Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Jsou chlamýdie a kapavka bezpříznakové?

Pohlavní nemoci Petr . 22.4.2013

chtěl bych se Vás zeptat, zda kapavka či chlamydie jsou u mužů často bezpříznakové jak se někde na netu píše. Neměl jsem vyloženě rizikové chování (soulož) a po měsíci nemám žádné příznaky. Můžu mít kapavku či chlamydie aniž bych o tom věděl? Poté by se projevily klasické příznaky pálení, výtoky apod. nebo už by bylo pozdě? Děkuji za vysvětlení. Nechce se mi totiž "zbytečně" podstupovat výtěry z trubice. Je to bolestivé či nepříjemné? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

kapavka v akutní fázi mívá jednznačné příznaky, ale pokud se neléčí a přejde do chronicity, pak se již nemusí výrazně projevovat. Chlamydie mohou být od počátku bezpříznakové. Výtěry z močové trubice jsou nepříjemné. Pokud jste neměl rizikový kontakt, není nutné na odběry chodit.

Související dotazy

Kapavka
Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam...
Kapavka
Dobrý den. Vystřídal jsem několik sexuálních partnerů....
Kapavka
Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit...
Za jak dlouho po rizikovém chování jít na testy na kapavku a chlamydie?
Rád bych se Vás zeptal paní doktorko, po jak dlouhé...
Kapavka
Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem...
Chlamydie
Ahoj, co jsou to ty chlamydie. Děkuji

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jsem ve 22+0 tt a mívám občas bolesti/křeče


Jsem ve 30 tt,a uz par mesicu jsem pocitovala mirne pobolivani sedaci kosti,nebo svalu

Dobry den,mam dotaz,jsem ve 30 tt,a uz par mesicu jsem pocitovala mirne pobolivani...

Jsem velice silně závislí na své partnerce

Dobrý den vážený pane doktore odracim se na vás s velkou prozbou o pomoc jsem...

Jsem víc jak rok po skonč...

Jsem víc jak rok po skončení menzes, beru Angelic na poceni,návaly. Ale nyní...

Jsem vlastně úplně zdravý, ale zároveň nemocný

Dobrý den, před 4 roky, což bylo jak jsem nastoupil na střední školu jsem začal...

Jsem vycghrtlá a nemohu přibrat

jsem vysoká a vážím jen 60kilo.doktor mi dělat testy na štítnou žlázu,na cuktovku...

Jsem vychrtlá

Dobrý den pani doktorko. Obracím se na Vás s prosbou. Jsem strašně hubená, při...

Jsem zdravá?

Dobrý den, zajímalo by mě, jak by měla páchnout zdravá vagína. Nežiji sexuálním...

Jsou bolesti spojené s antikoncepcí?

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně užívání HA. HA užívám skoro 5let za...

Jsou antibiotika správně dávkována?

Dobrý den, syn 18 měsíců dostal na zánět obou uší Duomox 375- dávkování 3x denně...

Jsou lepší bílé plomby, nebo amalgámové?

Dobrý den. Je pravda, že amalgámové plomby jsou nebezpečné? A jsou lepší bílé...

Jsou mé problémy od páteře ?


Jsou nutná antibiotika?


Jsou nutná antiepileptika?




Jsou prosím následující hodnoty k operaci štítné žlázy


Jsou příznaky těhotenství již dva dny po oplodnění?


Jsou to hemeroidy nebo neco horsiho?

Dobrý den,mam takovej problemk a uz hodne delsi dobu..Kdyz jdu na stolici,tak...

Jsou to hemoroidy??

Zdravím..chci se zeptat, zda tohle mohou být příznaky hem. : První den mi bylo...

Jsou to kondylomata

Dobrý den, Můj partner má nejspíše kondylomata. Výsledky přijdou tak za 10...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocení na zadku


Oteklá předkožka

Dobry den otekla mi predkozka je ruda jsou tam skvrny pri moceni neskutecne...

Alergie na Penicilin


Úzkost, strach, špatné myšlenky


Krevní plazma: darovat, či nedarovat?


Zvětšené krční mandle


MUDr. Alena Novotná

Odborný lékař psychiatrie

Špinění


MUDr. Oldřich Vaněk

Ordinace PL pro dospělé

Bolest hrudního koše


Bolesti prsou


Krevní obraz


Genetika v revmatologii – jakou hraje roli?


Itakem a alkohol

Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, kdyz beru Itakem 0,5 a z toho jeste jen...

Dlouhodobá bolest nohou


Zvýšená teplota


MUDr. Marie Urbanová

Soukromá stomatologická ordinace

Podkolenní šlacha


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×