Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HPV

Gynekologie Zuzka . 4.11.2008

Dobrý den, byl mi zjištěn HPV virus, který způsobil kondylom. Virus mám pravděpodobně od předchozího partnera. S nynějším partnerem sexuálně žijeme dva měsíce a kondomem se nechráníme. Je tedy možné, že jsem partnera nakazila. Měli bychom tedy nyní používat kondom, abychom si HPV navzájem pořád nepředávali a mohl odeznít? Nebo to již nemá smysl? A druhý dotaz: Je možné nechat se očkovat první dávkou vakcíny Silgard i v době právě probíhající menstruace? Mockrát děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, použití kondomu bych spíše doporučovala i když efekt v tomto stadiu již nebude takový, jako kdyby jste se chránili již od začátku Vašeho společného sexuálního života. K Vašemu druhému dotazu: mám dojem, že probíhající menstruace by očkování vadit něměla, je si nejsem jista, zda je efektivní očkování, pokud jste již prokazatelně infikována. Doporučovala bych Vám konzultovat Vašeho gynekologa.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hospotalizace po operaci slepého střeva


Hotemin


Houba Ganoderma zázračná


Houba v koupelně - může být zdraví škodliva?


Houpací síť


Houstnutí krve

Dobry den. Mam na vas dotaz mam problem s krvi houstne mi krev beru tablety...

Hovädzie Aminikyseliny (negatívne účinky) ?


Hovna


HP chronicka gastritida


Hpolipidemika


HPV


Hpv


Hpv


HPV


Hpv


Hpv


HPV


HPV


HPV


HPV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nefritida

Dobry den, dcera (2roky) ma vrozenou vadu ledvin (polycysticke ledviny). Temer...

Otok a bolest kolene


Genitální opar

Dobry den, jsem ve 23. tydnu tehotenstvi, od zacatku mam problemy s vytoky,...

Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Tasemnice

Dobrý den, je možné že bych byla nakazena tasemnicí i když mi byla provedena...

Zánět ucha

Mám zalehlé pravé ucho už týden. Doktoři mi řekli že to mám z rýmy, což je pravda,...

Třes rukou a hlavy


Ložisko v plicích u maminky


Komplikace pásového oparu: vyrážkou nic nekončí

Pásový opar je nepříjemné onemocnění i ve své akutní, několik dní trvající formě....

Bolesti zad

Dobrý den,chtěla bych vysvětlit mojí magnetickou rezonanci. MR C páteře Vyšetřujeme...

Bolest zubu a oteklá dásen


Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Průjem, horečky, nevolnost


Bolest v podbřišku a špinění

Dobrý den, chci se zeptat nedavno jsem měla ms (začínajicí špinění pak to ale...

10 věcí, které pomohou překonat ranní ztuhlost


Pupinky a fleky na penisu


Co se děje "v tunelu" aneb vyšetření magnetickou rezonancí

Zajímá vás, jak u nás probíhá vyšetření magnetickou rezonancí? Rádi byste znali...

Jedna se o boroliozu ?

Dobry den, pred tremi tydny jsem byl pravidelne pokousan od komaru (na nohy,ale...

Zvýšené RDW-CV v krvi


Noční pocení


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×