Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Infekce bakteriemi

Kožní obtíže Petr . 9.5.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, mám zjištěné bakterie na žaludu. Mám předepsáno doxybene. Mohu k tomuto přípravku užívat na postižené místo i bactroban? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Obojí antibiotika můžete kombinovat.

Související dotazy

Bakterie v moči
Dobrý den. Mám na vás několik otázek. Minulý měsíc...
Močová infekce, bakterie Morganella morgani
Dobrý den, měl jsem problémy s pálením při močení,...
Bakterie Listerie
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o pár informací...
Infekce
Zdravím, zajímalo by mne jestli oboustranný zánět oční...
Mám opakovaně bakterie v moči
Mám opakovaně bakterie v moči a lékař to řešil antb....
Bakterie v močí před operací
Dobry den, v mem predoperacnim vysetreni na stitnou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Infekce a kuři oko

Dobrý den. Chcem se zeptat, jestli je nebezpečné nebo nevhodné pri pohlavním...

Infekce a porucha střev

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se projevuje infekce a porucha funkce...

Infekce a přenos krví

Vážená paní doktorko, moc děkuji za odpověď na svůj dnešní dotaz ohledně přenosu...

Infekce a Rapidnorm

Dobry den,chtel bych se zeptat mam od lekare predepsane ant Rapidnorm 3000mg...

Infekce a revmatismus

Dobrý den.Již přibližně 7 mměsícu trpím různými zdravotními problémi .Vse zacalo...

Infekce a špatná funkce štítné žlázy

Dobrý den.Mám na vás poslední dotaz.Minulý týden jsem byla u obvodního lékaře...

Infekce a těhotenství

Dobrý den, jsem v 8tt a silně jsem se nachladila (hnisava rýma, kašel, zahlenena,...

Infekce a těhotenství

Dobrý den, prosím Vás o zodpovězení dotazu týkající se infekce v souvislosti...

Infekce a těhotenství

Zdravím, mám starost o svoji dceru, která studuje pátým rokem medicínu a chtěla...

Infekce a únava

Dobrý den.Zájímá mě zda příčinou mojích problémů může být nějaké infekční onemocnění...

Infekce Campylobacter

Dobrý den, mám takový problém, měla jsem průjem a jeden den horečku. Po třech...

Infekce campylobacterem

2-letá dcera má po 4měsících s campylobakterem střídavě zácpu,průjem, jen hlen...

Infekce candida albicans

Prodělala jsem inf.mycoplasma pneumonie,užívala Klacid 4cykly.Poté se objevila...

Infekce Clostridium difficile

Dobrý den, před šesti týdny jsem absolvovala léčbu Clostridium difficile...

Infekce CNS?

Dobrý den, již od třinácti let trpím migrénami (aura, výpadky zor. pole, brnění...

Infekce či zánět močového měchýře ?

Dobrý den, pane doktore, asi 2 týdny mě boli uprostřed podbřiška a ať vypiji...

Infekce dýchacích cest

Dobry den, v posledni dobe me trapi bolest hlavy, suchy kasel a teplota kolem...

Infekce dýchacích cest

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych Vás požádat o radu. Již 4 dny se léčím...

Infekce dýchacích cest v těhotenství

Dobrý den Chci se zeptat, jsem na konci 32tt a již 5 den užívám antibiotika...

Infekce E coli?

Zdravím paní doktorko před 7 lety mi doktoři našli záňet v dolňích moč. Cestách...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na hrudi


Odstranění pihy


Recidivující herpes a Wobenzym

Dd, ve Vasi poradne jsem se docetla, ze pri opakujicim herpesu ze stresu se...

Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?


Bechtěrevova choroba


Hnědý výtok


První menstruace


MUDr. Ladislav Vítek

Ordinace rehabilitační

Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


Strach z otěhotnění po nasazení antikoncepce


Zlomenina kosti člunkové a ortéza


Kozni vyrustky


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Tenisový loket


Borelioza


Užívání antikoncepce a otěhotnění


Nepříjemný pocit od žaludku


Natrzena slacha, vazy

Dobry den pani doktorko, jiz mesic me trapi bolest lytek, zacalo to jezdenim...

Bolest třísla a boule na penisů


Stimulace a zvětšní prsů


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×