Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Infekce a těhotenství

Gynekologie Vera 1.11.2011

Dobrý den,
prosím Vás o zodpovězení dotazu týkající se infekce v souvislosti s těhotenstvím.Nevšimla jsem si dnes rezavé vody vytékající z kohoutku a napila se(jen lok) a po chvíli odtečení byla voda opět normální. Bydlím v bytě ve městě,nestává se to..Jindy je voda vždy normální,proto jsem si toho asi nevšimla.Jsem ve 31tt a bojím se nějaké infekće,zda by to nemohlo uškodit miminku.Jsou mé obavy na místě?Děkuji Vám za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Jsou to opravdu zbytečné obavy, uklidněte se,to je jen rez z potrubí a dítěti neublíží
př...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Těhotenství a infekce
Dobrý den, jsem ve 26tt a celé těhotenství trpím infekcemi,...
CMV infekce
Dobrý den, potkala mě nepříjemná infekce CMV virem....
Infekce helicobacter pylori v těhotenství
Dobrý den, prosím Vás o radu. Mám občasné bolesti břicha...
Infekce v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 23. týdnu těhotenství a opět se...
Infekce
Ziji v USA a s doktory nemam moc dobre zkusenosti....
Infekce
Dobrý den,na cevním mi byla diagnostikován infekce./přikládám...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infekce a možný kontakt s hepatitidou

Dobry den .V detstve som bola ockovana na hepatitidu B je mozne sa nou aj tak...

Infekce a neúčinné antibiotika

Dobrý den, už čtvrtý den mám teplotu přes 39.5 a poměrně klidný kašel ale pouze...

Infekce a očkování

Dobrý den, mám antibiotika na zánět močových cest. Můžu na očkování proti covidu?...

Infekce a pobyt v kostele

Dobry den, Pred aprox 12ti dny jsem na navsteve Rakouska mel relativne blizky...

Infekce a porucha střev

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se projevuje infekce a porucha funkce...

Infekce a přenos krví

Vážená paní doktorko, moc děkuji za odpověď na svůj dnešní dotaz ohledně přenosu...

Infekce a Rapidnorm

Dobry den,chtel bych se zeptat mam od lekare predepsane ant Rapidnorm 3000mg...

Infekce a revmatismus

Dobrý den.Již přibližně 7 mměsícu trpím různými zdravotními problémi .Vse zacalo...

Infekce a špatná funkce štítné žlázy

Dobrý den.Mám na vás poslední dotaz.Minulý týden jsem byla u obvodního lékaře...

Infekce a těhotenství

Zdravím, mám starost o svoji dceru, která studuje pátým rokem medicínu a chtěla...

Infekce a těhotenství

Dobrý den, jsem v 8tt a silně jsem se nachladila (hnisava rýma, kašel, zahlenena,...

Infekce a únava

Dobrý den.Zájímá mě zda příčinou mojích problémů může být nějaké infekční onemocnění...

Infekce a zvětšená slezina

Dobrý den, od pátku mě trápily kolikovité bolesti břicha, nejprve lokalizované...

Infekce a zvětšení uzliny

Dobrý den, již asi 4 den mám malou boulicku v podcelistni oblasti. Zubař vše...

Infekce a zvracení hlenů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat občas zvracím hleny. Crp nízké 14 a mám zánět...

Infekce atypickými plicními patogeny

Dobrý den,obracím se na Vás pls prosbou o radu s mým problémem. Od prosince...

Infekce bakteriemi

Dobrý den, mám zjištěné bakterie na žaludu. Mám předepsáno doxybene. Mohu k...

Infekce Campylobacter

Dobrý den, mám takový problém, měla jsem průjem a jeden den horečku. Po třech...

Infekce campylobacterem

2-letá dcera má po 4měsících s campylobakterem střídavě zácpu,průjem, jen hlen...

Infekce campylobaktera

Dobrý den. Dětem byl potvrzen Campylobakter. Jsou doma už 3 týdny a dnes opět...