Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HPV

Gynekologie Renata . 10.10.2011 redakce uLékaře

Dobrý večer chtěla sem se zeptat. Na gynekologii mi zjistily HPV typ 3, jdu stim na konizaci. Muj partner ma ted problemi bolí ho v okoli penisu (podbříšku) a ma težkost v šourku. Má to spojitost smím nálezem. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nemusí to mít nutně souvislost,ale v každém případě byl měl navštívit kožní oddělení příjemný den

Související dotazy

HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
HPV
Dobrý den, co jsou HPV viry (obecně), a jaké formy...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...
HPV
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před...
HPV
Dobrý den je mi 23 let a asi před 4 roky mi byly zjištěni...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hospotalizace po operaci slepého střeva


Hotemin


Houba Ganoderma zázračná


Houba v koupelně - může být zdraví škodliva?


Houpací síť


Houstnutí krve

Dobry den. Mam na vas dotaz mam problem s krvi houstne mi krev beru tablety...

Hovädzie Aminikyseliny (negatívne účinky) ?


Hovna


HP chronicka gastritida


Hpolipidemika


HPV


Hpv


Hpv


HPV


Hpv


Hpv


HPV


HPV


HPV


HPV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×