Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Gelová podložka pro myš

Ortopedie Horák . 3.7.2009

Prosím o sdělení Vašeho názotu na používání gelové podložky pro myš k PC. Bolí mě zápěstí a předloktí. Názory na forech se ruzní, jaký je Váš názor odborníka?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, gelová podložka pod myš a klávesnici je rozhodně dobrá věc, není však všemocná. Pokud tedy máte bolesti zápěstí a předloktí, doporučoval bych konzultaci na neurologii. Hezký den.

Související dotazy

Gelová boulička
Dobrý den mám na vnější strany ruky malou bouli tato...
Myš v bazénu
Dobrý den, v neděli jsme se vrátili z dovolené po...
Vzteklina u myší
Dobrý den, v Chomutově jsem šel po ulici kolem nějaké...
Ergonomická podložka pod záda
Dobrý den mám dotaz jestli je opravdu zdravě prospěšný...
Zbytečná operace menisku
Dobrý den,reaguji na vaši odpověď.Koleno mě bolí stejné...
"monitor dechu " pro epileptiky
Dobrý den Mám 3-letou neteř, která měla svůj první...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

GBS u novorozence

Dobrý den, po porodu byl u našeho dítěte zjištěn stěrem ve sluchovodu a v krku...

Gdese koupí igelitoví kalhotky a madracy pro počuranky

moje holka se počurává její 14 kamošky sejí smnejou poradte prosím

Gdese koupí pvc kalhotky

dobrídem cerasemy počurává delajy gumoví madrace

GE Reflux a Hiátová Hernie

Dobrý den, Je mi 25 let. Na základě příznaků (bolest za hrudní kostí, suchý...

Gebitální bradavice

Dobrý den. Asi před týdnem jsem sem posílala dotaz a domnívám se že mám genitální...

Geitální herpes

Dobrý den, mám stálou partnerku a nevěra nepřichází v úvahu, včera se mi na...

Gel

Dobrý den, po gynekologické operaci v r. 1993 mi byl odstraněn vlevo vaječník,...

Gel

Dobrý den, je možné aby mi lubrikační gel tak nějak pálil při vsouvání, ve vnitř?...

Gelargin

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li se dá sehnat v lékárně něco podobného...

Gelová boulička

Dobrý den mám na vnější strany ruky malou bouli tato boule nebolí ale není poněkud...

Gelové nehty

Dobrý den. Cca každé 3 týdny docházím do nehtového studia na aplikaci tzv. gelových...

Gelove nehty

Dobrý den, mám strach ze kdyz sem si delala Gelove nehty z prstynkem a naramkem...

Gelové nehty

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nošení gelových nehtů může způsobit rakovinu...

Gelové nehty s použitím UV lampy

Dobrý den, zajímal by mě Váš názor na gelové nehty s použitím UV lampy? Jsou...

Gelovitý výtok

Dobrý den. Jsem nyní na konci 32. týdne těhotenství a ve třetím trimetru pozoruji...

Gelový tampon

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda existuje nějaký gelový tampon (který...

Gemella haemolysans

Dobrý den, nedávno jsem byl na urologii. V ejakulátu mi našli bakterii Gemella...

Gen zodpovědný za hyperpigmentaci

Dobrý den. Mám vrozenou hyperpigmentaci a to v takovém rozsahu, že celé mé tělo...

Genciálka v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 23tt. Do této doby když se mi udělal aft v puse jsem použila...

Genciánová violeť

Dobrý den, četla jsem předchozí dotazy ohledně genciánové violeti. Jsem z toho...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×