Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je antikoncepce účinná, když jsem měla pauzu mezi platy jen 4 dny?

Gynekologie Inka 5.5.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Oddálila sem si menstruaci a při oddálení jsem měla pohlavní styk. Účinkují prášky stejně, jako kdybych si menstruaci neoddalovala, nebo je účinnost snížená? A nevadí, že si menstruaci oddálím pouze o 4 prášky, a né o celé platíčko? po 4 práškách nechám 7 denní pauzu a pak začnu znovu s celém platíčkem. Mockrát děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Je to možný postup,ale lepší by bylo kontinuálně doužívat celé druhé platíčko a poté si dát 7 denní pauzu.
Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce - pauza
Dobrý den, v neděli jsem dobrala 21 tablet antikoncepce...
Kratší pauza
Dobrý den,dobrala jsem první plato antikoncepce Lindynette...
Nefunkční spojení plat HA Regulon
Dobrý den, užívám HA Regulon a když chci spojit plata...
Za jak dlouho je antikoncepce učinná?
Dobrý den,chci se po těhotenství a ukončení kojení...
Pauza v antikoncepci
Dobry den,chtela bych se zeptat,beru ayreen antikoncepci...
Načaté plato
a to mám začít brát nové plato i kdyš mám jedno načaté...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jde operace ( rekonvakescence ) po ni nejak skloubit s kojenim ?

Dobry den jsem 5 tydnu po porodu, pred 2 tydny jsem dostala zlucnikovy zachvat...

Jde to pryc?

Dobry den, zajmalo by mě co to mám. viz obrazek Objevilo se mi to po thajsky...

Jde zlepšit zrak cvičením?

Dobry den, narazil jsem na jeden ze clanku na internetu - kuprikladu tento,...

Jdou mi vidět žebra

Dobrý den, je mi 12 a výrazně mi jdou vidět žebra. Různě jsem skoušel nabrat...

Jdu na extrakci všech 4 zubů moudrosti

Dobry den jdu na extrakci vsech 4 zubu moudrosti a chxi se zeptat zda se provadi...

Jdu na operaci pupecni kyly

lecim se na deprese 17.let beru leky aurorix300 a rivotril0.5 a oni mi rekli...

Jdu ne sportovní lékařské prohlídky a chtěla jsem se zeptat zda se testuje přítomnost na drogy?

Dobrý den, začátkem března jdu ne sportovní lékařské prohlídky a chtěla jsem...

Je Aescin vhodný na prokrvování očí u diabetika?

Dobrý den. Prosím o radu, zda je Aescin vhodný na prokrvování očí u diabetika....

Je antikoncepce již účinná?

Dobrý den, teď v pondělí jsem začla po 6 měsíční pauze znovu brát antikoncepci....

Je antikoncepce na místě?

Dobrý den, už delší dobu (asi 3 měsíce) mě trápí jistý problém-všimla jsem...

Je bezpečné používat vakuovou pumpu?


Je běžná praxe pozvat si druhorodičku po císařském řezu na návštěvu ke gynekologovi až po třech měsících?

Dobrý den,chtela bych se zeptat,jestli je běžná praxe lékaře, pozvat si druhorodicku...

Je cítit alkoholem i přesto že nic nepil

Dobrý den, přítel jde někdy cítit alkoholem i přesto že nic nepil, je to spíše...

Je časté mytí mýdlem nebezpečné?

Dobrý den, mám dotaz. Dost často si myji ruce mýdlem. Např, když přijdu z venku...

Je člověk nakažlivý když bere čtvrté antibiotika?

Dobrý den. Měla bych na vás takový dotaz. Chodím ke své kosmetičce která bere...

Je dávka Entizolu správná?

Dobrý den, mám zápal dásní, zubarka mi predepsala Amoksiklav (po 8 hodinách)...

Je dedičné šilhání?

Dobrý den, nevím na koho se obratit proto pišu vám. V 5 letech sem začala malinko...

Je dna léčitelná

Dobrý den! Znáte prosím někoho kdo se podrobně zabývá chorobou zvanou DNA?...

Je dobré brát hormonální antkoncepci?

Zdravím Vás, ráda bych se dozvěděla, jak to opravdu je se škodlivostí hormonální...

Je EEG či EMG kontraindikováno při vysokém krevním tlaku?

Mám zvýšený krevní tlak, někdy kolísavý, a je mi přes 70 let.. Neurolog mne...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výhřez ploténky, bolesti nohy

Dobry den.prosim pomocte mi mam už rok problemi s pateři a vystřeluje mi to...

Nitroděložní tělísko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na internetu jsem uz četla mnoho o nitroděložním...

IVF - odebrání vajíček

: Dobry den, v sobotu jsem podstouoila odebrani vajicek,ale po vykonu prisla...

Bolest při defekaci, podráždená pochva

Dobrý den. Je mi 16 let a před asi 14 ti dnema jsem lezela na Bulovce na kapackach...

Vytrhnuti osmicky

Dobry den. Chtela bych se zeptat. Jsem jiz dva tydny po vytrhnuti osmicky dole...

Problémy s erekcí

dobry den je mne 61 let a posledni dobou mam problem ze kdzy mne zena oralne...

Syfilis

: Dobry den, presne pred dvema mesici jsem mel nechraneny oboustrany oralni...

Křeče žaludku

Dobrý den. Moje přítelkyně má občasné problémy s křečemy žaludku. Občas je to...



Průjem

Dobrý den, obracím se na vás s lehce nepříjemným problémem. Poslední tři...

Hnědé fleky na kůži

Dobrý den trápí me spíše hnědé fleky na kůži, neboli,nesvedi mám je nejvíce...

Doporučení od obvodního

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda mají odborní lékaři právo nepřijmout...

Moje obvodni lekarka mi vypsala predani do pece ortopeda...tomu se to moc nelibi,proc ?

Dobry den,jsem na neschopence -po laparoskopii kolena,moje obvodni lekarka mi...

Bolest na krku,bolest krčních svalů

Dobrý den, včera když jsem se vzbudil a zvedal jsem se z postele, tak mi přišlo,...

Problém s mou erekcí


Kožní obtíže


Pohlavní nemoci


Augmentin 1g v těhotenství


Nevolnost, bušení srdce

Dobrý den, už minulý týden se mi stalo, že jsem se v noci probudila a bylo...

Azitromycin 250mg


Reklama
Zavřít