Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HST a zlomenina patní kůstky

Gynekologie Karla 29.8.2013

Při špatném došlápnutí jsem si zlomila malou kůstku v oblasti paty, mám fixaci sádrou - dolní končetina po začátek lýtka, denně si musím píchat injekce Fraxiparine, je mi 50 let, 172 cm, 60 kg. Lékař mi řekl, že bych měla na dobu fixace přerušit užívání antikoncepce, pokud užívám. Antikon. jsem nikdy neužívala, ale kvůli problémům v menopauze užívám třetím rokem Femoston. Měla bych přerušit užívání této HST? Můj gynekolog ordinuje jen pondělí a úterý, proto volím Vaši poradnu. Děkuji, s pozdravem Karla.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Sice se nejedná o antikoncepci,ale je to hormonální přípravek obsahující podobné látky
Ta...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zlomenina záprstní kůstky
Dobrý den. Potřebovala bych se zeptat na něco ohledně...
Zlomenina patní kosti
Pro MUDr. Milan Navrátil Můj dotaz se týká mého...
Zlomenina prstu nohy
Zlomenina zanártní kůstky V.MTT Dobrý den, dne 24.4.2017...
Zlomenina kůstky malíčku
Mám zlomenou kůstku s venkovní strany malíčku. Dostal...
Patní ostruha
Mám velký problém s patní ostruhou, prosím o radu zda...
Zlomenina zanartni kustky
Moc dekuji za odpověď. Jestli se jedna o zlomeninu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hřeb v kosti pažní

Dobrý den, jsem rok a 3 měsíce po fraktuře anatom. a chir. krčku humeru. V kosti...

Hřebík v patě

Před rokem jsem si do paty vrazila rezatý hřebík.Před třemi dny jsem začala...

Hřejivý pocit v nártu nohy

Dobrý den, přibližně měsíc se mi dostavuje několikrát denně takový hřejivý,...

HSCIL, imunita

Dobry vecer, Je mi 38 let, jedno dite. V rijnu mi z vysledku Cytologie vysel...

Hsil

Dobrý den. Můj problém spočívá v tom, že mi můj gynekolog při stěru děložního...

HSIL

Dobrý den, moje gynekoložka mi sdělila, že je u mě třeba provést konizaci...

HSIL

Dobrý den,pane doktore. Chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení diagnózy u mé...

HSIL

Dobry den, vysledky z cytologie HSIL z 3.10. Jelikoz jsem onkologicky pacient...

HSIL a konizace

Dobry den, po opakovaném špatném cytologickém vyšetření ( Nejsem schopna blíže...

HSIL, konizace

Dobrý den, moje maminka teď byla na vyšetření kvůli HPV viru, dostala zprávu,...

HSV


HSV


HSV


HSV


HSV 1,2


HSV a darování krve


HSV a darování krve


HSV infekce


HSV v těhotenství


HSV-2

Dobrý den, můj dotaz se týká primoinfekce HSV-2. Je pravděpodobné, že bych...