Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Došel mi Sertralin - po měsíci užívání - mohu ho přestat brát?

Léky a k. 10.5.2017 redakce uLékaře

dobry den, pred mesicem jsem dostaa na predpis AD sertralin Vipharm, brala jsem jednu tabletu denne, dnes mi koncia nove nemam, muzu to prestat brat? Ty velke uzkostne stavy uz nemam. dekuji

Odpovídá:

MUDr. Barbora Barchánková


Dobrý den, obecně se uvádí, že efekt antidepresiv nastupuje zhruba po 3-4 týdnech užívání. Pokud jste již antidepresiva brát začala, je potřeba v tomto pokračovat nejméně půl roku. Vysazení má být také postupné (např. ubrat na polovinu dávky). Pokud je berete jen měsíc a náhle je vysadíte, je větší pravděpodobnost, že se úzkostné stavy vrátí (zejm. pokud nepominul stres, který úzkostné stavy vyvolával). Lék může předepsat i praktický lékař, můžete jít i za ním (pokud např. nechcete čekat dlouho u specialisty). S pozdravem BB.

Související dotazy

Přestat brát antikoncepci
Dobrý den, beru už třetím rokem prášky Minerva a chtěla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dostinex

Zdravím Vás pane doktore .Narazila jsem na dotaz,který se týkal Dostinexu.Otázka...

Dostinex

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat zda zvýšený prolaktin - pouze...

Dostinex - nespavost

Dobrý den, beru téměř 3 měsíce Letrox 75 a Dostinex pul tbl. jednou týdně....

Dostinex,antkoncepce


Dostinex,Provera a menstruace


Dostupnost Dalacin T kožní roztok


Dostupnost lékařských informací

Dobry den.jeden clovek o mne rozhlasuje,ze trpim schizofrenii.chtel bych se...

Dostupnost léku Coxtral 100MG


Dostupnost měření LDL-P v ČR


Dostupný lek bez předpisu na chronickou kvasinkovou infekci


Dotatek k neznámé diagnóze


Dotay na mr


Dotaz


Dotaz


Dotaz

Dobrý den. Je mi dost trapné ale radši se zeptám tu než jít k lékaři. Udělala...

Dotaz

Dobry den, uz po 3 se me udelaly male bolaky na palci, na zmacknuti to ostre...

Dotaz

Dobrý den, je mi 19 let a mám intimní problém. Na okraji konečníku se mi udělal...

Dotaz

mám problém, potřebuji to ihned řešit...

Dotaz

zkouška

Dotaz

Dobry den mam takovy dotaz sestre je 32let a ma problem bolesti hlavy nuceni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hematom na zádech

Dobrý den,asi pred dvemi mesici jsem spadla ze schodu,stím že jsem je sjela...

Špinění v raném těhotenství a krev v moči

Dobry den jsem v 8tt me prvni tehotenstvi.Od stedreho dne jsem zacala mirne...

Otlačeniny od páteře

Dobrý den, už delší dobu mám na kůži v oblasti páteře červené podlitiny. Nikde...

Bolest varlete


Menstruace a možné těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat je to asi 15 dní od kritického sexu, MS prisla...

Křeče v nohách v noci


Ucpaný slzný kanálek

Dobrý den, již nějakou dobu mě trápí pocit otoku a bolesti ve skoro celé levé...

Bolest kloubu u palce na noze

Dobrý den pane doktore, již asi dva roky mě bolí kloub na pravé noze. Jedná...

Páli a svědí mně pochva a je zrudlá

Dobrý den, měla jsem pohlaví styk s přítelem. Po něm mě začala pálita a svědit...

Roupi


Pupinky (bradavicky) na stydkych pyscich


Pálení při močení, bolesti při pohlavním styku

Dobry den, chci se zeptat zda je mozne, ze by se chlamydie zacaly projevovat...

Délka užívání léku Brilique

manžel ( 59), je 5týdnů po operaci 4nás. bypass. Chtěla bych se zeptat, jak...

Nikdy jsem neměl sen o sexu

Dobrý den. Je mi 18 ale nikdy jsem neměl takzvaný "mokrý sen" ani sen o sexu...

Hemoroidy

Dobrý den, je mi 29let, stravuji se tak nějak normálně,alkohol nepiji, kouřím...

Otlačeniny 2

Dobrý den ... reaguji na dotaz - Dobrý den .. mám problém stím že na zádech...

Vypadávání vlasů

Dobrý den, chci se zeptat, je mi 22 let a začaly mi v opravdu velikém množství...

Vyrážka okolo úst

Dobry vecer. Uz ctyri dny mam u pusy takovi flek okolo úst viz. Foto . Vubec...

Bolest krční páteře

Dobrý den, asi měsíc mívám takové stavy, kdy se mi lehce motá hlava (ale to...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×