Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HA Minisiston

Martina . 23.2.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, minulý týden jsem nasadila antikoncepci (v zahraničí). První pilulku jsem užila cca ve 2:00, druhou cca 4:00 a třetí cca v 15:00. Mohu se na antikoncepci spolehnout? pokud ne, stačí se chránit týden, nebo je HA spolehlivá až po menstruaci při užívání nového platíčka HA? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nerozumím dotazu to jste užila 3 pilulky denně? Příjemný den

Související dotazy

HA Minisiston a ATB
Dobrý den, chci se zeptat účinnost antikoncepce Minisiston...
Algifen a Minisiston
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Užívám antikoncepci...
Klacid a Minisiston
Dobry den, beru HA minisiston (asi 10- prasek dnes)...
Minisiston
Dobrý den, beru antikoncepci minisiston a chci se zeptat,...
Vynechání pilulky Minisiston
Dobrý den, beru HA Minisiston, beru pravidelně pilulky...
Minisiston
Dobrý den, před 12 dny jsem začala používat antikoncepci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA Mercilon

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se s vámi o něčem poradit. 3 dny jsem...

HA Mercilon

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se s vámi o něčem poradit. 3 dny jsem...

HA Mercilon

Dobrý den, chtěla jsem se na něco zeptat. HA Mercilon beru vždy o půl sedmé...

HA Mercilon

Dobrý den, beru HA Mercilon a vím, že některé léky ji mohou nepříznivě ovlivnit.Patří...

HA Mercilon

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli účinnost HA Mercilon by neměly nijak...

HA Mercilon

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké léky mohou snížit nebo ovlivnit účinek...

HA mercilon

Dobrý den, včera jsem sep tala zda je možné užívat HA Mercilon v kuse. Tak...

HA Mercilon

Dobrý den, beru HA Mercilon a vím, že některé léky ji mohou ovlivnit. Patří...

HA Minerva

DObrý den. Je mi skoro 30 let a jsem 1,5 roku po porodu. Nedavno jsem přestala...

HA minerva a zázvorový čaj

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mi pití zázvorového čaje mohlo nějak ovlivnit...

HA Minisiston a ATB

Dobrý den, chci se zeptat účinnost antikoncepce Minisiston při užívání antibiotik...

HA mléka

Dobrý den,chci se zeptat do jaké doby používat HA mléko.Dceři je 9 měsíců,alergická...

HA mléka

Dobrý den,ráda bych reagovala na odpověď paní doktorky,protože jsem se asi špatně...

HA mleko, kojenecka voda

Dobry den, pane doktore, od narozeni davam synovi Nutrilon HA, protoze jsem...

Ha Mywy a Fromilid uno


HA nebo nitroděložní tělísko?


HA Nuvaring a ATB Fromilid 500

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda antibiotika Fromilid 500 ovlivňují účinky...

HA Nyssiela - braní více plat bez pauzy


HA o den dříve


HA po konizaci


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědivé fleky na pokožce

Dobrý den, před několika dny se mi udělaly "pupínky" na stehnáh a...

Úzkost, svírání na hrudi, strach, iracionální pocity


Křupání zápěstí


Bakerova cysta


Zápach z úst jako po alkoholu


Bolest konečníku, endometrióza


Rektovaginální píštěl


Návrat žluči do žaludku


Atarax


Bolest břicha


MUDr. Aleš Prokopenko

Gynekologicko porodnická praxe



Vasocardin


Rýžový odvar


Infekce po zlomenině klíční kosti


Velmi silná menstruace


ITP, Prednison


Kvasinková infekce pochvy


MUDr. Jaroslav Jírový

Stomatologická ordinace

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×