Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Braní antibiotik před operací

Gynekologie Denisa . 22.9.2013 redakce uLékaře

Dobrý den chci se zeptat beru antibiotika penicilin 500 a budu ho dobírat 27.9. a 2.10. mám jít na odstranění dělohy . Může to být nějaký problém ? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


V tom by neměl být žádný problém, buďte bez obav, jde jen o to,aby jste v den operace byla již zdravotně zcela v pořádku. Příjemný den

Související dotazy

Terapie antibiotiky
Dobrý den, už čtvrtý den beru antibiotika Ofloxin...
Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Antibiotika a menstruace
Dobrý den, beru HAK Minervu a před pěti dny jsem dobrala...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, 29.12. jsem dostala antibiotika (Duomox...
Skladování mat.mléka při braní antibiotik
Dobrý den, mám měsíční holčičku a asi před týdnem...
Antibiotika
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bradykardie

Dobrý den, manžel, jakožto dobrovolný hasič, musí pravidelně podstoupit lékařskou...

Bradykardie

Dobrý den paní doktorko, mamince (70 let) byla diagnostikována bradykardie.Užívá...

Bradykardie a beta blokátory

dobrý den chci se zeptat beru tabletku na tlak 2,5mg bisoprolol a tlak je dobrý...

Brachyesofagus

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat co znamená výraz brachyesofagus? Děkuji

Brambory a solanin

Dobrý den , Jsem ve 23tt , k obědu jsem dělala brambory slupka byla zelená...

Brambory se slupkou - solanin

Dobry den p. dr., chtel bych se zeptat, jestli konzumace brambor i se slupkou...

Brambory z kotelny

Dobrý večer, asi to bude blbý dotaz, ale mě to pořád vrtá hlavou, máme v kotelně...

Branhamella

Dobrý den,má dvouletá dcerka má diagnostikovánu Branhamellu z nosu. Má obšasný...

Branhamella catarrhalis

Dobrý den, synovi 15m byla zjištěna Branhamella Catarrhalis v krku. Již 4....

Branhomela,moraxella

Dobrý den,mohl by jste mi napsat o jaký patogen se jedná,kde se dá chytit a...

Brání antibiotik před ovulací

Dobrý den,s přítelem plánujeme miminko proto se chci zeptat.Týden před ovulací...

Braní antibiotik při sportu

Dobrý den, jsem dost vášnivý sportovec( posilování, bojové sporty aerobní cvičení(hlavně...

Braní antidepresiv a kognitivní terapie

Dobrý den je mi 18 let. Trpím úzkostnou poruchou a fobií z rakoviny. Dnes jsme...

Braní antidepresiv a orgasmus

Dobrý den, již měsíc beru antidepresiva Esoprex a nemohu dosáhnout orgasmu,...

Braní antikocepce

Dobrý den. Brala jsem HA Jangee asi měsíc a půl a poté jsem zjistila že mám...

Braní antikoncepce

Dobrý den, po 9 letech jsem se dozvěděla,že špatně beru antikoncepci,místo...

Braní antikoncepce o týden později

Dobrý den, antikoncepci beru nějaký 3 rok v kuse. Momentálně mám Foxinette. Chci...

Braní antikoncepce v kuse (bez 7-mi denní pauzy)

Dobrý den paní doktorko, Mám problém, beru HA Lindynette 20, vím, že se to...

Brání antikoncepčních tablet po abrazi a extrakci nitroděložního tělíska

Dobrý den, mám dotaz. Ve čtvrtek jdu na abrazi a extrakci nitroděložního tělíska...

Braní bez pauz

Dobrý den, vím, že byse to nemělo ale už jsem jednou vynechala sedmidenní pauzu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšené uzliny v břiše


Dlouhodobá rýma

Dobrý den, je mi téměř 18 a mám dlouho rýmu, mám ji třeba týden a není úplně...

Bolesti pravého ucha po skoku do vody

Dnes jsem skocil do vody a pri dopadu a naslednem ponoreni do vody me pichlo...

Arytmie, tachykardie


Výplach pochvy v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vám položila dotaz. Bylo mi doporučeno provádět...

Křeče v lýtku


Bílá tečka na jazyku

Dobrý den, asi rok, možná i více, jsem měl malinkou bílou tečku na jazyku,...

MUDr. Michal Farský

Zubní ordinace

MUDr. Luděk Vláčel

Praktický lékař pro dospělé

Menstruace a štítná žláza


Bolesti na právé straně břicha

Dobrý den,mám delší dobu bolesti na pravé straně břicha cca.měsíc,jsem unavená...

Bílá skvrna na dásni


MUDr. Václav Pecháček

Cévní a interní ambulance

Devět tipů, jak ulevit srdci v parném letním dni

Léto je fajn, ale pro kardiaky mohou vysoké teploty znamenat určité riziko....

Plod bez pohybu

Dobrý den. Jsem v 19 týdnu těhotenství a od včerejška necítím pohyby.

Boreliosa


Tmavá stolice v těhotenství


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×