Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

IvF

Praktické lékařství Kristyna 26.7.2016

Dobry den, chystam se na svoje prvni ivf, chtela bych se zeptat, zda muzu brat pri stimulaci vajecniku Vasocardin 100, ktery uzivam na srdecni arytmie. Nemuze nejak poskodit vajicka ci embryo? Dekuji za odpoved

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Určitě pokud se jedná o trvalou léčbu Vasokardinem tak nevysazovat. Je vhodné navštívit kardiologa, poradit se ohledně plánovaného těhotenství a léčby arytmií. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

IVF
Dobrý den, je mi 40 let. Prvni zkušenost s IVF 2 embria...
IVF
Dobry den, jsem po prvním IVF, neúspěšném. Bylo mi...
IVF
Dobry den jsem po 2. neuspesnych ivf cyklech, mam vsechno...
IVF
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký máte názor na...
IVF
Dobry den.Som po salpingectomii l.dx v r.2015 pre mimomaternicove...
IVF
Dobrý den po pozdĕ nalezeném mimodĕložním těhotenství...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

IVF

Dobrý den, prosím Vás, chci se zeptat.Mám za sebou 2*IVF a 3*KET, nic nevyšlo,...

IVF

Dobrý den, ráda bych se zeptala na dvě věci ohledně ivf: 1) po porodu skončeném...

IVF

Dobrý den, je mi 42let ,nemohu se rozhodnout v jakém centru podstoupit cyklus...

IVF

Dobrý den. Je mi 46let mám dvě dospělé děti přìtel nemá žádné.Spermiogram ma...

IVF

Dobrý den dnes jsem byla na kontrole u paní doktorky kvůli vysoke hladine prolaktinu,...

IVF

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co má smysl si připlatit jako nadstandard...

IVF

Dobry den jsem po 2. neuspesnych ivf cyklech, mam vsechno v poradku, partner...

IVF

Dobry den, je mozne 6.den kultivace embrya, ze se zmeni jeho kvalita? Rano v...

IVF

Dobry den, jsem po prvním IVF, neúspěšném. Bylo mi transferovano tri denní embrio....

IVF

Dobrý den po pozdĕ nalezeném mimodĕložním těhotenství 12t + 6dní imonologické...

IVF

Dobrý den, ráda bych s Vámi zkonzultovala naši situaci. Opravdu nemáme podle...

IVF

Dobry den,chystame se na ivf,u meho partnera po genetickem vysetreni byla zjistena...

IVF

Dobry den jemi 20 let a chtěla bych podstoupit uměle oplodnění . Ceník ? Doba...

IVF

Dobrý den, je mi 40 let. Prvni zkušenost s IVF 2 embria a výsledek negativní,chtěla...

IVF

Dobry den pane doktore v nemecku mi byla zjistena nepruchodnost vejcovodu po...

IVF

Dobry den,s manzelem se snažíme 6 let o dítě,jsem po operaci endometriozy,podstoupili...

IVF

Dobrý den pane doktore.Jsem 4 dny po ET.Po oděru vajíček druhý den jsem začala...

IVF - gonozomální komplement xx

Dobrý den, můj dotaz spočívá v tom, co znamená výsledek: embryo gonozomální...

IVF - endometrioza a endocysty

Dobry den.mam endometriozu a endocysty na levem vajecniku. 3 roky marna snaha...

IVF - hormonální profil

Hezky den přeji. Chtěla bych Vás poprosit o odpověď na mou otázku. Zítra mám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hyperplazie nadledviny

Dobrý den,jsem po hospitalizaci v nemocnici po zápalu plic oboustranně,CRP-stále...

Potíže s kolenem

Dobrý den, cca před 4 lety jsem spadl na koleno a cca po týdnu to rozchodil....

Výrůstek na vagině

Dobry den, chci se zeptat .. Mam uz asi 2 tydny bily vyrustek na vagine ve spodni...

Jídlo se vrací do úst

Dobrý den, syn 4,5 roku v poslední době často přežvykuje, vrací se mu jídlo...

Zoloft

Dobrý den, 5.měsíc užívám Zoloft (50mg denně) na neurologický problém. Nyní...

Úder do hlavy

Dobry den, pred 2 tydny jsem se hodne bouchla do hlavy - nad ucho do spanku....

Jídelníček při alergii na bílkovinu kravského mléka

Dobrý den, dcerka má od narození alergii na bílkovinu krav.mléka. Nyní má 7.měsíců...

Bolest a "bublání" pravé nohy

Dobrý den, už jsem zde psal na dotaz na můj problém, ale špatně a neúplně...

Bolest svalu pod ramenem

Dobry den,uz skoro mesic me trpi bolest v oblasti ramene a jak su upony svalov...

Lék na oddálení menstruace a jeho preskripce


Pálení na plicích, pálení žáhy bolesti ramen a rukou, bolest zubu

Dobrý den.. Už nějakou dobu mě pálí na plicích, v rukach mi jde jakoby studený...

Bolest od podkolení jamky směrem do lýtka

Dobrý den, mohl byste mi prosím poradit. Mám již delší dobu problém s bolestí...

Bulka prsu


Citalec


Obava z rakoviny


Bolesti mezi lopatkami


Poševní trhlinky

Dobrý den,moje přítelkyně už delší dobu po sexu má okolo pochvy takové trhlinky...

Bolest pod hrudníkem

Zdravím mám taky malý problém asi před měsícem jsem byl léčen na heliobacteri...

Hlen v pochvě

Dobrý den, dnes mě partner při dráždění objevil v pochve hlen. Už před týdnem...

Steatofibroza

Zdravím, byla mi diagnostikována výraznější steatofibroza zřejmě způsobená alkoholem...

Reklama
Zavřít