Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Biseptol a HA Minerva

Gynekologie Denisa . 2.4.2013

Dobrý den. Dneska to znamená v úterý jsem začala brát Biseptol 480 a v pátek končím s HA s Minervou a nasazuji ji za 7 dní. Je potřeba po sedmi dnech nebo po skončení menstruace kondom? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, kondom není potřeba. Biseptol nesníží antikoncepční účinek.

Související dotazy

Antikoncepcia Minerva a Biseptol 480
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci Biseptol 480...
Biseptol
Dobrý den , dnes jsem dostal od lékaře BISEPTOL 480...
HA Minerva
DObrý den. Je mi skoro 30 let a jsem 1,5 roku po porodu....
Minerva
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, používám antikoncepci...
Antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Leverette uz přes 5 měsíců....
Biseptol
Dobrý den, dnes (úterý) mi byl předepsán Biseptol 480...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Biseptol 480 a antikoncepce Lunafem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika Biseptol 480 ovlivňují účinnost...

Biseptol 480 a Minisiston

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Biseptol 480 snižují účinnost...

Biseptol 480 x Lindynette 20

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika Biseptol 480 mohou ovlivnit...

Biseptol 480 X Mercilon

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li ovlivňují antibiotika Biseptol 480mg...

Biseptol 480+ antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette 20 a k tomu beru antibiotika Biseptol...

Biseptol a alergie na slunce

Dobrý den, beru 14 dní Biseptol na zánět močového měchýře a poslední den braní...

Biseptol a antikoncepce Dienille

Dobrý den Beru antibiotika BIOSEPTOL 480 může to mít vliv na antikoncepci DIENILLE? S...

Biseptol a antikoncepcia

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či Biseptol nejak ovplyvňuje účinok hormonálnej...

Biseptol a HA

Dobrý den,je mi 19 a beru antikoncepci Bonadea. Před týdnem a půl jsem dostala...

Biseptol a HA Dienille

Dobry podvecer, chtela bych se zeptat, zda muze Biseptol ovlivnit ucinek antikoncepce...

Biseptol a HA Natalye

Dobrý den, užívám antikoncepci Natalye a dnes jsem dostala antibiotika Biseptol....

Biseptol a jangee

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dostala jsem od doktorky Biseptol na zánět...

Biseptol a kyselé


Biseptol a kyselé potraviny


Biseptol a pramino 21

Dobrý den,mám trochu obavy protože jsem dostala na zánět močového měchýře biseptol...

Biseptol a slunce

Dobrý den, měla bych jednu otázku. Mám zánět močového měchýře na který jsem...

Biseptol a sunya

Dobrý den, má biseptol vliv na HA Sunya?

Biseptol a sunya

Dobrý den, má biseptol vliv na HA Sunya?

Biseptol a sunya

Dobrý den, má biseptol vliv na HA Sunya?

Biseptol alebo Doxybene

Dobry den, uz piaty tyzden ma trapi ranne kaslanie, zelene hlieny z nosa a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nález na čípku

Dobrý den, Chci se prosím zeptat, zda není nebezpečný pohlavní styk s partnerem(stálý...

Obtíže s polykáním

Dobrý den, již měsíc nemohu dopolknout a něco mi vadí v krku, několikrát už...

Výplach pochvy

dobrý den, přítelkyni občas trápí výtok z pochvy (k lékaři chodí), tak se chci...

Struma nodosa cystica

Dobry den, lekar mi sdelil ze mam na stitne zlaze cysty, avsak do zpravy napsal...

Zvětšené uzliny na pravé straně na krku


Strach z pohlavní choroby


MUDr. Věra Vanešová

Ordinace stomatologa

ADHD v dospělosi

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, zda se může projevovat porucha pozornosti...

"Pálení" zadku po injekcích Gentamicin

Dobrý den, dne 15.12. jsem měla poslední injekci Gentamicin (byla na 7...

Bílá tečka v pize

Dobrý den, před 14 dny jsem si všimla, že se mi udělala bílá tečka velikosti...

Tachykardie

Dobry den, byla mi diagnostikovana lekarem tachykardie. Prasky neberu. Premyslim...

Znaménka a pihy


Bolest nohy

Dobry den. Nedokazu upresnit jestli me boli achilovka nebo jen pata. Na omak...

Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?


Chování 4leté dcerky

Dobrý den, nevím zda to sem patří, ale mám dotaz ohledně své dceři. Jsou ji...

Kost nad zadkem (konec kostrče)

Dobrý den, 3 týdny zpátky jsem psal zkoušku, seděl jsem na tvrdé židli 2 hodiny...

Dlouhotrvajici bolest krku po kouření

Dobrý den, je mi 17 a asi před měsícem jsem si po dlouhé době zapálil asi po...

Zvýšené jaterní testy u batolete

Dobrý den, chtěla bych se informovat.. Syn(2,5r) má od narození vyšší jaterní...

Bolest ucha

Dobry den, asi tyden me lehce pobolivalo ucho, pote se to ze dne na den zhorsilo...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×