Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Belara - dve tablety v jeden den

Gynekologie Klara 3.2.2016

Dobry den,
Nedopatrenim se mi povedlo vzit dve tablety HA Belara v jeden den (prvni v pravidelnem case 9:00, druhou cca v 16:00 - ruce byly v tu chvili proste rychlejsi nez mozek, nez mi doslo ze neni rano, bylo uz pozde). Na druhy den mi tedy bude tableta chybet - tu nahradim v 9 rano tabletkou z nahradniho platicka? Zda se mi to lepsi nezli druhy den pilulku vynechat, ale rada bych znala odborny nazor. Muze takto jednorazove zdvojena davka ovlivnit antikoncepcni ucinek nebo si nemusim delat starosti, kdyz nedojde k zadnemu vynechani pilulky ? Predem dekuji za odpoved.
P.S. Jde o druhou+treti tabletu platicka (ale druheho plata v kuse, bez vynechani 7denni pauzy)

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Nemusíte nahrazovat antikoncepční účinek je zachován prostě doberte plato a udělejte 7 denn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Dvě tablety antikoncepce
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat zda by se mohl vyskytnout...
2 tablety antikoncepce v jeden den
Dobrý den. Dnes ráno jsem si nebyla jista uzitim tablety...
Dvě pilulky v jeden den
Vážená paní doktorko, beru již přes tři roky antikoncepci...
Tablety
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se čípky Candibene...
Antikoncepce - vynechání tablety
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co mám dělat v případě...
Azibiot 500 potahované tablety a alkohol
Dobrý den, dnes ráno jsem dostala antibiotika azibiot...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bělání (odumírání) kůže na prstech

Dobrý den, již dlouhou dobu, asi 3 roky, mám problém s kůží na prstech na rukou....

Bělání a brnění prstů ruky

Dobrý den, zhruba čtyři měsíce, vždy odpoledne, když se vracím z práce a řídím...

Bělání prstů

Dobry den ,cca rok se.pri I.mirnem ochlazeni nebo pri kontaktu s necim studenym...

Bělání prstů na rukou

Dobrý den, již delší dobu mě trápí bělání prstů na rukou. Projevuje se zejména...

Bělání prstů u rukou

Dobrý den, u mé manželky a nyní i u dcery se po určité době při pohybu v chladnu...

Belara

je mi 31 let jsem mírná kuřačka a belaru užívám 2 roky.Menzes mám nepravidelný...

Belara

Dobrý den,od začátků mého sexuálního života bojuju se sníženým libidem a nikdy...

Belara

Jeste jsem se chtela zeptat, Belara je dobrá na plet na vyvin prsou atp. ale...

Belara

Dobrý den, beru 3 měsíce antikoncepci Belaru.. Poslední prášek z platíčka jsem...

Belara

Dobrý den. Začla jsem brát antikoncepci Belara a při užívání prvního platíčka...

Belara - účinky

Začla jsem brát svojí první antikoncepci - Belaru a zajímalo by mě, po jak dlouhé...

Belara - vynechání prvních dvou tabletek po 7 - denní pauze

Dobrý den, paní doktorko. HA Belara užívám již několik let. Dnes večer jsem...

Belara a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Užívám antikoncepci Belara a dnes mi...

Belara a doplňky stravy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli vitamíny a doplňky stravy jako B-komplex,...

BELARA A KLACID 500

Dobrý den, chci se zeptat zda-li antibiotika Klacid 500 ovlivňují antikoncepci...

Belara a posunutí menses

Dobrý den, cca 3 roky užívám Belaru. Občas mívám během cyklu špinění. Minulý...

Belara a slabá menstruace, může to být těhotenství?

Dobrý den, užívám už asi rok antikoncepci Belara, od té doby mám sice slabou...

Belara- vypadávání vlasů..?

Dobrý den, chtěla jesm se zeptat jestli je možné, že mi padají vlasy po této...

Belara, Costi a probiotiká

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či môže byť účinok ATK Belara znížený užívaním...

Bělavá kůže na předkožce penisu, bělavá kůže na přední straně žaludu

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás kvůli jistému problému. Na vnitřní straně...