Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Co a tím

Lucie . 4.2.2015

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, co by mohlo znamenat, když mám v třísle hnědě zabarvenou bouli - trochu jako zduřelá uzlina. Když se snažím vymáčknout, buď teče hnis nebo krev s vodou, myslela jsem, že po čase zmizí, ale pořád ji tam mám. Nějaké dny je tvrdší a nějaké dny jako kdyby tam nebyla, jen je zabarvená a kdybych ji ohmatala budu cítit takovou tvrdší kuličku (to v obouch situacich)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Může se jednat například o cystu či zanícenou žlázku. Doporučoval bych kontrolu lékařem s event. chirurgickým ošetřením. Ke zvážení by bylo i doplnění ultrazvukového vyšetření.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

CMV a zvýšené jaterní testy

Mam dlouhodobe - minimalne rok, zvysene jaterni enzymy ( ALT a AST) a zvysenou...

CMV infekce

Dobrý deň, potratila som dvakrát - raz v novembri 2016 a následne v marci 2017....

Cmv infekce

Dobry den, omlouvam se ze otravuji a predem dekuji za odpoved. Pred 7 tydny...

CMV infekce

Dobrý den, potkala mě nepříjemná infekce CMV virem. Bohužel tato infekce se...

CMV infekce

Dobrý den, již jsem měla na vás dotaz ohledně HPV na dělož. čípku a ještě mi...

CMV v těhotenství

Dobrý den, obracím se na Vás s velkou prosbou. Jsem nyní 29.týden těhotenství...

CMV-suspektní infekce

Dobrý den, V roce 2004 jsem měla CMV-suspektní aktivní infekce Četla jsem...

CMV, EB a toxoplasmosa

Dobrý den, paní doktorko, při krevních testech mi zjistili, že jsem prodělal...

Co je "Karnovsky index "

Prosím o sdělení co znamení "Karnovsky index 90 "

Co a kdy můžu dělat po operaci varikokély?

Jsem po laparoskopické mikrochirurgické operaci varikokély. Chci se zeptat,...

Co brání těhotenství?

Dobry den přeji, ráda bych se zeptala: V případě, že žena má pozitivní ovulační...

Co by jste mi tedy doporučili na zvětšení penisu ?


Co by mi měl říct správný lékař na to, že mám rýmu a kašel nejspíše z alergie?

dobrý den, mohl bych se zeptat co by mi měl říct správný lékař na to, že mám...

Co by se stalo ?

když mám žlutý zapáchajicí výtok a vyspala bych se s někým (s ochranou), stalo...

Co by to mohlo být za nemoc..

Mám doma 14 letou dceru, už dva týdny si stěžuje na pálení při močení a tlak...

Co by to mohlo byt?

Neboli, nepali pri moceni ani na dotek neni citlivy, nesvedi, zadny obtize....

Co by to mohlo být?

Dobrý den, cca dva dny od posledního styku se mi udělaly nějaký pupínky. Včera...

Co by to mohlo být?

Dobrý den, v poslední době mám problémy s bolestmi břicha. Začalo to tím, že...

Co by to mohlo byt?

Dobry den, uz zhruba rok a pul je mi prakticky kazde rano nejak divne. Pokud...

Co by to mohlo být?

Dobrý den,před pár dny se mi z ničeho nic udělalo zle - bolest kloubů únava...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×