Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Isoprinosin

K. . 8.5.2016 redakce uLékaře

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli očkování proti Hpv vakcínou Gardasil může být ovlivněno isoprinosinem. Půjdu teprve na druhou vakcínu v polovině května a týden na to bych měla začít s užíváním isoprinosinu. Předem děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Marcela Vorlíčková


Dobrý den, určitě bych udělala 1-2 týdny rozestup od očkování a nasazením Isoprinosinu.

Související dotazy

Herpesi versus Isoprinosin ?
Dobrý večer, maminka bere 3x denně Isoprinosin a nyní...
Hpv - isoprinosin
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Před 4...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ischemie

Dobrý den byla jsem na magnetické resolanci a zjistili že mám několik malích...

Ischemie dolních končetin

dobrý den, u mé mamky (79 let) byla diagnostikována v říjnu 09 ischemie DK...

Ischemie v povodí ACD

Prosím, co to znamená a jaké zdravotní omezení bude trvat na práci - za syna...

Ischemizace placenty

Dobrý den, prisla som o miminko v 21tt, vyvolavali mi porod. Robili mi uz nejake...

Ischias

Dobrý den,již před rokem jsem prodělala ischias s lumbagem a od té doby mě...

Ischias

dobry den zde posilam zpravu od doktoro prosim o nejakou radu pani neurolozce...

Ischias, vyhřezlá ploténka


Isicom, Madopar a pivovarské kvasnice

Dobrý den, maminka má Parkinsonovu chorobu. Užívá léky Isicom a Madopar, v poslední...

Iskrenie v ociach

Dobry den , mam 21 rokov a pro prebudeni v noci sa mi pro otvoreni Oci objavili...

Isonoprisine

Dobry den,dostala jsem na imunologii lek na zvyseni imunity a to isonoprisine....

Isoprinosine

Dobrý den od března se léčím na chlamydie a opakovaně. Brala jsem ATB a nepomoly...

Isoprinosine a lecba hpv viru

Dobrý den, před dvěma měsíci měl můj pan doktor oznámil, že mi špatně...

Isoprinosine, Rovamycine

Může se brát dohromady rovamycine a isoprinosine?

Isoptin 80

Dobrý den v roce 2013 mi zistili arytmií , byla jsem na kardioverzi , a tím...

Isotretinoin a B5

Dobrý deň. Mám na Vás takúto otázku: Už 10 mesiacov užívam isotretinoin na akné...

Isotrexin gel v těhotenství

Jsem nyní v 15 týdnu těhotenství, isotrexin gel jsem užívala ojediněle a lokálně...

Itakem


Itakem a alkohol

Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, kdyz beru Itakem 0,5 a z toho jeste jen...

Itakem a těhotenství

Dobrý den, už 5 let se lečím s obsedantně-kompulzivní poruchou. Měla jsem více...

ITP, Prednison


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšené lymfatické uzliny, únava

Dobrý den, poslední dobou mne trápí únava a takové návaly horka a špatného dýchání....

Mám na spodní straně svého penisu modřinu/modřiny


Recidivuje genitální herpes

Dobrý den, trpím na různé záněty pochvy a hlavně na herpes genitals. Mám to...

Na žaludu se objevili malinké, ale viditelne červené tečky

Po masturbaci se mně na žaludu objevili malinké ,ale viditelne červené tečky...

Porucha erekce

Dobrý den, mám nového přítele. Je mu 24. A máme takový problém. Teda spíš já...

Únava u žen má mnoho příčin – nemyslete hned na tu nejhorší

Obava z rakoviny je velká. Často tak velká, že dotyčný neodhodlá vyhledat odborníka....

Koupání a plavání při eresce: pozor na správnou teplotu vody!

Slabost nebo problémy s rovnováhou nemusí být při roztroušené skleróze důvodem,...

Účinky nikotinu a škodlivost kouření

V tabáku se vyskytuje rostlinný alkaloid nikotin. Pro kuřáka jsou důležité především...

Hladina vit. D

Hladina vitamínu D. V roce2015 mi byla zjištěna nízká hladina vitamínu D myslím...

RTG LS, SI, pánev

Dobrý den, prosím o posouzení vyšetření: Kyčle-artikulace správná, kloubní...

Drobné krvácení z konečníku


Otok levé nohy

Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Náhle mi otekla leva noha, jakoby kolem...

Antikoncepční injekce Sayana

Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat:Měla jsem 3 měsíce antikoncepční injekci...

Nerostou druhe zuby

Dobry den. Mě sestře je 7 let a asi před měsícem jí lékařka vytrhla 2 přední...

Hydronefróza - co způsobilo útlak (rakovina, zánět, hysterektomie)?

Dobry den. Již jsem Vám psala ohledně zjištěné hydronefrózy pravé ledviny při...

Bolest ledvin a podbřišku


Posunutí menstruace

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak presne postupovat kdyz si chci posunout...

Jde o pohlavní chorobu či nikoliv?

Dobry den, jde o pohlavni chorobu ci nikoliv? Hygienu dodržuji myslim si, ze...

Pálení močové trubice

Dobrý den. Pár dnů me občas trapí takový problém. Když dlouho nepiju začiná...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×