Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Klacid

Gynekologie Nikol 25.8.2014

Dobrý den, jsem ve 12tt a zjistili mi ureaplasma ureleticuma a mykoplasmata. Byl mi předepsán klacid, ale zjistila jsem že mi v lékárně dali Fromilid.Obsahuje to něco jiného než klacid? může se to v těhotenství užívat? Nebo se mám obrátit na lékaře?Přdem děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Je to stejný přípravek jen po jiným firemním jménem, v prvním trimestru má být nasazen jen po důkladném zvážení lékařem.
Příjemný den

Související dotazy

Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Antikoncepce a Klacid
Dobrý den, Užívám hormonální antikoncepci Verezana...
Klacid
Beru již 4. den Klacid 500 kvůli nálezu na průduškách....
Flek na jazyku po ATB terapii
Dobrý den již týden mám Flek na jazyku nijak nebolí...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kinetoza

Dobry den. Chtěl bych se zeptat. Je kinetoza jen dočasny stav a nebo je nelečitelna...

Kinetoza

Dobrý den. Od té doby, co jsem poprvé letěla letadlem mám extrémní kynetózy...

Kinetoza

Dobrý den, prosím o radu. Jedeme na dovolenou do zahraničí, kde budeme cestovat...

Kinetoza, nadměrné říhání

Dobrý den, několik let se potýkám s cestovní nevolností, autobus je pro mě...

Kingella denitrificans

Dobrý den, Z kultivačního vyšetření krku mi vyšla kingella denitrificans,...

Kinito a průjem

Mohu mít po požití leku kinito prujem

Kj na udržení hmotnosti


KKdyž mám dostat měsíčky, mám cca 2-3 dny průjem


Kkk

Dobrý večer, Paní Doktorko dnes jsem byla na punkční biopsii krční mandlí. Nález...

Kl. kost, hrudní koš


Klacid

Dobrý den, beru Lanzul a Rosucard.. Od včera beru Klacid na anginu. Chci se...

Klacid

Beru již 4. den Klacid 500 kvůli nálezu na průduškách. Stále mi není dobře,...

Klacid


Klacid

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám od lékaře předepsaný lék klacid, mám ale...

Klacid

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zhruba před měsícem mi bylo dáno nitřoděložní...

Klacid - cedlejší účinky

Dobrý den pane doktore. Byl mi předepsán Klacid, protože nemohu brát penicilín....

Klacid - černý kašel


Klacid 250

Dobrý den. Prosím, v CAR mi odhalili nějakou pohlavně přenosnou bakterii (bohužel...

Klacid 250

Dobrý den chtěla jsem se zeptat když beru klacid 250 jestli mohu pít alkoho,.....

Klacid 250 v těhotenství

Dobrý den! Jsem v 15.tt a lékař na ORL mi napsal na zánět dutin Klacid 250...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otok šourku

Dobrý den, mám problém se šourkem, časem oteče, nabobtná, nebolestivě a pak...

Boulička na konečníku, vznik po porodu

Dobrý den, mám problém s konečníkem. Začalo to po prvním porodu. Z ničeho nic...

Antibiotika a alkohol

Dobrý den, paní doktorko od pondělí 8.9. beru DOXYHEXAL 200 mg 1 tabletu denně...

Campylobacter

Dobrý den, měla bych několik dotazů k bakterii Campylobacter, která mi byla...

Varixy DK

Dobrý den, už delší dobu cca 4 měsíce mě trápí bolesti nohou, večer a hodně...

Obava z ALS

Dobrý den, trápí mě tiky svalů po celém těle, vzdycky ten sval jen cukne,...

Vyjmutí nitroděložního tělíska

Dobry den, rada bych se zeptala jak probyha vyjmutí nitroděložního tělíska.Telisko...

Campylobacter

Dobrý den.Dcera prodělala před měsícem inf.campylobacterem.neustále jí bolí...

Pupínky na zadku

Dobrý den, prosím o radu, na zadku se mi dělají vodové pupinky, vetšinou, mám...

Očkování při močové infekci

Dobrý den, při preventivní prohlídce mi byla v moči zjištěna bakterie, která...

Pálení pochvy po sexu


Průjem po antibiotikách

Dobrý den paní doktorko. Bude to již 14 dni, co jsem dobrala antibiotika Klacid...

Sex při zánětu močového měchýře


Otoky dolních končetin po očkování proti covid-19

Dobrý den, u mé babičky (89let) se po očkování na covid (2. dávka vakcíny od...

Nespecifické příznaky, motání hlavy

Dobrý den, už zhruba přes rok mám problémy s bolestí hlavy, občasným nesoustředěním,...

Brnění nohy

Brnění v lýtku Mám takový problém. Přes den, po chůzi cítím jen na pravé noze...

Astma

V noci mě trápí špatné dýchání, takové hvízdání (pískání) při nádechu. Jsem...

Natrii Tetraboratis Globuli

Dobry den, prosím jen o upřesněni info. Jsem nyní ve 28tt a mam výtok, doktor...

Otok po artroskopii kolene

Dobrý den. Jsem 7 dní po artroskopii kolene. Je normální ze nad kolenem je...

Vyjmutí nitroděložního tělíska

Dobrý den, paní doktorko mám na Vás dotaz. Je mi 51 let a můj gynekolog...

Reklama