Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Borelióza

Borelioza Marie 2.11.2020

Dobrý den, v červnu jsem prodělala léčbu na boreliózu. Bylo mi řečeno, že pokud jsem vybrala antibiotika (3 týdny), je vše v pořádku. V září jsem se opět cítila unavená. Např. 10 dnů mi bylo dobře a pak jsem 2-3 dny ležela s únavou. Nechala jsem si udělat odběr. Výsledky a zpráva jsou v příloze. Obvodní lékař uzavřel, že by antibiotika nedával, ale poslal mě na infekční. V tuto dobu ale nepovažuji za vhodné do nemocnice chodit. Můj stav je stále stejný jsem aktivní, cvičím, hýbu se, jím zdravě, chodím do práce a najednou jsem unavená. Je to jiná únava než po sportu. Únava není taková, že bych se nemohla hnout, ale ležím, abych dala tělu šanci bojovat s boreliemi. Ráda bych se jich zbavila.
S klíšťaty souvisí i další můj dotaz - chtěla jsem se nechat očkovat proti klíšťové encefalitidě. Teď ale nevím, zda je to vhodné. S klíšťaty mám problém. Manžel chytí 3 a já 30.

Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Dobrý den paní Marie, děkujeme za Váš dotaz. Skutečně je pravdou, že pokud byla borelióza ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jolana Novotná


Dobrý den, prohlédla jsem si Vaše lékařské zprávy , borrelioza byla přeléčena dostatečně...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Borelioza
Dobry den, mam dotaz ohledne boreliozy. Minuly ctvrtek...
Borelioza
Dobry den, syna postipali komari, pupinky si rozskrabal....
Borelióza
Dobrý den, brala jsem antibiotika kvůli podezření...
Borelióza?
Dobry den, vcera se objevil cerveny flicek na noze....
Borelióza
Dobrý den, ráda bych se zeptala na léčbu boreliozy....
Lymeská borelióza
Dobry den, brat bol necely mesiac lieceny antibiotikami...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Borelióza

Dobrý den! (Snad jsem dotaz zařadila do správné kategorie) V krvi mi byla zjištěna...

Borelióza

Dobrý den, všiml jsem si červeného 12cm fleku na bérci s bílým středem (viz...

Borelioza

Dobrý den, prosím o posouzení tohoto problému: Na místě po kousnutí klíštětem...

Borelióza

Dobry den je asi nekolik let od Boleriózy.Jsou duležíte pravidelné kontroli?Občas...

Borelioza

Dobry den, Synovi je 8 mesicu,prikrmum moc neda,je po vetsinou kojeny. Nic...

Borelióza

Dobrý den, za pár dní bude synovi 12.let. Měří cca 140 cm a važí necelych...

Borelioza

Dobrý den, minulý týden jsem zde psala dotaz ohledně boreliozy. Ještě by mne...

Borelioza

Dobrý den, minulý týden mi byla zjištěna borelioza. Všimla jsem si že už delší...

Borelioza

Dobrý den-chtěla bych poradit ohledně ATB na boreliozu.Mudr mi pro alergii na...

Borelioza

Dobry den, syna postipali komari, pupinky si rozskrabal. Nelibi se mi flek,...

Borelioza

Dobrý den, je mi 25 let a před dvěma měsíci jsem se dozvěděla, že jsem v minulosti...

Borelióza

Dobrý den, ráda bych se Vás chtěla zeptat, jestli byste mě nemohl říct jaké...

Borelioza

Dobry den, pred dvema tydny jsem na holeni objevila kliste, ktere mi bylo hned...

Borelióza

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak by měl správně postupovat neurolog pro vyloučení...

Borelióza

Dobrý den, cca před 3 týdny me něco kouslo do nohy (ne klíště) a před týdnem...

Borelioza

Dobrý den ,bylo mi zděleno,že jsem onemocněl boreliozou, pan doktor mi sdělil,že...

Borelioza

Dobrý den, nález z MR prokázal: lehčí atrofie mozečku IV komora bpn supratentoriáně...

Borelioza

Dobrý den v minulem dotazu jsem se ptal za jak dlouho se delaji testy po borelioze....

Borelioza

Dobrý den, v březnu mi potvrdili boreliozu (přivedly mě tam silné bolesti kloubů...

Borelioza

Dobrý den,mám dotaz.Před 17dny měl syn 3klíštata.Vyndaná řekla bych tak do hodiny.Po...

Reklama