Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HPV

Gynekologie Romana . 23.1.2012 redakce uLékaře

Dobrý den chodím na pravidelné gynegologické prohlídky pokaždé mám stěry z děložního čípku vpořádku,až teď mi lékař zdělil,že mám lehké změny na čípku a poslal mě do centrum onkologické prevence na konziliární vyšetření.Prosím Vás jak to vyšetření probíhá a jestli se mám něčeho obávat.Může to být rakovina?Děkuji Vám za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Je to specializované pracoviště které má s děložním čípkem nejvíce zkušeností, provedou totéž co váš lékař -kolposkopii a cytologii na základě výsledků pak doporučí nejvhodnější postup,zatím skutečně není důvpd k obavám příjemný den

Související dotazy

HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
HPV
Dobrý den, co jsou HPV viry (obecně), a jaké formy...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...
HPV
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před...
Očkování HPV
Dobrý den, měl jsem pohlavní styk s novou přítelkyni...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hospotalizace po operaci slepého střeva


Hotemin


Houba Ganoderma zázračná


Houba v koupelně - může být zdraví škodliva?


Houpací síť


Houstnutí krve

Dobry den. Mam na vas dotaz mam problem s krvi houstne mi krev beru tablety...

Hovädzie Aminikyseliny (negatívne účinky) ?


Hovna


HP chronicka gastritida


Hpolipidemika


HPV


Hpv


Hpv


HPV


Hpv


Hpv


HPV


HPV


HPV


HPV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Opakovaný zánět ledvin a nadměrné pocení


MUDr. Irma Skřivánková

Praktická zubní lékařka

Časté močení z důvodu psychiky


Bolest břicha


Kruhy pod očima


Manželův stav po reoperaci nitrooční čočky dne 26.9.2013


Dětský mezerník


Bolesti konečníku


Angína


Bolest podbříšku a pálení při močení


Dieta po operaci brániční kýly


Očkování Priorix


Koleni vazy


MUDr. Marie Tibitanzlová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Podvrtutý kotník


Zvětšené uzliny


Dcera má ve věku 6ti let ...


Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne


Pánové, máte potíže s erekcí? Někdy za to může nemocné srdce


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×