Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

IvF

Kristyna . 26.7.2016

Dobry den, chystam se na svoje prvni ivf, chtela bych se zeptat, zda muzu brat pri stimulaci vajecniku Vasocardin 100, ktery uzivam na srdecni arytmie. Nemuze nejak poskodit vajicka ci embryo? Dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Určitě pokud se jedná o trvalou léčbu Vasokardinem tak nevysazovat. Je vhodné navštívit kardiologa, poradit se ohledně plánovaného těhotenství a léčby arytmií. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

IVF
dobry den chci se zeptat muzu podstoupit umele oplodneni...
IVF
Dobrý den prosím vás chtěla jsem se ze ptát zdáli,...
IVF, neplodnost
Dobrý den, nedávno jsme podstoupili první IVF, které...
Neplodnost a IVF
Dobrý den, uz je to rok co mi byla zjištěna neplodnost...
Stimulace na IVF
Dobry den , uzivam 2x1 norethisteron na oddálení menstruace...
IVF
Dobrý den, ráda bych s Vámi zkonzultovala naši situaci....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

ITP, Prednison


IUD GyneFix & výtok

Dobrý den, je mi 21 let, před cca. měsícem a půl jsem byla na zavedení nitroděložního...

IUD Gynefix a cysta

Dobry den, nechala jsem si v 18 zavest nehormonalni nitrodelozni telisko Gynefix,...

IUD-výtok

dobrý den,mám zavedeno nehormonální IUD cca měsíc,ale od včerejška mám slabě...

IUGR?

Dobrý den, prosím o radu. Dnes mě obvodní gynekolog po uzt vyšetření odeslal...

IUI

Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se Vás touto cestou zeptat, jaký je postup...

Iui

Dobrý den, jsem 5. den po iui. Hormonální léčbu jsem neprodělala, pouze jsem...

Iui

Dobrý den, jsem 5. den po iui. Hormonální léčbu jsem neprodělala, pouze jsem...

Iui

Dobrý den, jsem 17 dní po 2. IUI, zatím jsem nedostala menstruaci, ale domácí...

IUI a utrogestan.

Dobrý den, prosím o radu. Moje situace: 1. těhotenství vpořádku, poté po půl...

IVF

Dobry den, jsem u vojenske pojistovny a chtela jsem se zeptat, hradi tato pojistovna...

IVF

Vážený pane doktore, jsem po IVF, dnes po kontrole 6plus 0, nebyla patrná srdeční...

IVF

Dobrý den, za par tydnu pujdu na IVF a chtela jsem se zeptat jestli je možnost...

IVF

Dobrý den mám na Vás prosbu. Mám už deti a chtěla bych udělat uměle oplodnění...

IVF

Dobrý den, na vyšetření HSG mi byla zjištěna neprůchodnost obou vejcovodů (jeden...

IVF

Dobrý den, nevím zda mi budete moci pomoci.Je mi 49 let a byla jsem 15x na...

IVF

dobry den chci se zeptat muzu podstoupit umele oplodneni kdyz mi je 23 s pritelem...

IVF

Dobrý den.Děkuji Vám za Vaši odpověď.Ještě mám prosím jednu otázečku:-)Kdy se...

IVF

Dobrý den, pane/paní doktore/ko, ráda bych se vás zeptala na hladinu HCG. 1.3....

IVF

Dobrý den, jsem krátce po 2. neúspěšném IVF. Přemýšlím o všech verzích neúspěchu,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Mononukleóza


Dírka v uchu

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,už je to přes 2 měsíce co jsem si nechala nastřelit...

Drobné nevýrazne fliačky

Dobrý deň, chcem sa opýtať ohľadne môjho problému (označený dvomi červenými...

Bolesti a nateklá dáseň kolem osmičky


Diagnostika spály

Dobrý den, tříletá dcera je léčena antibiotiky kvůli podezření na spálu. Paní...

CYsta vaječníku a zpoždění menstruace


Nemocná srdeční chlopeň

Dobry den.Meho pritele ceka do tri dnu operace chlopne.Jiz je asi tyden v nemocnici...

Parenchymová prokrvácená cysta

Dobrý večer.Na CT mi byla zjištěna prokrvácena parenchymová cysta o průměru...

Antikoncepce Mercilon a antibiotika Dalacin C

Dobrý den, dochází při této kombinaci léčiv ke snížení účinnosti antikoncepce?...

Leidenská forma mutace krve

Dobrý den, při vyštření krve mi byl zjištěn faktor - V. LEIDENSKÉ HETEROZYGOTNÍ...

Bílé tečky na kůži

Dobrý den přeji ,obracím se na Vás ohledně kožního problému ... Už druhý týden...

Co prozradí jaterní testy?

Prokázat hepatitidu je možné několika způsoby. Jedním z možných signálů, že...

Častý spánek

Dobrý den nejsem si jist zda-li se jedná o nějakou poruchu, ale je to nepříjemné....

Odlupování vrchní vrstvy nehtu


Krvácení mimo menstruaci


Bolesti břicha u dítěte, infekce H.Pylori

Dobrý den. Před pěti lety prodělala dcera helikobakter pylory,ale nejsme si...

Bolest v lýtku po protažení

Silná bolest v noze Dobrý den~ Ráda bych se zeptala na jednu věc co se mi...

MUDr. Jan Malecha

Ordinace lékaře specialisty - kardiologie

Menstruace bez krvácení

Dobrý den, je mi 20 let, menstruaci mám od svých 13, většinou stále nepravidelnou....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×