Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

ASLO

Infekce Kateřina . 24.9.2008 redakce uLékaře

Dobrý den, zajímalo by mě. co může znamenat hodnota ASLO přes 600?Ze zprávy od alergologa jsem se dočetla o této hodnotě, ani ji nijak nekomentoval.Na ORL zjištěn z výtěru z krku zlatý stafylokok.Může to mít nějakou souvislost?Děkuji za názor.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Zvýšení ASLO není nemoc - je to patologicky zvýšená hodnota zánětlivého ukazatele svědčící pro zánět někde v těle. Tento ukazatel není specifický pro nějakou konkretní bakterii, ale stafylokok jej také aktivuje. Titr přes 1:200 signalizuje probíhající nebo opakovanou infekci, je proto dobré zjistit druh infekce a potom ji zaléčit. Navštivte s důvěrou svého obvodního lékaře, provede vám testy s cílem detekovat, kde se tyto bakterie mohou nacházet a na jaká antibiotika jsou citlivé. Hezký den.

Související dotazy

Zvýšené ASLO
Dobrý deň, Prosím Vás o radu ohľadne zvýšeného ASLO. Syn...
Zvýšené AFP, FV a ASLO
Dobrý den, mam pořád afp markry 24, sedimentace kolem...
Vysoké ASLO
Dcera 11.let vysoké ASLO. Dobrý den, už si nevím rady...
Chronická tonzilitis
Dobrý deň, Bola som so synom (15 rokov) u kožnej...
4 měsíce mě trápí zápach z úst
dobrý den, zhruba 4 měsíce mě trápí zápach z úst. Na...
Bolest kloubů
Dobrý den, mám takový nevšední dotaz. Dlouhodobě jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

ASK lev.kolene -pooperační stav

Děkuji moc za překlad diagnozy ASK lev.kolene ze dne 3.5.201u a doplňuji: Diagnoza:...

ASK lev.kolene -pooperační stav

prosím o přeložení diagnozy po ASK lev.kolene laesio men med gen I.sin. ASK...

Ask levého kolene

Dobrý den, prosím o vysvětlení lék. zprávy. Doktor mi řekl, že si mám koupit...

ASK menisku

Dobrý den. Jsem 2 měsíce po ASK menisku (zahlazování vnitřního i vnějšího menisku)....

ASK operace medial partial.menisectomie 1.sin shaving

Prosím opřeklad lékař.zprávy: F-P kompl.:intaktní Med.komp.:nález rpt.med.men.,v...

ASK P RAMENE

Dobrý den.Vážený pane doktore chtěla bych se Vás zeptat po mag. rezonanci ramene...

ASK pravého kolene

Dobrý den prosím o vysvetlení nálezu: Ruptura MM g.ldx. , Plicea PM hypertrophica...

ASK ramene

Dobrý večer jsem 2 měsíce po operaci ramene ASK subakromiální dekomprese Neer...

ASK v lokální anestezii po embolii

Dobrý den, rád bych se prosím zeptal byl jsem na ASK pravého kolena 13.1.2015....

ASL , fascikulace jazyka , po operaci

Dobry den pane doktore, jsem po extrakci 4x osmicek v celkove narkoze, spatne...

ASLO

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda příčinou vysokého ASLA je pouze streptokoková...

ASLO

Dobrý den, po intoxikaci co2 mi našli v krvi zvýšenou hladinu ASLO - hodnoty...

ASLO

Dobrý deň už dva roky ma trápia bolesti kolien a aslo som mal na začiatku 800...

Aslo

Dobrý den.Dcera ma 13 let.Před rokem dcera brala víc než rok antibiotika,protože...

ASLO

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat jak podpořit a posílit imunitu. Mám zvýšené...

Aslo

Dobrý den paní doktorko.Již řadu let se léčím na neurologii.Obtíže - bolesti...

ASLO

Dobrý den již delší dobu mám v krvi zvýšené aslo 500+.. dobrány tři antibiotika...

ASLO

Dobrý den, mám neustálý problém s ASLEM. Už jsem sem sice jednou psala jak posílit...

Aslo

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda dlouhodobě zvýšená hodnota aslo může způsobit...

ASLO

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je možné, že sa v tele nachádza infekcia...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×