Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HSV

Infekce Kata 23.4.2015

Dobrý den, včera sem psala k Vám do poradny dotaz ohledně některých pozitivních hodnot u EBV VCA IgG a EBV EBNA IgG. Paní doktorka zde i muj doktor mě řekli že máte pouze pozitivní takzvané anamnestické protilátky tudíž mononukleozu nemám a mohu být v klidu. Jedná se o stejný případ i u HSV?? HSV 1 IgG mě vyšlo 14,80...HSV 2 IgG a HSV 1,2 IgM mě vyšlo 0.
I u tohoto případu mě lékař řekl, že je to vpořádku. Je to pravda? Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Hana Černá


Ano. Je to podobné u většiny infekčních nemocí. Hezký den.

Související dotazy

HSV infekce
Dobrý den, mám dotaz ohledně vyšetření protilátek proti...
Výsledky laboratorního vyšetření na HSV
Dobrý deň, čo znamenajú výsledky z infektológie: porodila...
Aktivní HSV
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,mam aktivní HSV IgM...
HSV
Vážená paní doktorko, chtěla bych vás porosit o interpretaci...
HSV-2
Dobrý den, na podobný dotaz mi už odpovídala MUDr....
HSV 1,2
Dobrý den, přítelkyně byla u gynekolaga a ten jí zjistil...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hřebík v patě

Před rokem jsem si do paty vrazila rezatý hřebík.Před třemi dny jsem začala...

Hřejivý pocit v nártu nohy

Dobrý den, přibližně měsíc se mi dostavuje několikrát denně takový hřejivý,...

HSCIL, imunita

Dobry vecer, Je mi 38 let, jedno dite. V rijnu mi z vysledku Cytologie vysel...

Hsil

Dobrý den. Můj problém spočívá v tom, že mi můj gynekolog při stěru děložního...

HSIL

Dobrý den, moje gynekoložka mi sdělila, že je u mě třeba provést konizaci...

HSIL

Dobrý den,pane doktore. Chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení diagnózy u mé...

HSIL

Dobry den, vysledky z cytologie HSIL z 3.10. Jelikoz jsem onkologicky pacient...

HSIL a konizace

Dobry den, po opakovaném špatném cytologickém vyšetření ( Nejsem schopna blíže...

HSIL, konizace

Dobrý den, moje maminka teď byla na vyšetření kvůli HPV viru, dostala zprávu,...

HST a zlomenina patní kůstky


HSV


HSV


HSV


HSV 1,2


HSV a darování krve


HSV a darování krve


HSV infekce


HSV v těhotenství


HSV-2

Dobrý den, můj dotaz se týká primoinfekce HSV-2. Je pravděpodobné, že bych...

HSV-2

Dobrý den, na podobný dotaz mi už odpovídala MUDr. Horáková, přesto by mě zajímal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Prasklá cévka v hlavě?

Dobrý den, dcera - 20let - měla pocit, jakoby jí něco prasklo v hlavě a z tohoto...

Tmavá barva stolice a užívání preparátu s obsahem železa

Dobrý den, jsem ve 34tt těhotenství a chtěla bych se zeptat zda je normální...

Rozpůlená dáseň

Dobrý den, mám takový dotaz, už asi 2 dny mám jakoby rozpůlenou dáseň (viz fotografie.)...

Schizofrenie a řidičský průkaz

Dobrý den paní doktorko chtěl jsem se zeptat jak se zákony dívají na schizofrenii...

Studený penis

Dobrý den, již půl roku mi přijde, že mám opravdu velmi studený penis. Dále...

PSMA-617

Dobrý den pane doktore, četla jsem o nové možnosti léčby karcinomu prostaty...

Extrakce zubu v blízkosti nervu

Dobry den, jsem objednana na chirurg.zakrok ke svemu dentistovi, vyndani leve...

Bolest zad při kašli

Dobry den, jsem ted na neschopence s bronchitidou a pri zakaslani mi kruplo...

Ventolin inhaler v těhotenství

dobrý den,jsem ve 20-tém týdnu těhotenství a jsem astmatik,mohu nadále užívat...

CB sy

už delší dobu (nejméně půl roku) mě neustále bolí pravá ruka.. je to takový...

Antrální gastritida, Gastroezofageální reflux...

Dobrý den, byla jsem na vyšetření gastroskopie (nosem). Ve zprávě mám napsáno:...

Dieta po operaci štítné žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jsou nějaká omezení ve stravě pro...

Bolest na pravé straně hrudníku

Křečovitá bolest na pravé straně hrudníku ve výšce bradavky. Projede a odezní....

Bolesti břicha, pozitivní HP

Dobrý den, chci se zeptat - mám za sebou rentgenové vyšetření břicha, kde bylo...

Sípání, pískání při dýchání


Zahlenění a večerní zvracení


Svědění palce

Dobrý den, už více než týden mě silně svědí palec na pravé noze. Vím, že to...

Bolest v trojúhelníku pod hrudním košem

Dobrý den, Chtěla bych se Vás zeptat, trápí mě bolest v trojúhelníku pod hrudním...

Dlouhodobě zrychlený tep

Dobrý den, už cca tři roky mne trápí velmi rychlý tep, v naprostém klidu 100-105...

Prasklá céva

Dobrý den, prosím Vás o radu. Včera večer se mi na pravém oku, na bělmu,...

Reklama