Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hodnoty stitnej zlazy v tehotenstve

Lubica . 7.11.2015 redakce uLékaře

Dobry den pani doktorka, prosim Vas o radu ohladom vysledkov na stitnu zlazu. V cca 8tt som mala Ft4 hodnotu 13,98 a tsh 3,17, protilatky 36,7. V cca 23tt bolo ft4 11,47 a hodnotu tsh som mala 4,176, protilatky nerobili. Sestricka na gynekologii mi len povedala, ze vysledky su ok. Chcela by som len vediet, kedze hodnoty sa zmenili, ci nemam trochu znizenu funkciu stitnej zlazy a ci by sa to nemalo liecit. Uz sim v 31tt. Jod beriem od zaciatku vo vitaminoch. Ref. medze laboratoria: tsh 0,550-4,780, ft4 11,5-22,70 a S-antiTPO menej ako 60. Dakujem pekne.

Odpovídá:

MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie Pracoviště: Soukromá praxe praktického lékaře pro děti a dorost Boskovice a Svitávka

Dobrý den, hodnota TSH byla zvýšená, fT4 mírně snížena, tedy by asi byla vhodná substituční léčba levothyroxinem, i když v posledním trimestru těhotenství by tato hraniční funkce štítné žlázy neměla pro plod být nebezpečím.

Související dotazy

Hodnoty hormónov štítnej žľazy
Príjemný dobrý deň, na základe vyšetrenia krvi mi...
Hyperfunkcia štítnej žlazy a tehotenstvo
Dobrý deń, chcem sa spýtať, aké riziko obnáša tehotenstvo...
Zvysena cinnost stitnej zlazy
dobry den...priblizne pred tyzdnom mi zistili zvysen...
Hodnoty štítné žlázy v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 29 tt a mám tyto hodnoty hormonů...
Hodnoty štítné žlázy
Dobrý den, chtěla bych znát názor na hodnoty u vyšetření...
Hodnoty hormonů štítn žlázy
Dobrý den, u praktického lékaře mi byly zjištěny tyto...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hodnoty PSA

Pane doktore, byl jsem na vyšetření krve kvůli možná blížícím se těžkostem s...

Hodnoty PSA

Laboratorní výsledky: f-PSA 0.27; F/T 0.255; PSA 1.06 Prosím o zhodnocení

Hodnoty PSA

Otec, ročník 1952. Kontrolován z genetických důvodů od 45 let. 8.10.2016 operace...

Hodnoty PSA a cystitida

Dobrý den, mému oteci - 53let byly naměřeny hodnoty PSA 4,37, fPSA 0,15 a poměr...

Hodnoty PSA, Prostal

Dobrý den, je mi 59 let a po prvním preventivním vyšetření urologem mám v lékařském...

Hodnoty pulzu

Dobrý den, prosím Vás, měl bych dotaz ohledně tlaku a pulzu. Na internetu...

Hodnoty S_TSH

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamenají hodnoty S_TSH_* a S_TSH - první...

Hodnoty spermiogramu

Dobrý den, dnes jsme obdrželi výsledky spermiogramu: Vzhled: homogenní, šedavě...

Hodnoty spermiogramu - IUI?

Dobrý den, rok a půl se snažíme s maželem o spontánní těhotenství, zatím bez...

Hodnoty stitne zlazy a tehotenstvi

Dobry den, v 6 tydnu těhotenství mi byly zjištěny hodnoty štítné žlázy TSH 4,3...

Hodnoty štítná žláza

Dobrý den, byla jsem na vyšetření štítné žlázy a mám prosím na Vás jeden dotaz....

Hodnoty štitne zlazy po vysazeni antikoncepce

Dobrý den, beru Euthyrox 100 jiz pres pul roku. Před třemi měsíci jsem po 12...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den, před otěhotnění mě doktorka poslala na krev a ultrazvuk, protože...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den, moje paní doktorka měla podezření, že nemám štítnou žlázu v pořádku,...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den, prosím o radu, minulý rok jsem měla hodnoty šž TSH 4,38 fT4 13,3...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den , mám dotaz ohledně výsledků štítné žlázy. V těhotenství mě výsledky...

Hodnoty štítné žlázy

Dobry den, jiz 16let se lecim se stitnou zlazou . Posledni 2roky beru Letrox...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den, ráda bych vás poprosila o radu. Léčím se se štítnou žlázou od 11...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou normální hodnoty štítné žlázy a...

Hodnoty štítné žlázy

Dobrý den paní doktorko, obracím se na Vás s dotazem ohledně výsledků šítné...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léky na hubnutí

Dobrý den, vím,že kouzelná pilulka na hubnutí bez pohybu a změně jídelníčku...

Extrakce zubu moudrosti - otok

Dobrý den, včera po obědě jsem prodělal extrakci osmičky dole. Do večera OK,...

Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti

Endokanabinoidní systém v lidském mozku je tvořen receptory (CB1 a CB2), bioaktivními...

Bolest pod žebrem

Dobrý den-léčím se s akutním zánětem žaludku...nyní žádné problémy nemám.Včera...

Bolest mezi lopatkami, při nádechu

Dobrý den, bolí mě druhý den mezi lopatkami, přechází to i na hrudník. Nejvíce...

Malé puchýřky, pupínky na prstech ruky

Dobrý den, na prstech se mi udělaly malé puchýřky nebo pupínky. Těžko to...

Hormonální léčba rakoviny prsu – ne pokaždé je možná

Ve srovnání s chemoterapií nebo ozařováním se jeví hormonální léčba poměrně...

Salmonelóza

Salmonelóza je infekční střevní onemocnění vyvolané bakteriemi rodu Salmonella....

Káva v dětském věku

Dobrý den můžu užívat kávu ikdyž mi je 14 let a vážím asi 55 kg? A mimochodem...

Boulička u spodní čelisti u dítěte

Dobrý den,prosím o radu. Dnes se můj 10letý syn vrátil ze školy s tím že se...

Chronické bolesti zad, spinální stenóza, radikulopatie.

Dobrý den pane doktore, manžel má již několik let problémy s bederní páteří...

Antikoncepcia Minerva a Biseptol 480

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci Biseptol 480 ovplyvni ucinok antikoncepcie...

Jaterní testy

Dobrý den. Na konci října jsem byl darovat plazmu - vše OK. V prosinci jsem...

Plicní embolie

dobry den.chtela bych se optat.dnes jsem byla na ct vyšetřeni srdce.celkovy...

MUDr. Martin Ralbovský

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

29. 2. je výjimečný den – Den vzácných onemocnění

Více než 80 zemí po celém světě se rozhodlo připojit ke Dnu vzácných onemocnění...

M751 Syndrom manžety rotátoru

Vážený pane doktore, manželovi při vyšetření byl zjištěn výrustek na pravém...

Bolesti zad a břicha(Ledviny?)

Dobrý den, již asi 2 týdny mě trápí bolesti zad v oblasti kříže, někdy je to...

Vliv antibiotik Fromilid Uno na HA Clormetin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li antibiotika Fromilidilid uno ovlivňují...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×