Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pravděpodonost těhotenství

Praktické lékařství Ivana Z. 12.10.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, můj problém souvisí s tím že ze zdravotních důvodů nemohu brát antikoncepci. Přítel má vždy kondom, ale ten posledně selhal, praskl. Přítel to naštěstí zjistil dřív, než došlo k jeho vyvrcholení. Mohla bych i tak otěhotnět?

Odpovídá:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, před ejakulací může docházet k uvolnění preejakulační tekutiny, což je normální jev. Tato tekutina může obsahovat živé spermie. To je jeden z důvodů, proč je třeba používat kondom po celou dobu soulože, nikoliv až před ejakulací. Těhotenství tedy nelze stoprocentně vyloučit. Doporučila bych vám si udělat těhotenský test nebo zajít k vašemu gynekologovi. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství


Pravděpodobnost těhotenství, zvláštní těhotenský test

Dobrý den, mohu se zeptat s jakou pravděpodobností se u mne jedná o graviditu?...

Pravděpodobnost těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná.. Ve středu (14.12.11)...

Pravděpodobnost výskytu

jaká je pravděpodobnost výskytu jakéhokoliv typu rakoviny u dětí a dospívajících?

Pravděpodobnost výskytu rakoviny prsu

jaka je pravdepodobnost rakoviny prsku v pripade ze ji onemocnela moje babicka...

Pravděpodobnost vytvoření pakloubu

Dobrý den, 2.5. jsem si po schodech přivodila zlomeninu 5. metatarsu bez dislokace....

Pravděpodobnost vzniku trombózy při užívání warfarinu

Dobrý den, Pravidelně užívám warfarin (7,5) denně a ředění mám stabilizované...

Pravděpodobnost žaludečního vředu

Dobrý den, je vůbec možné, že v případě, pokud pocítí člověk přesně popsané...

Právě jsem zjistila že se...

právě jsem zjistila že se mi začínají dělat křečové žíly dole na nohách ,udělali...

Pravé koleno

Dobrý den,rád bych poprosil o radu co se týče mého kolene - lékařská zpráva-...

Pravé koleno

Dobrý den, rád bych se prosím zeptal , před třemi týdny jsem při běhu pocítil...

Prave koleno - meniskus

Dobry den, absolvoval jsem magnetickou rezonanci a rad bych znal nazor, jak...

Pravé neštovice

Dobrý den, dovoluji se na Vás obrátit s prosbou, zda-li je v současné době možné...

Pravé neštovice očkování

Dobrý den. Zajímalo by mě, zda do povinného očkování patří očkování proti pravým...

Pravé oko větší než levé

Dobrý den, během posledních 5 měsíců jsem si všimla, že mám pravé oko větší...

Pravé prso

Mám problém, když trochu zatlačím na prvé prso (přímo na bradavku), tak to celkem...

Pravé rameno

Dobrý den,mněl bych dotaz.Mám Bechtěreva a asi 3 měsíce mám problém s pravým...

Pravé tříslo

Asi před 2 týdny mě začalo bolet pravé tříslo při zátěži s pokračující bolestí...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysoký tlak a nízký tep


Hormony štítné žlázy


Bílé tečky na penisu


První pomoc při poranění oka


Parazité městských holubů – zdravotní rizika pro člověka


Vodnaté puchýřky na rukou


Bolest ramen


Bolest v jednom prsu


Před třemi dny jsem měl 3 klíšťata.


Řezné rány a odřeniny


Alergeny

Existuje studie, za jak dlouho "zmizí"např. z domu alergeny? Vnuk...

Pocení, zimnice


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Jak se žije po transplantaci jater


HPV




Angína


MUDr. Anna Škerková

Praktický lékař pro děti a dorost

Zlomenina klíčku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×