Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Klacid - cedlejší účinky

Helena . 15.3.2016 redakce uLékaře

Dobrý den pane doktore. Byl mi předepsán Klacid, protože nemohu brát penicilín. Již několik let mám vysoký bilirubin, mohu klacid přesto užívat? V případ průjmů mám vynechat mléčné výrobky? Děkuji a hezký den.

Odpovídá:

MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

Dobrý den, myslím si, že zvýšený bilirubin nebude vadit. Bude vhodné snížit příjem mléčných výrobků. Jako prevenci doporučuji koupit lactobacil ke každé dávce antibiotik.

Související dotazy

Klacid a antikoncepce Yosefinne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika...
Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Antikoncepce a Klacid
Dobrý den, Užívám hormonální antikoncepci Verezana...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Klacid a minesse
Dobrý den, jak ovlivní Klacid 500 nasazený v 17. den...
Nežádoucí účinky Azitroxu
Dobrý den, přečetl jsem si příbalový leták k Azitroxu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kinito a průjem

Mohu mít po požití leku kinito prujem

Kj na udržení hmotnosti


KKdyž mám dostat měsíčky, mám cca 2-3 dny průjem


Kkk

Dobrý večer, Paní Doktorko dnes jsem byla na punkční biopsii krční mandlí. Nález...

Kl. kost, hrudní koš


Klacid

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zhruba před měsícem mi bylo dáno nitřoděložní...

Klacid

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám od lékaře předepsaný lék klacid, mám ale...

Klacid


Klacid

Dobrý den, beru Lanzul a Rosucard.. Od včera beru Klacid na anginu. Chci se...

Klacid

Dobrý den, jsem ve 12tt a zjistili mi ureaplasma ureleticuma a mykoplasmata....

Klacid - černý kašel


Klacid 250

Dobrý den. Prosím, v CAR mi odhalili nějakou pohlavně přenosnou bakterii (bohužel...

Klacid 250

Dobrý den chtěla jsem se zeptat když beru klacid 250 jestli mohu pít alkoho,.....

Klacid 250 v těhotenství

Dobrý den! Jsem v 15.tt a lékař na ORL mi napsal na zánět dutin Klacid 250...

Klacid 500

Dobry den,na zanet v plicich mi doktor predepsal Klacid 500,potize ale nemam...

Klacid 500

Dobrý den,chci se zeptat,zda kalcid 500 ovlivńuje učinek Tri regolu.Děkuji

Klacid 500

dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je normální při použivání Klacid 500...

Klacid 500 - bolest ledvin

Dobrý den, užívám antibiotika Klacid 500 (dnes už 6. den) na angínu se streptokokem. Co...

Klacid 500 a cerazette

Dobrý den, beru antikoncepci Cerazette a dnes jsem dostala antibiotika Klacid...

Klacid 500 a Lozeprazol

Vážená paní doktorko,mám kašel od 1.10.2014, byla mě odebrána krev ve FKN Brno...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v krku

Dobrý den, již mě asi týden trápí pocit knedlíku v krku. Hůře se mi polyká...

MUDr. Radana Šoltésová

Praktický lékař pro dospělé

Bolest při nádechu

Dobrý den, Již téměř měsíc mne bolí na pravé straně (pod lopatkou) při hlubším...

Červený bolák na stydkém pysku

Dobrý den pani doktorko. Včera jsem měla se svým přítelem chráněný pohl. styk....

Výpotek po operaci

Dobrý den, před měsícem jsem podstoupil artroskopii kolene, kde mi bylo odstraněno...

Gastroenteritida


Jsem si všiml červených teček na kůži penisu

Dobré odpoledne Před pár dny jsem si všiml červených teček na kůži penisu,...

Neužití antikoncepce

Dobrý den, více než rok užívám antikoncepci Mistra. V neděli jsem užila první...

Artritida a spánek. Pět tipů na dobrou noc

Až 80 procent jedinců s revmatoidní artritidou si stěžuje na špatné spaní. Nemohou...

Kolísavý tlak

Dobrý den, je mi 45 let, mám kolísavý tlak, ráno úplně ukázkový a odpoledne...

Ztráta vidění-krční páteř

Dobrý den,před deseti dny se mi zablokovala krční páteř, obrovská bolest, vystřelování...

MUDr. Alena Pliščinská

Ordinace PL pro dospělé

Dotaz k užívání Artrodaru

Dobrý den, lékař ortopaëd mi naordinoval k užívání na artrozu kyčlí 1.stupně...

Osteoporoza

dobrý den, před několika dny jste mi odpovídali na můj dotaz ohledně užívání...

Kožní problémy

Dobrý den, jsem na dovolené u moře a zhoršily se mi mé kožní problémy na šlapkách...

Výtok z penisu po pohlavním styku


Bolesti hlavy

Oční - Dobrý den, již druhý nebo třetí rok mě bolí levé oko. Spíše je to tlak...

Tlačení na močovou trubici, častější močení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už 14 dní mě trápí neustálé tlačení na močovou...

Kožní vyšetření

Kožní vyšetření se provádí v ambulantním zařízení nebo na lůžkovém kožním oddělení....

Lues

Dobry den, rád by som skonzultoval jeden moj problem. mal som nechraneny sex....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×