obsaženy, užívají jen v případech tzv. transgender osob. Rozhodně bude v tomto případě lepší, pokud navštívíte odborníka -sexuologa a necháte si hormonální léčbu ordinovat pod lékařským dozorem. Je to možné například i u nás v ordinaci v Olomouci.

Související dotazy

Antkoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya. Během začátku...
Antkoncepce
Dobrý den, chci se zeptat. Beru antikoncepci Leverette....
Zmena antkoncepce
Dobry den, pane doktore, ve tretim tydnu jsem bohuzel...
Dostinex,antkoncepce
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli nějak dostinex...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antinukleární onemocnění

Dobrý den, poslední cca 4 roky jsem sledovaná na kožním oddělení pro pozitivitu...

Antinukleární protilátky

Dobrý den paní doktorko. Mám na Vás dotaz ohledně mého nálezu. Na imunologii...

Antiparazitní obojek pro psy a malé dítě


Antiperspiranty -> rakovina?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co je pravdy na tom, že antiperspiranty mohou...

Antipsychotika


Antistreptolyzin


AntiTPO


Antitrombin a antikoncepce


Antituberkulotika v těhotenství


Antizol


Antkoncepce

Dobrý den, chci se zeptat. Beru antikoncepci Leverette. Dva dny jsem si zapomněla...

Antkoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya. Během začátku zánětu ledvinových pánviček...

Antokoncepce

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat co je pro tělo méně škodlivý - hormonální...

Antokoncepce a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz takový, že v pátek jsem začala menstruovat a začala s...

Antokoncepce Jangee

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o Váš názor. Mám novou antikoncepci Jangee...

Antrální erozivní gastropagie


Antrální erozivní gastropatie

Dobrý den, včera jsem psala svůj dotaz ohledně nálezu - antrální erozivní gastropatie,...

Antrální gastritida, Gastroezofageální reflux...

Dobrý den, byla jsem na vyšetření gastroskopie (nosem). Ve zprávě mám napsáno:...

Antrální gastritida, Inkompetence kardie, Celiakie susp.

Zdravím, včera jsem byla na transnasálním gastroskopickém vyšetření, a nerozumím...

Antrální gastritis, inkompetence kardie

Dobrý den, v lékařské zprávě mám napsanou Dg. antrální gastritis, inkompetence...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sex a močová infekce

Dobrý den, je vhodné provozovat sex během menstruace? Trpím na záněty močových...

Cukání pod okem


Přes půl roku mě bolí (nebo spíše cítím tlak) v levém podžebří

Dobrý den, již přes půl roku mě bolí (nebo spíše cítím tlak) v levém podžebří,ve...

Dg. Fractura chondralis medialis femoris 1.sin; St.p. rupturam LCA genus 1. sin.

Dobrý den, byla mi po úraze (3/2017) provedena artroskopie levého kolene (6/2017)...

Sezení u počítače a bolesti zad

dobrý den prosím o radu,když sedím u počítače snažím se sedět rovně i nohy mam...

Jizvy po akné

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co mám dělat, když se mi po akné objevili...

Když mám ztopořený penis tak mi nejde přetáhnout předkožka


Pichlavá bolest nohou

Dobrý den, je mi 27 let, jsem po porodu dva a pul roku. A posledni asi rok...

Přenos HPV


PSA


Bradavice na bradavce


Únavový syndrom... útlak míchy ??

Dobrý den, je mi 30 let a pravidelně už asi tři roky mám problémy se stavy po...

Vyrážka na penisu

Ahoj, mám takový problém. Na penisu se mi vytváří takové pupínky. Jsou velice...

Čepy na mandlích a zarudlé patrové oblouky


Ukončení neschopenky

Zdravím, v pátek mi ukončí neschopenku, ale do práce nastoupím až v pondělí....

Ostruha patní kosti

Jsem asi měsíc po ozařování paty ,bolest se zhoršila a místo ozařování je nateklé...

Syfilis

Dobry. Zistili mi syfilis z krvnej skusky. Mal som aj priznaky a to jednu bodku...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Stav po zlomenině zánártní kůstky


Molusky

Dobrý den, mám dotaz ohledně mé 6 leté dcery. Dnes po kožní návštěvě nám bylo...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×