Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Baaronova metoda

Radek . 29.9.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, je běžné, že se elastická lignatura(Baaronova metoda) aplikuje cca. po třech týdnech na stejných hemoroidech znova? Pokud ano tak z jakého důvodu. Děkuji předem za vysvětlení.

Odpovídá:

MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku, Proktologická ambulance Praha 6

Dobrý den, elastická ligatura hemoroidůse aplikuje na více sezení z důvodů bolestí po aplikaci v případě, že jsou gumičky příliš blízko sebe, tedy je potřeba ji provést na vícekrát, ne vša na stejných hemoroidech. pokud chcete více informací podívejt se na stránky www.proktologickaordinace.cz

Související dotazy

Metody vyšetření střev
existuje jiná metoda vyšetření střev než kolonoskopie?
Zobrazovací metody
Dobrý den, prosim Vás o obecnou odpověď na mojí otázku...
McKenzie metoda
mám výhřez plotének L4/5 a L5/S1,slyšela jsem o metodě...
Metoda no-poo
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je metoda mytí...
Baronova metoda
Dobrý den byl jsem na odstranění hemoroidú baronovou...
Metoda proti předčasné ejakulaci.
Dobrý den. V momentě blížící se ejakulace zatnutí...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

B lymfocyty a imunita

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, jsem už opravdu zoufalá, poslední...

B-komplex

Dobrý den, mám otázku. Beru B-komplex, snažím se pravidelně (někdy zapomenu)...

B-komplex

Dobrý den, chci se zeptat, zda můžu b-komplex galmed dát své roční dceři....

B-komplex

Dobrý den, je vhodné zakoupit v lékárně B-komplex, pokud jsem často unavená?...

B-lymfocytóza

Dobrý den, mám již více jak půl roku zvýšenou hladinu leukocytů - 10,32 až 12,00...

B12 - jaký doplněk stravy?

Dobrý den, jsem vegan a musím proto suplementovat mmj. vit. B12 potravinovými...

B12 a deprese

Dobrý den, před týdnem jsem dostala první injekci B12 a od té doby(nevím možná...

B12 a psychika

Dobrý den, několik let se léčím na hematologii z důvodu nedostatku B12 a nedostatečného...

B27+, RTG celé páteře

Dobrý den, prosím o přeložení RTG nálezu. Je mi 45 a od 28 let jsem vedena na...

B6 KYSELINA LISTOVA

Dobrý den jsem 6tyden gravitni muzu brat B6 a kyselinu listovou nebou muzu brat...

Babča 78 ztráta síly.-parkinson

Dobrý den pane lékaři,dekuji za kazdou radu. babči je k 80.- před pár dny zkolabovala.(před...

Babička, srdeční aritmie, angína pectoris, nedostatek pohybu,

Dobrý den, potřeboval bych radu ohledně mé babičky (70 let). Před 6 lety byla...

Babičku svědí záda

Dobry den babičce je 96 a posledni dobou ji strasne sveti kuže hlavně záda ,je...

Baby calm

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho - do kolika měsíců se můžou miminku...

Baby calm

dobrý den, máme doma 21 denní miminko a trápí nás prdíky.Před kojením dávám...

Baby calm

Dobrý den, je možné podávat 6-ti týdennímu miminku probiotické kapky-1 denně...

BabyCalm

Dobrý den, mám dotaz ohledně kapiček BabyCalm. První lhvičku když jsme zředily...

Bacil

Dobrý den , moc vás prosím o zhodnocení mého nálezu . Od roku 2005 chodím na...

Bacil ureaplasma

Dobry den! 23.02.2009 som sa na Vas obratila s prosbou o pomoc. Prosim, povazujte...

Bacilonosič

Dobrý den, vnuk 9.9.13, bývá často nemocný, viróza, kašel, rýma teploty, Nechali...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyrasky na varlatech


Chřipka: rychle přichází, pomalu odchází.


Bolest pod žebry


Křupání v hrudníku při nádechu


BHP není karcinom


Tehotenstvi

Dekuji Vam moc za velmi rychlou odpoved. Ten test je tedy pozitivni? Mam se...

Snížení bílých krvinek


Podkožní bulka v třísle


Dřívější menstruace při antikoncepci


Jak ochránit zahradu a dvorek před klíšťaty?




Mgr. Marie Rupcová

Zařízení klinické logopedie

MUDr. Zdeňka Pustková

Praktický lékař pro dospělé

Čtyři tipy na cvičení proti bolesti zad


Otok hráze nebo hemoroid?


Bolestivý vřed na horním patře


Klinická výživa nabízí pestré možnosti využití


Hnědé skvrny v oblasti podbrisku.


Syfilis?


Možnost otěhotnění


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×