Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Jiný problém

Jiný problém Markéta 3.4.2018

Dobry den mam dotaz. Mam uz tetovani cca 2 roky, ktere se mi hojilo dobre. Jsem silny alergik a pred rokem jsem prodelala anafylakticky sok z mrkve. Nic mene se od te doby bojim zkouset nove veci a mam strach si udelat dalsi barevne tetovani. Chtela jsem se zeptat jaka alergicka reakce muze prijit, kdybych nahodou mela na nejakou barvu alergii a jestli muze i po tomhle prijit anafylakticky sok.. ? Dekuji moc za radu, krasny den.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, anafylaktický šok vzniká po požití alergenu do zažívacího traktu nebo po aplikaci do žíly. U tetování při alergii dochází jen k lokální alergické reakci. Pokud jste silný alergik, je lepší vyloučit možný kontakt s alergenem.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Jiný problém
Dobrý den, jsme trošku vážnější případ - manžel měl...
Jiný problém
Dobrý den, předem se trochu omlouvám se svůj dotaz,...
Jiný problém
Dobrý den, mám problém týkající se mého penisu,...
Jiný problém
Zdravím. Už nějakou dobu mám problémy s ospalostí,...
Jiný problém
Dobrý den, léčím se na psychiatrii s depresemi. Můj...
Jiný problém
Dobrý večer, chci se jen zeptat, trápí mě stehovavé...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jiný problém

Dobrý den, po poslední atace mám problémy se závratí a nevolností, prosím o...

Jiný problém

Dobrý den, chci se zeptat, po stranách jazyka mám takový belavy povlak , je...

Jiný problém

Dobrý den jakou má spojitost mononukleóza s RS riziko RS zvyšuje jen prodělaná...

Jiný problém

Dobrý den, Mam dotaz dnes uz asi tak tri hodiny to trvá.. me zacala bolivat...

Jiný problém

Dobrý den, už asi 4dny mě něco šíleně štípalo když jsem šla na malou . Myslela...

Jiný problém

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, už pár měsíců spím strašně dlouho a jsem i...

Jiný problém

Dobrý den, dnes jsem se na konzultaci s lékařem neurologem dozvěděla, že mé...

Jiný problém

Dobrý den,prosím o info ohledně problému,kterým je vynechání menstruace.Je mi...

Jiný problém

Dobrý den, asi 14 dní mám bolesti vpravo pod žebry,PL konstatoval,že to je...

Jiný problém

Dobrý den, mám problém týkající se mého penisu, jsme asi 2,5 roku po operaci...

Jiný problém

Dobry vecer mel jsem compylobacter preleceny antibiotiky a jsem uschopnen tyden...

Jiný problém

Dobrý den , chtěl bych se zeptat pícha mě pod žebrem , taky na lýtkách i na...

Jiný problém

Dobrý den, potřebují nutně a akutně poradit. Chtěl bych jsem se zeptat co to...

Jiný problém

Dobrý den, mám problém s obrnou lícního nervu. Už ji mám po páté, strany se...

Jiný problém

Dobrý den,pár dní zpět jsem se pořezal o skleněné dveře,rána je od zápěstí skoro...

Jiný problém

Dobrý den já bych mněla otázku moje maminka byla operovaná na břišní kýlu...

Jiný problém

Dobrý den už 6 let mám ukrutné bolesti hlavy které se postupem času spíše zhoršují....

Jiný problém

Dobry den,chcela by som sa spytat,moj partner na Klinefeltrov syndrom co to...

Jiný problém

Dobrý den, Mam nadměrné libido. Měla bych dotaz, zda existují nějaké léky...

Jiný problém

Dobrý den pane doktore chci se zeptat na vyhřezlou ploténku hodně mě bolí v...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Wobenzym po císařském řezu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vhodné dávkování přípravku wobenzym po porodu...

Vysoký tep v klidu


Doxybene a vyrážka

Dobrý den. Mám podezření na chlamydie a jelikož jsem měla stále zvýšenou teplotu...

Stres a tiky v obličeji

Dobrý den , jsem sice v kriticke situaci deprese stres atd... ale bohužel pozoruji...

Bolest třísla a podbřišku

Dobrý den, před čtyřmi lety jsem byl na operaci tříselné kýly. Operace byla...

Žlutý jazyk


Roupy

Dobrý den,po vytření toaletním papírem sem na něm zahlédla jakoby malého bílého...

Vyšetření kyčlí, chlapec 2 měsíce

Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledek vyšetření kyčlí mého dvou měsíčního...

Bolest pod hrudní kostí


Hladina kyseliny močové

Dobrý den, je mi 29 let, od svých 3 let jsem naprostá vegetariánka. Momentálně...

Pálení stydkých pysků

Dobry den mam dotaz co delat pri styku kdyz do me partner vstoupi mi jakoby...

Tvrdá kůže nohou

Dobry den. Mám problém s kůží na nohou. Pracuji ve strojnictvi,a celý den musime...

Zlomenina prstu na ruce

Dobrý den. Prosila bych o radu. Včera jsem se velkou silou praštila do prsteníčku...

Bušení srdce

Dobrý den, o víkendu oba dva dny mě trápilo večerní bušení srdce, tak dvě hodiny...

Žlutý jazyk

dobry den chtela bych se zeptat mam zluty jazyk nevim co to znamena bojim se...

Krev ve slinách

Dobry den,mam dotaz na to ze uz mesic si nekdy mam krev ve slinach nekdy malo...

Hmatná rezistence na lebce

Dobrý den, dnes jsem si na lebce (vpravo nad čelem, ve vlasech) nahmatal tvrdou...

Kručení ve střevech

Dobrý den, Je mi 40 let, byl jsem před týdnem na kolondoskopii odstranit 1...

Močové cesty

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou. Před 14 dny mi byl udělán, při prevenci,...

Pocení během jídla

dobrý den, znepokojuje mě to, že během jídla se mi potí obličej. Zpotí se mi...

Reklama
Zavřít