Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

ASLO

Infekce Mato 2.7.2009

Zdravim chcel by som sa spytat na ten antistreptolizyn 0 ja uz mandle nemam tie mi vybrali v 5 rokoch ak to ma stym nieco spolocne a ASLO mam az 659 ze co to vlastne je a co sa moze stat ked mam az take velke mnozstvo a neviem o ziadnom vaznom zdravotnom probleme co by som prezil Dakujem za info

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

ASLO je protilátka, kterou si organismus vytváří při streptokokové infekci, např. angině, ale i jiných. Dlouhodobé vysoké hodnoty mohou nasvědčovat pro přetrvávající infekt v organismu (nejen na mandlích). Tento nález by se rozhodně měl léčit ( např. pendeponizací).Přetrvávající vysoké hladiny ASLO mohou vyvolávat řadu jiných onemocnění ( kloubní, kožní, ledvinové aj.)

Související dotazy

Zvýšené ASLO
Dobrý deň, Prosím Vás o radu ohľadne zvýšeného ASLO. Syn...
Zvýšené AFP, FV a ASLO
Dobrý den, mam pořád afp markry 24, sedimentace kolem...
Vysoké ASLO
Dcera 11.let vysoké ASLO. Dobrý den, už si nevím rady...
Chronická tonzilitis
Dobrý deň, Bola som so synom (15 rokov) u kožnej...
4 měsíce mě trápí zápach z úst
dobrý den, zhruba 4 měsíce mě trápí zápach z úst. Na...
Duomox na streptokokovou infekci
Dobry den mam zvysene aslo 424, lekar predepsal Duomox...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

ASLO

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat jak podpořit a posílit imunitu. Mám zvýšené...

Aslo

Dobrý den paní doktorko.Již řadu let se léčím na neurologii.Obtíže - bolesti...

ASLO

Dobrý den již delší dobu mám v krvi zvýšené aslo 500+.. dobrány tři antibiotika...

ASLO

Dobrý den, mám neustálý problém s ASLEM. Už jsem sem sice jednou psala jak posílit...

Aslo

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda dlouhodobě zvýšená hodnota aslo může způsobit...

ASLO

Dobrý den, zajímalo by mě. co může znamenat hodnota ASLO přes 600?Ze zprávy...

ASLO

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je možné, že sa v tele nachádza infekcia...

Aslo

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda zvýšené Aslo má nějaký vliv na darování...

ASLO

Dobrý den, co je důvodem, když po nálezu streptokoka pyogenes (dýchací cesty...

Aslo

Dobrý den, mýval jsem časté angíny a horečky okolo 40, takže pomáhaly jen zábaly...

ASLO

Dobrý den, děkuji za Vaši odpověd na můj dotaz ohledně zvýšené hodnoty ASLO...

ASLO

Dobrý den pane doktore, Mám teď takový dotaz. Asi před měsícem jsem byla na...

ASLO

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Je mi 23 let a poslední dva měsíce mě zlobí...

Aslo

Velmi Vám pane doktore děkuji za rychlou informaci. Opravdu nic jiného nemají....

ASLO

Dobry den, rad bych se zeptal na vec ohledne streptokoka, v mem pripade se...

ASLO

Dobrý den, syn 9let,v březnu prodělal chřipku s vysokými horečkami. Výtěr...

ASLO - léčit či nikoli

Dobrý večer, chtěla bch vás poprosit o váš názor. V krku mi po provedené kultivaci...

ASLO a ledviny u plodu

Dobrý den, již cca 2 roky mám zvýšené aslo. V začátcích hodnota cca 700 a nyní...

ASLO a otěhotnění

Dobrý den, před 10 měsíci jsem měla angínu, ASLO 370. Přeléčena Klacidem (alergie...

ASLO a RF

Dobry den chtela jsem se zeptat. Dceri delala pani doktorka krevni testy. Biochemie...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odběr krve u kojence

Dobrý den paní doktorko, syn prodělal ve 2,5 měsících zápal plic. Naše paní...

Dědičnost Bechtěrevovy choroby

Dobrý den, když má muž 29 pozitivitu na HLA B27, ale zatím bez projevu. Jak...

Varlata

Dobrý den,na levém varleti mám nejspíše zvětšenou nějakou cévu,kterou si nahmatám,ale...

Zlomenina prstu a sport

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně zlomeného prvního článku prostředníku...

Po zánětu ledvin pořád pobolívá v zádech

Dobrý den, asi před dvěma týdny jsem šel za doktorkou s bolestí ledvin, dole...

Varlata

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli musejí být varlata stejně vysoko. Manželovi...

Varlata

Dobrý den když jsem byl malý vzaly mi jedno varle chtěl jsem se zeptat jak je...

Zhoršení paměti, křeče ve svalech

Dobrý den. Chtela bych se zeptat, zda je možnost nechat se někde otestovat na...

Varlata

Dobrý den, chci se jen zeptat nedávno jsem si nahmatal na levém varleti žíly...

Lindynette 20, první užití a spolehlivost

Dobrý den, narazila jsem na rozdílné informace ohledně spolehlivosti antikoncepce...

Bolesti při styku po odstranění dělohy a vaječníků

Dobrý den, jsem 3 měsíce po operaci- odstranění dělohy a vaječníků. Po kontrole...

Varlata

Dobrý den, mám 17 let a lehoulince mě pobolívá právé varle, už to trvá třeba...

Hnědý výtok

začalo to - jak jsem se domnívala - kvasinkovým zánětem, po dobrání klotrimazolu...

Varlata

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Před pár týdny jsem si nahmatal ve varlatech,...

Kouření a slinivka

Dobrý den, pane Doktore. Moc Vám děkuji za odpověď a samozřejmě ji budu respektovat....

Panenská blána

Dobrý den, jsem ještě ve svých 21 letech pannou, která měla nedávno slabou...

Krvácení mimo menstruaci

Dobry den. Jiz paty den krvscim mimo menstruacni cyklus. Uzivam antikoncepci...

Narušená panenská blána


Varlata

Dobrý večer, promintě že zase otravuju ale k dotazu ke kteremu mi dnes přišla...

Inhalace výparů Sava

Dobry den uklizela jsem se savem v koupelne a celkem dost jsem se ho nadychala...

Reklama