Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

CITALEC 20

Léky Eva 1.1.2015

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat 7let užívám Citalec 20 a 2roky mám zvýšený prolaktin v krvi,už několikrát jsem měla zánět prsou,může to být tím užíváním Citalec...??? Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vachek


Citalec hladinu prolaktinu zvyšovat může. Doporučuji, abyste se se svým lékařem poradila, zda by nepovažoval za vhodnou změnu antidepresíva. Existují preparáty, které na vliv prolaktinu nemají žádný vliv, jejich vhodnost pro Vás však musí posoudit lékař, který Vás zná. Nesníží-li se hladina prolaktinu po změně léku, bude nutné pátrat po jiných příčinách tohoto stavu.

Související dotazy

Citalec
Citalec DObrý den, chodím na kardilogii a beru Nebilet....
Lék Citalec
Dobrý den chci se zeptat uzivavam citalec 3roky a chtěla...
Citalec
Dobrý den, včera mi byla předepsána antidepresiva...
Citalec a Helicid
Pane doktore začinam brát Citalec 10,už mám využíványch...
Citalec nezabírá
Dobry den dostala jsem pilulky citalec když jsem byla...
Nebilet+Citalec
DObrý den,chci se zeptat,zda se mohou současně užívat...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Citalec

Dobrý den paní doktorko, mám svízelný problém a nevím jak se rozhodnout. Již...

Citalec

Zdravím.. nejdřív chci říct že s tím už nechci tady otravovat, ale mám pár...

Citalec

Dobrý den paní doktorko, mám svízelný problém a nevím jak se rozhodnout. Již...

Citalec

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak silná antidepresiva citalec 20 mg (jedna...

Citalec

Dobrý den, dostala jsem od kardiologa lék Citalec 10, každý den 1 tabletu ráno....

Citalec

Dobrý den, byl mi předepsán Citalec na úskostně depresivní poruchu. Léky užívám...

Citalec - doplnění dotazu z 26.6.2012

Dobrý den, děkuji za rychlou odpověď na dotaz http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/citalec-vysadit-nebo-ne-48737....

Citalec - úzkost a brnění

Dobrý den. Beru na psychiku Citalec 20mg.Ze začátku jsem snášela lék dobře,ale...

Citalec 10

Dobrý den,třetím dnem beru citalec 10 ráno jen pulku zatim ale mam brat celou...

Citalec 20

Dobrý den,procházím asi tři měsíce těžkými stresovými situacemi.Lékař mi předepsal...

Citalec 20 mg v těhotenství


Citalec 20mg

Dobrý den na psychické problémy mi byl psychiatičkou doporučen Citalec, beru...

Citalec 20mg a alkohol

Dobrý den, užívám od února tohoto roku AD Citalec, nejprve jsem brala 10mg...

Citalec 20mg a Atarax

Beru již půl roku Citalec 20mg. Zajímalo by mě jestli by vadilo když bych chtěla...

Citalec a Atarax dotaz č. 2

Dobrý den, od května tohoto roku beru z důvodu úzkostné poruchy Citalec 20mg...

Citalec a cipralex

Dobry den p.doktorka Chcem sa Vas opytat.Aky je rozdiel medzi citalecom a cipralexom...

Citalec a Elicea

Prosim vas je citalec a elicea totozne? Alebo je v tom nejaky rozdiel? Uz druhy...

Citalec a Helicid


Citalec a Maca

Dobry den, je mozne brat soucasne 1x 20mg Citalec a extrakt z korene Maca??Dekuji...

Citalec a námaha

Zdravím chci se zeptat už 6 měsíců beru citalec 10 na panickou poruchu a zatím...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

PSA


Bolest zad

Dobrý den, mám celkem velkou bolest zad při ležení na břiše..v noci mě to probudí...

Štipani v pravem prsu

Dobry den chtěla bych vas poprosit o radu při kojen mě prave prso boli a dost...

Infekce gynekologická

Dobre odpoledne. Ve středu jsem dostalq injekci na vyvolani menstruace.. mam...

Neurol - závislost

Dobrý den. Mám dotaz zda-li existuje nějaká choroba či problém, při kterém je...

Zanedbání pitného režimu, bolesti ledvin, zvětšené varle

Dobrý den,ve středu minulého týdne jsem hrubé zanedbal pitný režim víc než sedm...

Evokované potencionály

Evokované potencionály Dobrý den, byla jsem na vyšetření a zjisitli mi: patologický...

Chronický zánět slepého střeva


ADHD - aneb psychické poruchy a jejich dědičnost

Přeji hezký večer, můj dotaz bude poněkud jiný než ostatní. Jde mi o to, je...

Antikoncepce

Dobrý den, už asi od 18 let beru antikoncepci Lindinette. Každý měsíc jsem v...

Autoimunitní nemoc

Dobrý den,byla jsem na imunologických odběrech a bylo mi řečeno,že se může jednat...

Bolesti břišních svalů

Dobrý den, již od Ledna 2015 mám bolesti břicha (bodavá bolest). Intenzivně...

Problémy s krční páteří

Dobrý den mám problémy s krční páteří brní mě ruka a dost často mě píchá v zádech...

Bolesti břicha okolo pupku - dodatek

Dobrý den, ráda bych se zeptala na svůj problém s břichem. Dnes, náhle, když...

Snížená citlivost prstu

Dobrý den, dnes 25.3, jsou to na den přesně dva roky, co jsem si na cirkulárce...

Preventivní vyšetření na slinivku břišní

Dobrý den, mám malou prosbu. Jaké je možné preventivní vyšetřeni slinivky břišní....

Modrani končetin, slabost, mdloby

Dobrý den, je mi 21 let a přibližně poslední měsíc mě trápí časté pocity zimy,...

Vysvětlení nálezu na bederní páteři

Dobrý den, prosím o vysvětlení nálezu a zda jde edém vyléčit. Mám B lymfocyty...

Boule na dásni

Dobrý den, mám dotaz, měl jsem malou bouličku v oblasti dásně u stoličky a v...

Reklama
Zavřít