Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Bylo by možné, aby se na to podíval přímo venerolog?

Vnitřní lékařství Fratnišek 5.2.2018

Dobrý den, před časem jsem položil tento dotaz. www.ulekare.cz/poradna-lekare/poradna-link-273316. Obdržel jsem odpověď od všeobecné lékařky, za kterou mnohokrát děkuji. :-) Bylo by možné, aby se na to podíval přímo venerolog? Zajímá mě, zda jsou při nákaze chlamydia trachomatis (např. v krku či urogenitální ústrojí) kromě jiných hodnot při laboratorním vyšetření také zvýšené hodnoty CRP, resp. pokud je CRP nízké, tak chlamydie člověk prostě mít nemůže, jak naznačovala ve své odpovědi paní doktorka. Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, pokud dotaz zadáváte opakovaně, pokaždé se dostane nejdříve k praktickému léka...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Svaly přímo na obratli.
Dobrý den, jsme po dvou operacích páteře (zlomenina...
Možné poškození zraku optickým laserem z DVD přehrávače
Dobrý den, mám možná hloupý dotaz. Ale přesto se raději...
Bolí mě přímo uprostřed hrudi ta kost
Dobrý den, už asi 2 týdny mě bolí přímo uprostřed hrudi...
Kdybych měla rakovinu žaludku, bylo by to poznat přímo?
Dobrý den, dnes jsem byla na gastroskopickem vyšetření....
Je to možné
Mám takový problem v rozmezí mezi menstuaci jsem měla...
Bílý fliček přímo na penisu
Dobrý den, zhruba před měsícem se mi objevil bílý flicek...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Bylinné doplňky a farmakoterapie

21.8.20 Mohu začít uzivat ostropestrec mariánský na křeče? Magnezium mam v normě....

Bylinné přípravky

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda to jak užívám léky a doplňky stravy je správně....

Byliny

Dobrý den. Prosím, může mít pravidelné pítí čaje z listů pampelišky, kořeny...

Byliny - Podběl lékařský

Prosím o sdělení, zda je podběl lékařský stále považován za léčivou bylinu.Při...

Byliny a antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli není riskantní užívat kapky Jeřáb ptačí...

Byliny a Warfarin

Dobrý den.Užívám Warfarin a chci se zeptat,jestli můžu pít čaj z kořene pampelišky...

Byliny a Warfarin

Dobrý den.Chci se zeptat,jestli můžu pít heřmánkový čaj když užívám Warfarin...

Byliny v těhotenství

Dobrý den, prosím vás, které druhy bylin se v těhotenství nesmí užívat ? A je...

Bylo by možné k nakemu neurologovi objednat?

Dobrý den,byli by možné k nakemu neurologovi objednat?

Bylo by možné se vzteklinou nakazit?

Dobrý den, o víkendu jsem na stavbě svého domu nalezl malého netopýra. Na první...

Bylo by pro mě vhodné hormonální/nehormonální tělísko?

Dobrý den, je mi 26 let, od 18 let mám nasazenou HA Lunafem. Od začátku braní...

Bylo mi 14 let a můj penis v klidu měří určité velikosti od 4cm do 6 cm

Dobrý den mám dotaz v únoru mi bylo 14 let a můj penis v klidu měří určité velikosti...

Bylo mi diagnostikováno aneurysma aorty

Dobrý den, dnes jsem byl na UŽ břicha kvůli trávicím potíže. Byla mi aneurysma...

Bylo mi sděleno, že se s tím nedá nic dělat

Zasílám CT páteře, bylo mi sděleno, že se s tím neda nic delat, mám tomu věřit? Informaci...

Bylo mi sděleno, že trpím anginou pectoris

Dobrý den. Byla jsem 10.3.2020 hospitalizována a při propuštění mi bylo sděleno,...

Bylo mi špatně, nevěděla jsem co dělat


Bylo mi zjištěno zlomenina obratle

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,je mi 51 let,bylo mi zjištění zlomenina obratle,obratl...

Bylo možné otěhotnění?

Dobrý den, paní doktorko. Nejdříve bych Vám chtěla říct, že si Vaší práce v...

Bylo možné přehlédnout při operaci anální fissury a při prohlídkách před, či po zákroku, análni píštěl?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné přehlédnout při operaci anální...

Bylo podávání antibiotik správné?

Dobrý den, v záři jsem začala brát první antibiotika na angínu, další antibiotika...