Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Syfilis, antibiotika, vliv na testy

Pohlavní nemoci Anna 28.11.2016

Ráda bych přeformulovala dotaz #208424, pravděpodobně došlo k nedorozumění:
Měla jsem v životě období, kdy jsem se kvůli duševní poruše nechovala příliš zodpovědně. Nyní mám nějaké neurologické problémy a zhoršení zraku, (což by mohlo být i následkem léčby oné dušení poruchy). Byla jsem na testech na syfilis, měsíc před tím jsem ukončila léčbu zánětu močových cest furolinem a doxybene po jednom balení. Potom jsem opět brala jednou Doxybene na angínu a byla jsem na testech na syfilis čtrnáct dní a dva měsíce potom. Všechny testy s negativním výsledkem. Chci se zeptat, zda jsou testy na syfilis s takovýmto odstupem od léčby ATB spolehlivé a to v jakékoliv době od možné nákazy. Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, pozitivita základních vyšetření (BWR nebo RRR nebo VDRL test) syfilis se projeví c...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Syfilis a předcházející léčba antibiotiky
Mohou tetracyklinová (užívaná na jiný problém) dobraná...
Syfilis
Syfilis: Dobrý den, je tedy pravdou, že když člověk...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...
Syfilis
Dobrý den, chci se zeptat, zda mohou spolehlivost...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Syfilis v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat k podané odpovědi (www.ulekare.cz/poradna-lekare/poradna-link-209531)od...

Syfilis vřed

Dobrý den je možné že by syfilis vřed sám od sebe zmizel do tří týdnů aniž by...

Syfilis z polibku

Dobry den, predem se omlouvam za muj dotaz. Jaka je pravdepodobnost nakazy...

Syfilis z předmětů denní potřeby

Dobrý den, od narození dítěte trpím úzkostí z nemocí. Mám prakticky pořád strach...

Syfilis- možnost nákazy

Dobrý den, mé malé neteře (3 a 1 rok) se bohužel dostaly do styku s dvěma příbuznými,...

Syfilis- ranka i po 8 měsících?

Dobrý den, asi před 8 měsíci sem měla možná nechráněný styk. Bohužel si kvůli...

Syfilis- vyrážka v oblasti pubického ochlupení

Dobrý den, Před dvěma týdny se mi objevila tato vyrážka oblasti pubického...

Syfilis-přenos

Dobry den potrebovala by jsem radu..jsem uz z toho celkem na nervy procitam...

Syfilis-reakce na odpověď

Dobrý den, moc děkuji za Vaši odpověď.Sice jsem byl na testech,ale cca 3 týdny...

Syfilis-vyšetření

Dobrý den,byl jsem na erot.masáži,která probíhala pouze rukou-vzájemné uspokojování.Po...

Syfilis, HIV?

Dobrý den, měl jsem nechráněný orální styk na začátku července. Pár dní poté...

Syfilis, Kapavka, Primo infekce? Vředy na jazyku?

Dobrý den pani doktorko. Před 4,5.týdne jsem měl rizik.styk. Orální sex s mužem....

Syfilis, kapavka...

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, jestli pohlavně přenosné nemoci jako je syfilis...

Syfilis, laboratorní kontroly

Dobrý den, měla jsem v životě období, kdy jsem se kvůli duševní poruše nechovala...

Syfilis, opruzeniny nebo něco jiného

Dobrý den, p.doktorko, od srpna tohoto roku mám svědivou vyrážku v podpaží....

Syfilis, orální sex, TPHA

Dobrý den, jeden "incident", nechráněný orální sex (na mně) a chráněný vaginální...

Syfilis?

Asi pred 2,5 az 3 mesici jsem mela chraneny sex s muzem, ale meli jsme i oralni...

Syfilis?

Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny pohlavní styk a...

Syfilis?

Dobrý den, chci se zeptat asi centimetr pod klitorisem směrem k močové trubici...

Syfilis?

Dobrý den, nedavno asi tři dny zpět se mĕ udělala tato vyrážka.Mĕla jsem nechráněný...