Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HSCIL, imunita

Gynekologie Jana 21.1.2018

Dobry vecer,
Je mi 38 let, jedno dite. V rijnu mi z vysledku Cytologie vysel AsC-H(nelze vyloucit HSCIL) , HPV pozitivni,
Sla jsem k jinemu lekari tam cyto cista, ale i pres to me dr poslala do kolposkopicke ambulance, kde dr rekla, ze nalez tam je a doporucuje mi konizaci. Doporuceno ockovani Gardasil 9. Konizace probehla 5/1. Prvni davka vakciny 10/12, dalsi me ceka 12/2 a treti zatim nevim.vysledky z konizace zatim nemam, ale muj dotaz uzivam Isoprinosine, dle letacku 3x2tabl., k tomu Indonal 1x a 1x hlivu..
Chci se zeptat zda kdyz mi ted pichnou dalsi davku Gardasilu, jestli to nebude uz na to telo moc. Je vhodne brat Isoprinosine v takovem davkovani, kdyz probiha ockovani??Dekuji. Doplnění informací: Jeste me zajima to vse v kombinaci s ockovanim
Gardasil 9
Dekuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Jano, děkujeme za zajímavý dotaz, domnívám se, že tyto stimulanty imunity můžete ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

vážená paní,
zcela bez obav můžete pokračovat v léčbě kterou máte spolu s očkováním, ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Imunita
Dobry vecer,chtel sem se zeptat jak se da zlepsit imunita?a...
Imunita
Pěkně prosím jak poznám u desetileté dcerky že má dobrou...
Imunita
dobrý den během 6 měsíců mam čtvrté antibiotikum tentokrát...
Imunita
Dobrý den, mám sníženou imunitu v následku čehož trpím...
Imunita
Dobry den. Rada by som sa spytala ci ma alebo nema...
Imunita
Dobrý den, prosím o radu ,jak posílit slizniční imunitu?Mám...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hrudník

Dobrý den, již 3 dny mě pobolívá uvnitř v oblasti hrudníku, mezi prsy, u hrudní...

Hrudnik

Dobry den mám 16 let a před 20 dny jsem doostala kašel ktery mě nepřestal...

Hrudník

Dobrý den, chci se zeptat, cca před 3 měsíci bolesti na hrudi, píchání na levé...

Hrudník

Dobrý den , chtěla bych se zeptat .. je mi 16 a dneska když jsem si šla lehnout...

Hrudník a kašel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jeden můj problém. Jde o to, že při otáčení...

Hrudník, bolest,únava

Dobrý den, již delší dobu na sobě pozoruji, že mě bolí hrudník mezi prsama čili...

Hrutkovaní spermatu

dobrý den rad bych se zeptal zničeho nic mi začalo hrutkovatět jsou to takové...

Hřeb v kosti pažní

Dobrý den, jsem rok a 3 měsíce po fraktuře anatom. a chir. krčku humeru. V kosti...

Hřebík v patě

Před rokem jsem si do paty vrazila rezatý hřebík.Před třemi dny jsem začala...

Hřejivý pocit v nártu nohy

Dobrý den, přibližně měsíc se mi dostavuje několikrát denně takový hřejivý,...

Hsil

Dobrý den. Můj problém spočívá v tom, že mi můj gynekolog při stěru děložního...

HSIL

Dobrý den, moje gynekoložka mi sdělila, že je u mě třeba provést konizaci...

HSIL

Dobrý den,pane doktore. Chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení diagnózy u mé...

HSIL

Dobry den, vysledky z cytologie HSIL z 3.10. Jelikoz jsem onkologicky pacient...

HSIL a konizace

Dobry den, po opakovaném špatném cytologickém vyšetření ( Nejsem schopna blíže...

HSIL, konizace

Dobrý den, moje maminka teď byla na vyšetření kvůli HPV viru, dostala zprávu,...

HST a zlomenina patní kůstky


HSV


HSV


HSV
