Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hypertrofie předkožky

Helena . 16.4.2016 redakce uLékaře

Dobrý den . Muj přítel má diagnozu N47 hypertrofie předkožky , fimoza a parafimoza . Ráda bych se zeptala zda je nutná obřízka pokud nepomáhá ani masticka a koupele v heřmánku.Partner má s tímto problém už dva měsíce a je mu nepříjemné navštěvovat s tímto lékaře. Obřízky se bojí . Pokud by byla obřízka nutná , mohu vědět jak taková obřízka probíhá. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, jestliže nepomáhá konzervativní léčba, tak by byla obřízka vhodná. Výkon může být ambulantní v lokální anestézii nebo za hospitalizace s uspáním nebo umrtvením od pasu dolů. Nemocná předkožka se odstřihne a zbytek se sešije dohromady

Související dotazy

Hypertrofie předkožky
Dobrý den, Měl bych dotaz ohledně dlouhé předkožky....
Otok předkožky
Dobrý den, mám nateklou část předkožky viz. foto,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hypertrofická kardiomyopatie

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak se projevuje Hypertrofická kardiomyopatie...

Hypertrofická lymf.tkán nosohltanu

chci se zeptat,boli me v krku,kdyz otevru usta tak uplne vzadu v krku mam cervene...

Hypertrofická pachymeningitida

Dobrý den, opravdu se nemoc hypertrofická pachymeningitida nedá léčit? Jen léky...

Hypertrofické jizvy

Dobrý den na hrudníku mi vyrostly nějaké divné bradavice které bych potřeboval...

Hypertrofické jizvy

Dobrý den, lékařka mi předepsala mast Dermovate na léčbu 3 hypertrofických...

Hypertrofie LK

MŮŽE BÝT PŘÍČINOU KONCENTRICKÉ HYPERTROFIE LK DLOUHODOBÉ PLICNÍ ONEMOCNĚNÍ?...

Hypertrofie madlí

Dobrý den, Ráda bych Vám položila dotaz týkající se patrové madle. Můj...

Hypertrofie mandlí

Dobrý den, přibližně dva týdny pozoruji bolesti v krku. Předtím jsem měl angínu,...

Hypertrofie patrových tonsil

Dobrý den, mám 3letého syna, kterému v září roku 2011 vyoperovali nosní mandli....

Hypertrofie prostaty

Dobrý den. Před pěti roky mi při sonografii změřili prostatu velikosti 30 krát...

Hypertrofie předkožky

Dobrý den, Měl bych dotaz ohledně dlouhé předkožky. Vždycky jsem si myslel,...

Hypertrofie slinné žlázy

Přeji pěkný den a mám dotaz.Vyšetření ukázalo ahtiTPO více než 1300ku/1 sono:zvětšená...

Hypertrofii na penisu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdy zmizí hypertrofii na penisu, a...

Hypertyreosa

Dobry den. S priatelkou zijeme v Prahe. Pred asi tristvrte rokom sme zmenili...

Hypertyreosa

dobrý den, mám prosbu, jsem 4 měsíce po porodu, plně kojím. při odběru krve...

Hypertyreóza

Dobrý den paní doktorko, Před 2 měsíci mi zjistili zvýš.činnost štít.žlázy,bylo...

Hypertyreóza

Dobrý den, existuje lék tlumící funkci štítné žlázy, který lze užívat během...

Hypertyreóza

Dobrý den, od r. 2008 jsem léčena pro autoimunitní hypertyreózu, Thyroxin jsem...

Hypertyreóza

dobry den zjistili mi zvysenou funkci stitne zlazy jsem unavena busi ms srdce...

Hypertyreóza

Zdravím, budu vděčný za každou informaci. Dostavil jsem se k praktické lékařce...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výsledek kolonoskopie

Dobrý den, předem se omlouvám, pokud svůj dotaz směřuji jinému doktorovi,...

Červené tečky na penise


Úraz kolene a léky na ředění krve

Dobrý den, jsem po úrazu kolena, je to už měsíc a pul a stále se to moc...

Roztroušená skleróza a borelioza

Dobry den, Pred 2 lety diagnostikovana rska,na zakl.magn.res. i lumb.punkce....

Patní ostruha


MUDr. Jiřina Pavelková

Interní a alergologická ambulance

Mycomax


Bradavice na penisu

Dobrý den, udělal se mi na zadní straně penisu tento pupínek. Jedná se o...

Glukózový toleranční test v těhotenství

Orální glukózový toleranční test (oGTT) je metoda obecně využívaná k odhalení...

Přeléčení boreliózy


MUDr. Vlastimil Karlík

Odborný lékař chirurgie

MUDr. Jana Paletová

Praktický lékař pro dospělé

Konopí pomáhá i při problémech se zažívacím ústrojím

Trávicí trakt nás dovede potrápit mnoha způsoby, nevolností počínaje a zvracením...

Vši nebo lupy

Dobrý den, v září jsem od dcerky dostala vši. Měli jsme to poprvé a tak jsem...

Hemeroidy a anální styk


Krvácení po sexu

Dobrý den, paní doktorko. Před čtyřmi měsíci mi byla z důvodu zamlkého těhotenství...

Rehabilitace při paréze n. VII

Dobrý den, Kolem osmi let,jsem se jednou probudil a nešlo mi zapískat (pusou)...

Fototoxické reakce

Kromě takzvané alergie na sluneční záření, která se projevuje fotoalergickou...

Něco v krku

Dobrý den, píšu už podruhé, ale jsem opravdu nešťastná. Jak jsem již psala..před...

Černé skvrny na nohou

Dobrý den, asi tak před rokem se mi začali objevovat v oblasti kotníků, holeni...

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×