Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Belara- vypadávání vlasů..?

Antikoncepce Simonka . 7.8.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jesm se zeptat jestli je možné, že mi padají vlasy po této antikoncepci..? Je to moje první antikoncepce a beru jí od dubna 2011. Pomohlo by změnit antikoncepci..?Vlasy si barvím, žehlím a foukám..Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tato antikoncepce určitě není příčinou nadměrného padání vlasů, spíše naopak, pro svůj antiandrogenní účinek je vhodná pro ženy s potížemi s akné či s padáním vlasů. Pokud vám přípravek nevyhovuje, lze se domluvit s gynekologem o změně.

Související dotazy

Vypadávání vlasů
Dobrý den, před pul rokem me trápily pupínky ve vlasech...
Vypadávání vlasů
Dobry den chci se zeptat ny pripravek ktery muzu pouzit...
Vypadávání vlasů
Dobrý den, mám dlouhodobý problém s vlasy. Jsou slabé,...
Vypadávání vlasů
Dobry den, pred necelymi tremi tydny mi zacaly extremne...
Vypadávání vlasů
Dobry den. Asi pred 3lety mi lekar vysadil antikoncepci...
Vypadávání vlasů
Dobrý den, chci se zeptat, je mi 22 let a začaly mi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Belara

Dobrý den,od začátků mého sexuálního života bojuju se sníženým libidem a nikdy...

Belara

je mi 31 let jsem mírná kuřačka a belaru užívám 2 roky.Menzes mám nepravidelný...

Belara - dve tablety v jeden den

Dobry den, Nedopatrenim se mi povedlo vzit dve tablety HA Belara v jeden den...

Belara - účinky

Začla jsem brát svojí první antikoncepci - Belaru a zajímalo by mě, po jak dlouhé...

Belara - vynechání prvních dvou tabletek po 7 - denní pauze

Dobrý den, paní doktorko. HA Belara užívám již několik let. Dnes večer jsem...

Belara a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Užívám antikoncepci Belara a dnes mi...

Belara a doplňky stravy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli vitamíny a doplňky stravy jako B-komplex,...

BELARA A KLACID 500

Dobrý den, chci se zeptat zda-li antibiotika Klacid 500 ovlivňují antikoncepci...

Belara a posunutí menses

Dobrý den, cca 3 roky užívám Belaru. Občas mívám během cyklu špinění. Minulý...

Belara a slabá menstruace, může to být těhotenství?

Dobrý den, užívám už asi rok antikoncepci Belara, od té doby mám sice slabou...

Belara, Costi a probiotiká

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či môže byť účinok ATK Belara znížený užívaním...

Bělavá kůže na předkožce penisu, bělavá kůže na přední straně žaludu

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás kvůli jistému problému. Na vnitřní straně...

Bělavá moc

Dobrý den,vezmu to krátce je mi 21 let a nedávno jsem byl pozitivní na kapavku...

Bělavá stolice

Dobrý den,manžel má po operaci slinivky a byl mu odebrán žlučník.Nyní dochází...

Bělavé fleky na hrudi

Dobry den, asi před 14 dněma asi po návštěvě solaria se mi začali delat takové...

Bělavé pupínky na kůži u dítěte

Dobrý den, synovi (2 roky) se minulý týden začala tvořit vyrážka, nejdříve pár...

Bělavé skvrny na penisu

dobrý den. mám takové dvě skvrny na penisu. nesvědí ani nebolí. při močení a...

Bělavé skvrny na penisu

Dobrý den, před nedávnem jsem si všimnul několika malých bělavých skvrn na kůži...

Bělavé skvrny na předkožce

Dobrý den, mám problém. Po rozchodu s přítelkyni se mi na přirození (na předkožce...

Bělavé útvary na kloubech rukou

Dobrý den, prosím o radu pro mého přítele. Má už hodně dlouho vystouplé bělavé...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×