Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Klacid

Jiřina J. 5.8.2016

Dobrý den, beru Lanzul a Rosucard.. Od včera beru Klacid na anginu. Chci se zeptat, zda je tato kombinace vhodná, nebo mám po dobu užívání Klacidu některý lék raději vynechat. Předem moc děkuji za odpověď Jiřina

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená paní Jiřino, Klacid a Lanzul se kombinovat mohou, ale Rosucard je lépe při dočasném užívání Klacidu neužívat. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Alkohol a Klacid
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem...
Klacid, užívání alkoholu po dobrání antibiotik
Dobrý den, dnes ráno jsem dobral poslední tabletu...
Antikoncepce a Klacid
Dobrý den, Užívám hormonální antikoncepci Verezana...
Antibiotická terapie a alkohol
Dobrý den, brala jsem 14 dní antibiotika KLACID...
Flek na jazyku po ATB terapii
Dobrý den již týden mám Flek na jazyku nijak nebolí...
Klacid
Dobrý den,chtěla bych se ujistit,když berú Klacid 5den...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kinetoza

Dobry den. Chtěl bych se zeptat. Je kinetoza jen dočasny stav a nebo je nelečitelna...

Kinetóza

Dobrý den, již od dětství trpím kinetozou ve všech dopravních prostředcích.Ted...

Kinetóza

Dobrý den. Je mi 35 let a trpím pravděpodobně kinetózou. Kolotočům se vyhýbám...

Kinetóza

Dobrý den, mám problém že se mi už od malička dělá špatně v autě a autubuse,...

Kinetóza

Dobrý den, mam takový problém, při rychlých pohybech před očima například tv,...

Kinito a průjem

Mohu mít po požití leku kinito prujem

Kj na udržení hmotnosti


KKdyž mám dostat měsíčky, mám cca 2-3 dny průjem


Kkk

Dobrý večer, Paní Doktorko dnes jsem byla na punkční biopsii krční mandlí. Nález...

Kl. kost, hrudní koš


Klacid

Dobrý den, jsem ve 12tt a zjistili mi ureaplasma ureleticuma a mykoplasmata....

Klacid


Klacid

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám od lékaře předepsaný lék klacid, mám ale...

Klacid

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zhruba před měsícem mi bylo dáno nitřoděložní...

Klacid - cedlejší účinky

Dobrý den pane doktore. Byl mi předepsán Klacid, protože nemohu brát penicilín....

Klacid - černý kašel


Klacid 250

Dobrý den. Prosím, v CAR mi odhalili nějakou pohlavně přenosnou bakterii (bohužel...

Klacid 250

Dobrý den chtěla jsem se zeptat když beru klacid 250 jestli mohu pít alkoho,.....

Klacid 250 v těhotenství

Dobrý den! Jsem v 15.tt a lékař na ORL mi napsal na zánět dutin Klacid 250...

Klacid 500

Dobry den,na zanet v plicich mi doktor predepsal Klacid 500,potize ale nemam...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×