Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Borelioza

Marie J. 9.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, minulý týden mi byla zjištěna borelioza. Všimla jsem si že už delší dobu se mi kolem všech možných ranek, at už jde o štípnutí od komára, nebo o škrábanec od kočky, začaly dělat velice pravidelné zarudlé kruhy. Měla bych se tím znepokojovat nebo navštívit lékaře? Kromě toho jsem příšerně unavená, křupe mi v kolenou, bolí mě v krku, atd- ale to počítám že je normální projev boreliozy. Už přes týden beru po 12ti hodinách ATB Doxybene. Mockrát děkuji za Váš názor. Marie

Odpovídá:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, pokud vám byla diagnostikovaná lymeská borelioza a byla nasazena ATB léčba, předpokládám, že jste již byla u lékaře. Pokud se během léčby vyskytly nějaké potíže, měla byste svůj stav konzultovat s vašim PL. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....
Borelióza
Dobrý den pane doktore,můj problém začal cca před půl...
Borelióza
Borelioza. Dobrý den, nad kotníkem pravé dolní končetiny...
Borelioza
Dobrý den, vloni jsem měla klíště. Po objevení skvrny...
Borelióza
Dobry den,chtel jsem se zeptat jestli je uz vakcina...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa


Boreliosa ??


Boreliosa ??


Boreliosa od psa


Boreliosa, RS? Jak dál postupovat?


Borelioza


Borelióza


Borelioza


Borelióza


Borelioza


Borelioza


Borelióza


Borelióza


Borelioza


Borelioza


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Komunikace místo afrodiziaka?


Zduřeniny pod žaludem II


Průjem, horečky, nevolnost


Ketony a těhotenská cukrovka


Přípravek Chlorella


Neustálé nutkání na močení


Cizí tělísko v oku


Kyselina acetylsalicylová dokáže pomoci i srdci


Přetržený vaz + meniskus


Sexuální touha, Nadrženost


Kýla a těhotenství


Gilbertova choroba


Naražená žebra


Vyrovnaná lordosa


Lymfangiom a obraz na MRi


LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Mohu se nakazit HIV z jídla?


MUDr. Zbyněk Luňáček

Praktický lékař pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×