Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Dodatečný dotaz (procentuální možnost otěhotnění)

Gynekologie Violetta 29.7.2015

Dobrá zjistila jsem tedy že není možné procentuální vyjádření, a k tomu pár informací. Ještě bych se tedy zeptala na Váš názor jako doktora, co mi radíte? Chápu že je konečné rozhodnutí i přesto na mně, ale neuškodí znát u rozhodování i názory odborníků.
Pokusím se zjistit jak to s prezervativem dopadlo, nemá cenu se bez ujištění obávat a radši ho tedy na rovinu požádám ať se co nejdříve podívá.
Ale až se to dozvím ráda bych už znala názor.
Když vezmeme v potaz možnost že prezevativ zůstal neporušen zůstává evidentně jen velmi malá pravděpodobnost vzhledem k neplodným dnům. Tudíž bych to zbytečně neřešila.
V případě že se prezervativ porušil, spermie přežívají i 5 dní po té, a vzhledem k tomu že od incidentu mám už jen 4 neplodné dny, než by u mě měla začít ovulace, mám si pro jistotu brát pilulku po té? Je i přes neplodné dny pořád velká pravděpodobnost otěhotnění? Nebo se tím pravděpodobnost zmenšuje na malou?
Opravdu nechci prášek užívat zbytečně, dostat tím do sebe tolik hormonů a dalších věcí které nejsou jen tak přirozené, a k tomu tím ještě ohrožovat své zdraví.
Proto Vás prosím už jen o názor a radu jestli si myslíte že by ta šance v druhém případě byla velká a měla se by se pro jistotu eliminovat pilulkou?
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Je mi líto fakta jsem vám sdělil rozhodnutí je na vás osobně bych raději volil jistotu.
Př...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, mám dotaz. Rozhodla jsem se po 5ti letém...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dočasná ztráta paměti

Dobrý den, má tchyně včera odpoledne spala a když se vzbudila volala svemu synovi....

Dočasně nevidím na levou stranu

Dobrý den, stávalo se mi to v dospívání a pak to na několik let zmizelo....

Dočasné tetování

Dobrý den. Před 5 lety jsem si nechala na dolní část zad vytetovat ornament...

Dočetla jsem se něco o cytomegalovirové infekci

Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně problémů s virozou. Již asi 10...

Dočetla jsem se o Kamzíku a GelAktiv proteo - enzyme Q

Vážený pane doktore, prosím Vás o radu. Je mi 47 let a před půl rokem...

Dočetla jsem se o léku Trittico

dobrý den,dlouho beru různá AD teď už skoro rok Sertralin100 mg a Lyriku150mg...

Dočetla jsem se, že by se mohlo jednat o kondylomata

Dobrý den, cca před 2 měsíci jsem si všimla na vnitřní straně stydkych pysků...

Dodání přístroje = spánková apnoe

Vážení , v průběhu roku 2015 jsem byl vyšetřován v spánkové laboratoři...

Dodastek k dotazu

V mém předešlém dotazu jsem zapomněla napsat ještě jeden z problémů, který mne...

Dodatecny dotaz na bolest v brise po orgasmu

Dekuji mockrat za odpoved. Pred2 dny jste mi odpovedel na dotaz ohledne bolesti...

Dodatečný dotaz k očkování proti tetanu

Dobrý den, děkuji za zodpovězení mého dotazu ohledně očkování proti tetanu....

Dodatečný dotaz-zorničky

Dobrý den, děkuji mockrát za odpověď. Ale mám ještě jeden dotaz - zorničky mám...

Dodatek

Ještě jsem chtěla dodat,že mám zvýšené nádorové markery CA125-47kU/l

Dodatek

Dobrý den před nedávnem jsem měla dotaz ohledně hnědého výtok, který ustál a...

Dodatek

Dobry den to hypo az anechogenni lozisko v inguinal.kanalu na USG muze byt nejaky...

Dodatek

Děkuji velice za zodpovězení mého dotazu. Jakmile jsem se dozvěděla výsledky,...

Dodatek

ješte dodatek k me otazce jak dlouho se mže davat berodual vim že nejvic denne...

Dodatek

ještě jsem zapomněl dodat, je to normální, že mě bradavice po ošetření tak bolí?

Dodatek k "Tep na hlavě"

Dobrý den,děkuji za odpověď a jak jste psala o té bolesti na jedné straně hlavy-tak...

Dodatek k dotazu

Ještě sem zapomněl sem po operaci kyly břišní že síťkou dekuji