Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Asacol vliv na otěhotnění

Gynekologie Jana 19.1.2016

Dobrý den, prosila bych o radu. S přítelem se snažíme 3 měsíce o miminko. Zatím se nedaří, přítel má ulcerozni kolitidu, při které bere léky Asacol, nemoc má ted diky lekum ve stadiu klidu, nebo jak to napsat, chci se zeptat, zda nemaji vliv na otehotneni. Nekde jsem četla,ze se leky musi vysadit, ale to by pak nemoc opet propukla.
Dále bych se ráda zeptala, jak po jaké době máme řešit to, že mi nejde otěhotnět. Moc děkuji za info

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

3 měsíce jsou krátká doba pokud se gravidita nezdaří při cílené snaze do půl roku je mož...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Asacol
Dobrý den, již rok používám asacol jako léčbu urcerozní...
Jaký vliv má použití tabletky proti početí na budoucí otěhotnění?
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký vliv má použití...
Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Asacol
Dobrý den,teprve třetí den užívám lék Asacol 2-2-2...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Vliv antikoncepce na otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od 16ti let beru...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Arytmie?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená občasné jakoby přeskočení na hrudníku-...

Arytmie?

Dobrý den. Už nějakou dobu se mi občas stane, že mě z ničeho nic začne hrozně...

Arytmie?

Dobry den, chcem sa len opytat, pri prudsom pohybe, najcastejsie si to vsimam...

Arytmie? - 2

Dobrý den p. dr. Heřmanská. Před pár dny jste mi odpovídala na dotaz (zde je...

Arytmogenní kardiomyopatie

Dobrý den, chci se zeptat na svůj stav a prognózu nemoci. V nemocnici jsem to...

Arytmologie nebo kardiologie?

dobrý den. již několik let, asi 12 chodím na arytmologii, byla tam zjištěna...

AS a těžká atrofie mozku

Dobrý den. Můj otec(58) spadl z bagru na hlavu. Na CT mu napsali AS a těžká...

AS-CUS změny na čípku děložním

Dobrý den .Potřebuji se Vás zeptat jak moc jsem v kritické situaci .? Jedna...

Asacol

Dobrý den,teprve třetí den užívám lék Asacol 2-2-2 a všimla jsem si, že mi výrazně...

Asacol

Dobrý den, již rok používám asacol jako léčbu urcerozní kortitidy. Přibrala...

ASC - US, reaktivní buněčné změny, nalez HPV mRNA, HR -HPV typu : 16,18,45 DG:N879

Dobrý den, po vyšetření na gynekologii jsem byla odeslána na další vyšetření.Nicmeně...

ASC H + HPV

Hezký den, ráda bych se zeptala, zda se samovolně může zlepšit cytologický nález...

ASC H a HPV

Dobry den, delala jsem odber cytologie a vysledek byl ASC H a HPV. Po dvou...

ASC-H, nelze vyloučit HSIL

Dobrý den, chtěla bych poprosit o vysvětlení nálezu viz. přiložená zpráva z...

ASC-US

Dobrý den, byl mi zjištěn ASC-US, musím za tři měsíce na kontrolní cytologické...

ASC-US způsobený zánětem

Dobrý den, chci se zeptat paní doktorko byla jsem na vyšetření a zjistili mi...

ASC-US, výtok - hlen

Dobrý den, vím, že jsem již sem jednou podobný dotaz psala, ale chtěla bych...

ASCA protilátky

Dobrý den, mám dotaz ohledně hodnot Antiinfekční imunity. Byla jsem vyšetřena...

Ascaris lumbricoides

Dobry den, po velky potrebe jsem nasel na toaletnim papiru neco co se podoba...

Ascenentní deprese STT

Dobrý den, co znamená při zátěžovém ekg (ergometrie) ascenentní deprese STT?...