Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HA po porodu

Gynekologie Andrea . 15.9.2008

Dobrý den, po pěti letech a 2dětech jsem se vrátila HA mercilon, se kterou jsem dřívě neměla žádné problémy.Nyní však pociťuji velké deprese, zvýšenou chuť k jídlu a nauzeu.Je možné, že by můj organismus po čase začal úplně jinak reagovat na stejný přípravek?Beru je teprve druhý týden, ale změny jsou dost rapidní.Děkuji za odpově´d.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano, toto je možné, v případě takovýchto nežádoucích účinku proberte změnu antikoncepce se svým gynekologem.

Související dotazy

Porod
Dobrý den. V roce 1996 nebo 97 jsem 2x prodělala...
Porod
Dobrý den, Jsem v 35.týdnu těhotenství a lékaři mi...
Porod
Dobrý den, mám malinký dotaz. Před 10 měsíci jsem...
Cviky po porodu
Dobrý den, jsem 5.týden po porodu a cvičím cviky doporučené...
Sešití po porodu
co dělat, když mě po porodu sešili víc o 2 cm, než...
Porod
Dobrý den, jsem potřetí těhotná (37 let), aktuálně...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA Minisiston a ATB

Dobrý den, chci se zeptat účinnost antikoncepce Minisiston při užívání antibiotik...

HA mléka

Dobrý den,ráda bych reagovala na odpověď paní doktorky,protože jsem se asi špatně...

HA mléka

Dobrý den,chci se zeptat do jaké doby používat HA mléko.Dceři je 9 měsíců,alergická...

HA mleko, kojenecka voda

Dobry den, pane doktore, od narozeni davam synovi Nutrilon HA, protoze jsem...

Ha Mywy a Fromilid uno


HA nebo nitroděložní tělísko?


HA Nuvaring a ATB Fromilid 500

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda antibiotika Fromilid 500 ovlivňují účinky...

HA Nyssiela - braní více plat bez pauzy


HA o den dříve


HA po konizaci


HA po resekci poševního septa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, včera (tj. 9.4.) mně bylo v Praze Motole...

HA po samovolném potratu


HA Pramino

Dobrý den, chci se zeptat zda-li by pro mě byla vhodnější čistě gestagenní antikoncepce,...

HA Pramino

Dobrý den,užívám HA Pramino a v prvním týdnu jsem si vzala šestý prášek místo...

HA pro lepší pleť

Dobrý den, vůbec si nevím rady a prosím o názor. Dříve jsem cca 2 roky užívala...

HA pro mladistvé

Dobrý den,prosím o názor: slyšela jsem,že pro 17-leté je spíše obecně vhodná...

HA první uživí

Dobrý den, mám menší dotaz ohledně prvního užití HA. Dostala jsem od lékaře...

HA při srdečním onemocnění

Dobrý den, loni mi byl diagnostikován prolaps mitrální chlopně s částečnou...

HA Regulon a Biseptol

Dobrý den, může Biseptol ovlivnit vstřebávání antikoncepce Regulon? Děkuji za...

HA Rhonya 3mg/30

Dobrý den,chci se zeptat,beru HA RHONYA 3/30,beru ji teprve týden a měla jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Alergie na kravské mléko

Dobrý den, 7-letou dceru dlouhodobě po jídle bolívalo bříško, vždy se zdálo,...

MUDr. Přemysl Dvořák

Ordinace praktického lékaře

Nosní polypy mohou být známkou alergie i závažnějších chorob

Tvorba nosních polypů je nepříjemné onemocnění, které postihuje zhruba 4 % všech...

Infekční mononukleóza

Dobrý den, potřebovala bych radu jak se co nejlépe zbavit mononukleózy. Je mi...

Boulička u konečníku


Píchání na hrudi u mladistvého

Dobrý den. V červnu mi bude 13 let. Někdy mě šimrá srdce a 2-3x za den mě v...

Nošení korzetu

Dobrý den. Po 18 dnech bolestí mi zjistili zlomený obratel Th9, dostal jsem...

Mgr. Věra Schenková

Ordinace klinického psychologa

Fleky na nohou

Dobrý den, mám dotaz, dělají se mi asi půl roku tyto červené fleky (pupínky)...

Bolest ruky

Dobrý den ráda bych se vaás zeptala na problém který mě trápí už asi měsíc bolí...

Alergie na mléko

Dobrý den, zajímalo by mě zda se při nálezu Kasein IgG 2,1 + a Kasein IgA 4,3...

Pálení jazyka

Dobrý den,koncem února jsem dobrala ATB,po dvou týdnech mě začalo pálit horní...

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Jak bojovat s menstruačními křečemi?

Bolesti při menstruaci zná většina žen. Existují dva typy menstruačních křečí,...

Zvýšené padání vlasů, růst ochlupení a zavodňování

Dobrý den, jsem 7 měsíců po druhém porodu a již po konci šestinedělí se mi objevily...

Zatočte s tichým zlodějem kostí

Bojíte se osteoporózy, protože ji máte v rodině? Můžete se bránit! Povídání...

Onemocnění chlopní

Dokonalá chlopeň by měla vytvářet minimální překážku a dovolit krvi volně protékat...

Padání obočí

Dobrý den, paní doktorko. Cca před půl rokem jsem zažila více velmi stresových...

Papilomaviry

Dobrý den, měl jsem nechr. styk s partnerkou, u níž je odůvodněný předpoklad...

Zalehlé ucho

Dobrý den, měla bych dotaz k problematice špatně průchodné levé nosní dírky...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×