Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Gestagenní antikoncepce a těhotenský test

Anna . 2.5.2016

Dobrý den, do poradny jsem již dotaz psala, avšak jsem opomněla položit ještě otázku. Po jak dlouhé době po pohlavním styku je možné udělat si těhotenský test? Užívám gestagenní typ antikoncepce, nemenstruuji a z důvodu pochybení při užívání antikoncepce se obávám těhotenství. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Záleží na citlivosti většinou je 10 mIU HCG/ 1 ml moči, určí graviditu spolehlivě od 3 týdne. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk
Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od 8.1 do 13.1 sem...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Negativní těhotenský test
Dobrý den, Včera jsem si dělala těhotenský test sedmý...
Pozitivní těhotenský test
Dobrý den, asi před 5 a 3 týdny jsem musela užít...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Gestační váček

dobrý den chtěla jsem se zeptat. 2.3.jsem byla u svého gynekologa si nechat...

Gestační váček

Dobrý den pane doktore,7.8.2012 jsem byla na přerušení těhotenství. Doktor mi...

Gestační váček

Dobrý den, pane doktore, měla bych na Vás dotaz týkající se průběhu těhotenství....

Gestační váček 17mm bez plodu

Dobrý den, pane doktor chci se zeptat, dne 28. 4 jsem měla slabý pozitivní test,...

Gestační váček 6,3mm

Dobrý den,na posledním ultrazvuku jsem byla v pátek 23.9. a dr zjistila,že mám...

Gestační váček bez plodu

Dobrý den, 5.2. u mě proběhla inseminace. Dnes jsem byla na ultrazvuku, gestační...

Gestační váček bez plodu

Dobrý den, podle PM jsem v 10tt, na ultrazvuku je vidět gestační váček stále...

Gestagenní antikoncepce

Dobrý den, mám dlouhodobé problémy s candida albicans (2roky). Vyzkoušela...

Gestagenní antikoncepce

Dobrý den, zajímal by mě Váš názor na gestagenní antikoncepci. Je šetrnější...

Gestagenní antikoncepce

Dobrý den pane doktore, nedávno jsem byla na vyšetření u hematologa, kvůli...

Gestagenní antikoncepce Azalia

Dobrý den, je mi 25 a antikoncepci beru od mých 16ti let. Prvních 5 let jsem...

Gestagenní antikoncepce po prodělané trombóze?

Dobrý den, V roce 2011 jsem prodělala trombozu LDK s následnou drobnou plicní...

GFR

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co znamená hodnota GFR dle MDRD 1,864ml/sl.73. Je...

GGT

Dobrý den. V prosinci 2014 jsem měla odběry krve, kde vše bylo v naprostém pořádku....

GGT

Chci se jen zeptat, zda lze při zvýšeném GGT v jaterních testech občas zajít...

GHB

Dobrý den, paní doktorko. Obracím se na Vás s následujícím problémem. Mohla...

Gilbertov syndróm

Dobrý deň, rád by som sa niečo viac dozvedel o gilbertovom syndróme. Moja...

Gilbertova choroba

Dobrý den, je mi 15 let a mám Gilbertův syndrom, chtěla bych se zeptat jestli...

Gilbertova choroba


Gilbertova nemoc a vyšší hladiny železa v séru

Dobrý den, před měsícem jsem absolvovala CT enterografii z důvodu celiakie...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolenou


Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení


Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Pocit tělesa v krku


MUDr. Ilona Přibylová

Odborný interní lékař, gastroenterolog

Obřízka ve starém Egyptě


Červené pruhy sražené krve


Diagnoza J841.1


Augmentin 1g v těhotenství


Dávkování homeopatika Streptococcinum nosode C30


Zelený čaj může pomoci při léčbě poruch spánku


Po vytržení zubu výplach peroxidem


MUDr. Josef Šafr

Neurologická ambulance

Nález na ultrazvuku ve 20.tt


Dyspepsie


Zulbex


Svědění konečníku


Suchá pokožka hlavy, strupy


Praskání v uchu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×