Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Infarkt myokardu, steatóza jater

Vnitřní lékařství rentier 6.1.2011

Může člověka postihnout infarkt myokardu i když má cholesterol v normě ?
Lze se při dodržování diety zbavit steatózy jater a slinivky ?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Ano, infarkt může být ev. vyvolán třeba zánětem cévní stěny, ale je to možnost velmi vzácná ve srovnání s infarktem při vysoké hladině cholesterolu a krevních tuků vůbec. Steatosa je jev vratný, takže při dietě je možné ji upravit do normy.

Související dotazy

Steatoza jater
Dobrý den, byl jsem na vyšetření u hepatoložky se...
Steatóza jater
Dobrý den, byl jsem na UZ jater závěr zprávy zní: Zvětšení...
Steatoza jater
Dobrý den jsem rok po operaci žlučníku, nyní mi už...
Steatóza jater
Steatoza a hladovění. Dobrý den, byla mi diagnostikována...
Steatoza jater
Dobrý den, mám steatózu a chci se zeptat jaké tuky...
Steatoza jater a bolesti hrudníku
Dobrý den, jsem po cholecystektomii 2010, již delší...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infarkt kosti

Manželka má zistený infarkt kosti v dĺžke 12 až 15cm na predkoleni ľavej i...

Infarkt ledviny

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co znamená "infarkt ledviny", který lékař sdělil...

Infarkt myokardu

Dobry den, manzel (43 let) pro palcivou bolest za hrudni kosti s dusnost byl...

Infarkt myokardu

mohu uzivat leky na hubnuti jablecny ocet s vlakninou kdyz jsem prodela...

Infarkt myokardu

Dobrý den. Před třemi lety jsem prodělal 2x IM. Poslední dva roky jsem zásadně...

Infarkt myokardu

Chci se zeptat, zda je možné po týdenním vynechání léku na ředění krve u člověka,...

Infarkt myokardu a koma


Infarkt myokardu a léčba

Dobry den, chcela by som.sa opytat, som po infarkte a uzivam trombex, aspirin,...

Infarkt myokardu u tatínka

Dobrý den. Můj tatínek před týdnem prodělal infaktr měl ucpané 2 koronalni cévy...

Infarkt myokardu, prevence

Dobrý den je mi 24 let a chci se zeptat tata před dvěma týdny prodělal infarkt...

Infarkt očního nervu


Infarkt při psycických problémech


Infarkt sleziny


Infarkt vs. Panická porucha


Infarkt?


Infarkt?


Infarkt?

Dobrý den, je mi 32 let, jsem 4,5 roku na mateřské. Poslední dobou (cca pul...

Infarkty v plodove vode

Dobry den rada bych se zeptala co znamenaji infarkty v plodove vode, jsem ve...

Infart miokardu

chtela bych se zeptat manzel je po infarte a boji se jit k doktorce stasne mu...

Infe

Dobry deN, trpim ze zanetama mocovych cest. Nedavno mi pan doktor zjistil Infekci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest nad patou

Dobrý den, již déle než rok mě bolí pata, resp spíše nad patou, na zadní straně...

Nepříjemné tlaky v hlavě

Dobry den, jiz par let se peru s neprijemnymi tlaky v hlave. Tyto tlaky se drive...

Zvracení, horečky u dítěte

Dobrý den, syn v noci ze čtvrtka na pátek zvracel, celý pátek měl horečku. Další...

Dyslipidémie a hyperurikémie

Dobrý den, prosím o posouzení výsledků a doporučení dalšího postupu. děkuji

Plastika ušniho bubinku

Dobry den,včera jsem podstoupila plastiku bubinku s tim,ze jsem na ucho dobre...

Krvácení v těhotenství a nachlazení

Dobrý den, jsem ve 14.tt (prvního) jsem nachlazená (rýma) a objevilo se i krvácení....

Dlouhodobá bolest v koleni v normálním stavu i ohybu.

Dobrý den. Již delší dobu mě trápí bolestivé koleno. Nejprve se to projevovalo...

Pálení vagíny, výtok

Dobry den, mam jeden velký problem. Před více nez 2,5 mesici se mi stala...

Popis RTG krční páteře

Dobrý den, moc prosím o radu a přeložení RTG krční páteře C páteř a šikmé...

Pupínek na penisu


Kvasinkové záněty a bolest v podbříšku

Dobrý den, trpím poslední dobou na kvasinkové záněty, koupila jsem si Clotrimazol...

Bodavá bolest v konečníku


Bolest v krku, zvětšený čípek (uvula)

Dobrý den, prosím Vás o radu. Mám, již třetí den v kuse nesnesitelnou bolest...

Mirena a špinění

Dobrý den, 25.dubna jsem byla na zavedení tělíska Mirena, které proběhlo po...

Hladiny hormonů

Dobry podvecer. Pred pul rokem jsem vysadila Ha a od te doby mam nepravidelny...

Oranžové zbarvení jazyka


Bolest kolene

Dobrý den, jsem po ASK pravého kolene od 8.1.2017. Přetržené meniskusy a křížové...

Nachlazeni 3. trimestr

Pani doktorko, na zacatku zari jsem dostala virozu, prubeh byl klasicky, bolest...

Zamítnutí je odůvodněno tím, že od posledního základního lázeňského pobytu nezhubla.

Moje maminka zažádala prostřednictvím lékařky o lázně na pohybové ústrojí. Zamítnutí...

Kapavka

Dobrý den, byl jsem na kožním oddělení a tam mi diagnostikovali kapavku. Chtěl...

Reklama
Zavřít