Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Ichtyoza vulgaris a tetování

Kožní obtíže Veronika 5.5.2014

Dobrý den, mám ichtyozu vulgaris. Kůže je suší a nepatrně se olupuje, nemám žádné velké problémy, rány se mi hojí velmi dobře a toto onemocnění mě zvlášť neomezuje. Chtěla bych se zeptat, zda si můžu nechat udělat tetování. Jestli se častým olupováním nemůže struktura tetování porušit, a nebo kůže poškodit. Moc děkuji za odpověď, Hezký den.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Domnívám se, že pokud budete kůži pravidelně promazávat i v místě tetování, neměl by nastat žádný problém.

Související dotazy

Tetování před operací
Dobrý den, v sobotu 4.2. jsem objednaná na tetování...
Tetování a Clexane
Dobry den, chtel jsem se zeptat kdyz si picham injekce...
Vyrážka po tetování
Dobrý den, 2 dny po vybravení tetování (dříve jen obrys...
Otok po tetování
dobrý den měl bych otázku, dnes jsem byl na tetování...
Tetování při léčbě Godasalem
Dobry den ....nedavno mi nasli v noze trombozu ...mam...
Hyalgan a tetování
Dobry den v pátek mi maj píchnout hyalgan a v sobotu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

IgM - bolesti ruky

- v létě snad 1 klíště - bez skvrny bez chřipkových příznaků. - v září mě...

IgM a pásový opar

Dobrý den, ovlivnuje pásový opar i výši IgM? ( při testování na toxoplasmozu) Děkuji...

ICHDK

Dobrý den, prosím o Váš názor. Tatínek byl nedávno na cévní operaci, která...

ICHDK

Jak zabránit bolestem dolních končetin, pokud bolest trvá už 100dni? Objednání...

ICHDK

Dobrý den, mám přítele, který má ca 5 let po operaci levé cévy na stehně u třísel....

ICHDKK

jsem 3 roky po operaci břišní aorty,je mi 52 let,nemám žádná omezení,pracuji...

ICHS

Dobry den prosimvas mam pry predifarktovy stav a to je mi teprve 26,musim jit...

ICHS a bolest

Dobry den chtela bych se zeptat jsem dva mesice po operaci drdce mam dvojity...

ICHS a další

Dobrý den.Můj kardiolog mi natočí EKG,zeptá se jak se cítím, ale k výsledkům...

ICHS DK

Pane doktore, mám dotaz. Od roku 2004 se léčím pro oblit. ATP a ADP, s těžkou...

Ikontinenční páska

Dobrý den, v září mi byla voperována páska proti inkontinenci. Dnes jsem byla...

Ikterické serum

Dobrý den, byla jsem na odběru krve z důvodu pravidelné kontroly osteoporózy....

Ikterické sérum

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená Ikterické sérum v pozn. ve výsl....

Ikterus

Dobry den Muj přítel ma žluté bělmo a vlastně cely tělo počínaje tváři , ruce...

Ileus

dobrý den, v nedávné době jsem měla bolesti břicha, myslela jsem, že se jedná...

Ileus

Dobrý den, prosím o radu co dělat ohledně maminky, která byla před 6 ti dny...

Im injekce

Dobrý den, jak mohu snížit bolesti po im injekci do hýždí. Aplikace jsou...

Im injekce

Dobrý den, jak mohu snížit bolesti po im injekci do hýždí. Aplikace jsou...

Imaginární svět

Dobry den, jsem na SS v druhaku a uz dele se mi stava, ze si jakoby primyslim...

Imazol

Dobrý den, Mohu se zeptat, může být Imazol použit jako lubrikační gel při sexu?...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Narušený nerv

Dobrý den, Asi před 3 týdny jsem zjistila, že z ničeho nic mám celkem necitlivou...

Sono uzlin krku a podčelistních uzlin

Dobry den, je to, prosim, normalni nález? Zadnou infekci nepocituji, jen mi...

Kyselost v ustech

Dobry den chtela bych poradit posledni dobou mam v ustech kyselost a rychle...

Růst penisu

Dobrý den, do kolika roste penis let je mi totiž 16 a chci aby mi ještě vyrostl.Predem...

Krev a bílkovina v moči


Tepová frekvence

Dobrý den, rád bych se zeptal na tepovou frekvenci. Je mi 40 let dvakrát týdně...

Bolesti kolene

Dobrý den. Již 2 měsíce trpím nesnesitelnou bolestí pravého kolene. Je mi...

Neurologický dotaz

Neurologický dotaz na pana doktora Petr Jugas. Dobrý den, rád bych Vás...

Motání hlavy, špatné vidění, únava

Dobrý den, již pár dní se mi děsně motá hlava i vidění je tak nějak divné a...

Motání hlavy, stavy na omdlení


Konizace

dobry den,rada bych se Vas zeptala,za jak dlouho bych mela navstivit lekare,pokud...

Těhotenství

dobrý den jsem v 5 týdnu těhotenství a chci se zeptat kdy mám jíd na gynekologii...

Nemoci jazyka

Dobry den Trapi me silne paleni vzadu na jazyku nemuzu se pomalu ani najist.....

Meningokok streptokok

Syn měl bolest v krku a po výtěrech na ORL mu byl zjištěn meningokok dostal...

BOlest na levé straně hrudníku


Bolest varlat

Dobrý den, pan doktor mi odpověděl toto. MUDr. Jan Vašinka: Dobrý den,...

Intenzita menstruačního krvácení během užívání antikoncepce

Chtěla bych se zeptat... 2 měsíce užívám antikoncepci Ayreen a měla jsem dostat...

Bolest hlavy od krční páteře

Dobrý den, zlobí mi krční páteř, což je asi v mém věku normální. Hlavně nyní,...

Artróza v koleni- jakou vyživovací injekci byste doporučili

Dobry den pane doktore. Prosim o radu jakou vyzivovou injekci by jste mi doporucil.Dle...

HPV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat Vás jako odbornice zda, když mam HPV genitálního...

Reklama
Zavřít