Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HA Nuvaring a ATB Fromilid 500

Antikoncepce Michaela 26.12.2012

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda antibiotika Fromilid 500 ovlivňují účinky antikoncepce Nuvaring. Popřípadě, jak dlouho je třeba se chránit jinou antikoncepční metodou, pokud po dobrání ATB očekávám menstruaci a zavedení nového kroužku. Předem děkuji za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, k žádnému ovlivnění antikoncepčního účinku nedojde.

Související dotazy

HA Vreya a ATB Fromilid Uno 500mg
chci se zeptat zda má ATB Fromilid uno nějaký vliv...
Fromilid 500
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat : Když beru antibiotika...
Fromilid 500
Dobrý den, moje dcera 9 let, 38 kg dostala na angínu...
Fromilid 500
Sayana a Fromilid 500
Dobrý den, používám antikoncepci Sayanu více než půl...
Fromilid 500
Dobrý den, ještě jednou děkuji za odpověď na mé dva...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA Minerva

DObrý den. Je mi skoro 30 let a jsem 1,5 roku po porodu. Nedavno jsem přestala...

HA minerva a zázvorový čaj

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mi pití zázvorového čaje mohlo nějak ovlivnit...

HA Minisiston

Dobrý den, minulý týden jsem nasadila antikoncepci (v zahraničí). První...

HA Minisiston

Dobrý den . Mám takový dotaz . V sobotu mi bylo špatně a vyzvracela jsem pilulku...

HA Minisiston a ATB

Dobrý den, chci se zeptat účinnost antikoncepce Minisiston při užívání antibiotik...

HA mléka

Dobrý den,chci se zeptat do jaké doby používat HA mléko.Dceři je 9 měsíců,alergická...

HA mléka

Dobrý den,ráda bych reagovala na odpověď paní doktorky,protože jsem se asi špatně...

HA mleko, kojenecka voda

Dobry den, pane doktore, od narozeni davam synovi Nutrilon HA, protoze jsem...

Ha Mywy a Fromilid uno


HA nebo nitroděložní tělísko?


HA Nyssiela - braní více plat bez pauzy


HA o den dříve


HA po konizaci


HA po porodu

Dobrý den, po pěti letech a 2dětech jsem se vrátila HA mercilon, se kterou jsem...

HA po resekci poševního septa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, včera (tj. 9.4.) mně bylo v Praze Motole...

HA po samovolném potratu


HA Pramino

Dobrý den, chci se zeptat zda-li by pro mě byla vhodnější čistě gestagenní antikoncepce,...

HA Pramino

Dobrý den,užívám HA Pramino a v prvním týdnu jsem si vzala šestý prášek místo...

HA pro lepší pleť

Dobrý den, vůbec si nevím rady a prosím o názor. Dříve jsem cca 2 roky užívala...

HA pro mladistvé

Dobrý den,prosím o názor: slyšela jsem,že pro 17-leté je spíše obecně vhodná...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Ostropestřec mariánský

Dobrý den,beru Lagosu 150 mg 3x denně a koupil jsem si v bylinkářství tablety...

Výplach jedlou sodou

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestliže se dělá výplach pochvy jednou sodou,...

Pohlavní nemoci


Loupání kůže na žaludu a předkožce

Dobrý den, S přítelkyní provozujeme sex bez kondomů asi 4 týdny, až do teď...

Diabetes, puchýř po poranění nohy

Dobrý den, mám dotaz k přiloženým fotografiím ,ke kterému lékařskému oboru...

Mravenčení zad

Dobrý den, již asi 15 týdnů mě jakoby mravenčí záda mezi lopatkami (občas mi...

Vřídek (výstupek)na tvrdém patře

Dobrý den, mám dotaz ohledně výskytu tvrdého hrbolku na horním patře. Jedná...

Bolest v uchu


Je mi 16 let, mám problémy z předkozkou

Dobrý den. Je mi 16 let mám problémy z předkozkou a se žaludem. Když mi stoji...

Můj penis je oproti vrstevníkům malý


Parestezie nohou

Dobry den, Chtela bych se zeptat,zda je nutne vysetreni,kdyz jsem cca behem...

Zvětšení penisu


Poslední dobou se mi dost často stává, že při sexu trochu špiním

Dobrý den, poslední dobou se mi dost často stává, že při sexu trochu špiním....

Boule na jazyku

Dobry den, uz vice nez 4 tyden me trapi pocit ciziho predmetu v krku. Nejdrive...

Bradavičky na prsních dvorcích

Dobrý den, během těhotenství se mi objevili na prsních dvorcích malé bradavičky....

ECHO nález

Dobry den, vcera som absolvovala ECHO srdca, k lekarovi idem az buduci tyzden,...

Reakce na vakcínu Bexsero

Dobrý den, ráda bych se zeptala na možné reakce u očkování vakcínou Bexsero....

Četla jsem si o uzlinách a tak jsem se začala kontrolovat.

Dobrý den, četla jsem si o uzlinách a tak jsem se začala kontrolovat. Nevím,...

Bolest pod kotníkem na vnější straně

Dobrý den, koncem září mě strašně začala bolet oblast pod kotníkem vnější...

Čím nejlépe nahradit lexaurin?

Dobrý den, od loňského června mám velké bolesti hlavy, zad a na hrudníku, vč....

Reklama