Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

ATB a screeningový test

Gynekologie Soňa 9.1.2018

Dobrý den, jsem ve 12+3 tt a dostala jsem V-Penicilin 1,2 MEGA 3x denně a od toho dne (braní antibiotik) za 8 dní jdu na 1. screening a na genetickou konzultaci (v rodině Downův syndrom). Chci se zeptat zda antibiotika neovlivní výsledky testů? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den Soňo, užívání V -Penicilinu nebude mít žádný vliv na screeningové vyšetření. Nemusíte mít žádné obavy z negativního dopadu na výsledek. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Syfilis, antibiotika, vliv na testy
Ráda bych přeformulovala dotaz #208424, pravděpodobně...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Test na THC
Dobry den chci se zeptat prvni tyden v lednu jsem mela...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

ATB a HA

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli užívání ATB Nitrofurntoin a HA Lindynette...

ATB a HA

Dobrý den, dostala jsem atb Duracef, v lékárně mi řekli,že mohou ovlivnit účinnost...

ATB a HA

Dobrý den, vím že podobných dotazů je tu spoustu, ale zajímalo by mě jestli...

ATB a HA

Dobrý den, potřebuji poradit. Před 2 týdnama jsem měla zánět močového měchýře...

ATB a HAC

Dobrý den, v utorok som zacala brat antibiotika azythromicin sandoz 500mg.Beriem...

ATB a chlamydie

D.den mám rok po infekci. Z různých vyšetření krve infekční odd. imunolog. vyšetření...

ATB a kvasinková infekce

Dobrý den. Vždy když beru antibiotika, tak z nich dostanu kvasinkovou infekci....

ATB a menstruace

Dobrý den chci se zeptat, cca před týdnem jsem brala antibiotika Ospen po 8...

ATB a menstruace

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda-li je možné, když jsem před týdnem po...

ATB a plánované těhotenství

Dobrý den, Byla jsem na plicním u lékaře a bylo mi zjištěno, že mám akutní...

ATB a Slunce


ATB a slunce


ATB a slunce

Dobrý den mam angínu a dostala jsem antibiotika ospen 1500 v následujících dnech...

ATB a slunce + alkohol

Dobrý den, dnes začínám užívat Azitrox 500 (celkem 3 tablety po 24hod-poslední...

ATB a solárium

kdyz beru antibiotika a sla sem do solarka muze se mi neco stat??dekuji

ATB a sport

Dobrý den, dnes jsem dobrala antibiotikum Deoxymykoin a chtěla bych se zeptat,...

ATB a střevní potíže

Dobrý den, od pondělí beru antibiotika Zinnat 500mg na rozšířený katar dých....

ATB a test na pohlavní nemoci

dobry , prosim vas, bol som sa otestovať ma všetky pohlavné choroby do HPL...

ATB a výtok

Dobrý den, od páteční půlnoci užívám Macmiror - 20 tablet, pravidelně každých...

ATB a zánět průdušnice

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Někdy když mi nemoc neustupuje tak mi dají...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výtok a svědění pochvy


Periorální dermatitida - volně prodejné masti

Dobrý den, trpím asi půl roku periorální dermatitidou. Kožní lékař mi nejdříve...

Čepy na mandlích a zarudlé patrové oblouky


Tlak nebo svírání v krku

Dobrý den, moc děkuji za rychlou odpověď ohledně bouličky na tvrdém patře....

Naražené koleno po pádu

Dobrý den, včera mi podjela noha na skále a slušně řečenu jsem si pěkně rozbila...

Plíseň na chodidlech

Vypadá to, že se mi opět vrátila plíseň mezi prsty. Tentokrát se mi ale zároveň...

Pohyb po operaci bederní páteře

Nález-G552 Těžká degenerativní diskopatie L5/S1 M4796 Spondylóza NS,bederní...

RTG ozařování

Dobrý den mohla bych se zeptat jak moc k škodlivé a jak velká je zátěž ozařování...

GER?

Dobrý den, již delší dobu mne trápí pálení v krku kolem mandlí. Toto se děje...

Bolest žaludku po jídle

Dobrý den. Chtěla bych poprosit o radu.4 dny mně bolel žaludek po jídle+říhání,zácpa...

Bolest prstů u nohou

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat,jestli nemoc mojí maminky se dá léčit.Bolí...

Bolesti prstů na noze

Dobrý den,mám delší dobu bolest levé nohy v oblasti dvou prstů vedle palce.Byla...

Nadýmání, častá a řidší stolice.

Dobrý den, obracím se na Vás s problémem trávicího traktu. Trpím nadýmáním,...

Zelená stolice


Onemocnění jazyka

Dobry den, vsiml jsem si ze mam na jazyku jako mista kde mi chybi asi chutovw...

Zahlenění, rýma, suchost v ústech

Dobrý deň, Chcem sa opýtať, asi pred 2 týždňami mi začali problémy s hlienami...

Svědění konečníku a hubnutí


Suchý kašel, pocit dýchání prachu (zánět průdušek a dutin)

Dobrý den, předem se omlouvám za delší dotaz, možná se jen zbytečně plaším,...

Angelsound, jak je bezpečný?


Žluto-zelený, zapáchajicí výtok

Dobrý den, je mi 14 a minulý týden jsem měla menstruace( ne poprvé). A ve čtvrtek...