Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kofein v těhotenství

Mateřství louise . 10.2.2008 redakce uLékaře

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď a navazuji na ni. Jak moc je tedy nebezpečný takto velký přísun kofeinu v těhotenství. Nemohlo dojít k poškození vývoje plodu? Děkuji, Louise.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Louise! Kofein může způsobit předčasný porod nebo potrat, v závislosti na dávce a citlivosti matky a plodu. Je také možné, že kofein ovlivní nitroděložní růst plodu. Obecně příjímané pravidlo je takové, že těhotná žena by se co možno měla vystříhat všech drog a žít čistě , zdravě a klidně. Jeden, dva šálky čaje aŤ ve stravě ponechá. Další informace najdete třeba na http://www.stopneplodnosti.cz/czech/pregnancy/Maintaining_Your_Pregnancy/Caffeine.jsp

Související dotazy

Kofein
Dobrý den,již asi dva měsíce mě bolí pod levým žebrem...
Nespavost a kofein
dobrz den, mam dotaz -mam 5 tydenniho syna.spi max....
Antibiotika a Kofein
Dobrý den, může se při užívání antibiotik (Ospen 1500)...
Alergie na kofein
Dobrý den, v rozmezí 2 let se mi cca 5x opakoval...
Tachykardie a kofein
Dobrý den mám dotaz ... mám tachykardii beru prášky...
Kofein a Taurin
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda je kombinace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Koagulace

Dobrý den, u bratra byla zjištěna Leidenska mutace. Na základě toho nám bylo...

Koagulace po chemoterapii

Dobry den pani doktorko, chci se Vás zeptat, jak dlouho asi trvá, než se krevní...

Koc. blecha

dobry den ma pritelkyne ma doma kocky uz 14dni si stezuje na malou vyrazku ktera...

Kočárky s autosedačkou

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký mají lékaři názor na kočárky s autosedačkou....

Kočka v domácnosti

Chceme si pořídit do domu kočku, na co vše bychom ji měli nechat očkovat a zkontrolovat?...

Kočka v posteli

Dobrý den, potřebuji radu. Přitel dostal k narozeninám kočku. ted je vidět že...

Koenzym Q 10

Jsem 4 roky po operaci,mám biolog.chlopeň.Mohu začít užívat koenzym Q 1O.?Je...

Kofein

Dobrý den,již asi dva měsíce mě bolí pod levým žebrem vlevo, co to může být...

Kofein a početí

Dobrý den, hodně čtu, že kofein snižuje možnost početí. Je to pravda? I když...

Kofein a Taurin

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda je kombinace Kofeinu s Taurinem dohromady...

Kofola

Dobrý den. Nedávno jsem se dočetla, že kofola obsahuje extrakt ze 14 bylin,...

Kognitivní behaviorální terapie?

Milá paní doktorko, v předchozím dotazu jsem se Vás ptala co mám dělat, když...

Koitus, neboli soulož, neboli kohabitace či pohlavní styk

Ahoj, když se mluví ve vztahu k pohlavnímu styku o koitu. Co to znamená?

Kojenec a mráz

Dobrý den, hledám všude na internetu a v knížkách odpověd na to do jak velkeho...

Kojenec a návštěvy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je nutné když k nám přijde návštěva a jí...

Kojenec a ptačí trus

Dobrý den, včera na procházce spadl ptačí exkremet mé 4 měsíční dceři přímo...

Kojenec ma hystericke zachvaty a neustale je zaplynovany

Dobry den Nase Mala ma 4 mesice a obcas ma hystericke zachvaty kdy se zacne...

Kojenec nechce jíst

Dobrý den, prosím o radu, mám 10měsíčního chlapečka, který váží 10 kg, kojím...

Kojenec s ekzemem

Dobry den, mam 4 mesicni dceru plne kojenou. V 6 ti tydnech se objevil ekzem...

Kojenec s nízkou teplotou

dobrý den, moje dcera měla teplotu po očkování vakcín(PREVENAR, záškrt, tetanus,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×