Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Léčba srdeční arytmie

Srdce a cévy FRANTIŠKA 27.7.2016

Dobrý den.
Donedávna jsem se léčila na vysoký krevní tlak.Pak se u mne začaly projevovat zdravotní problémy spíše z nízkého tlaku.Bolesti pod prsní kostí,závratě a křeče v noze.Byla jsem na gastroskopii a nic.Od té doby se přidalo ještě stahování hrdla.Obvoďačka mi zjistila velmi nízký tlak,tak vysadila léky a poradila magnezium. Byla jsem na ORL a nic nenašli.Vše pokračovalo bez změny.Byla jsem několikrát na pohotovosti a až potřetí mi zistili fibrilaci síní a s ostatními potížemi jsem byla hospitalizovaná na 12 dní v nemocnici.Dali mi warfarin kterého jsem se vždy bála a rhytmonorm.Po příchodu domů je mi z prášků ještě víc zle.Nevím zda je to psychikou nebo žaludkem.Také mne po ránu bolívá hlava
i když mne celý život nebolívala.Jsem slabá,bojím se chodit ven a nemohu nic dělat.Můžete mi poradit jak se dostat znovu do normálního stavu.Děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
takto bez bližších údajů a vyšetření opravdu těžko říci. Vzhledem k Vaší ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Arytmie
Dobrý den, mám dotaz. Je mi 15 let a měřič tlaku mi...
Srdeční arytmie
Dobrý den, chci se zeptat. Matka je po operaci srdce...
Arytmie
Dobrý den. Asi tak před dvěma roky jsem užíval draslík...
Arytmie a sport
Dobry den. Vsiml jsem si jedne veci a to kdyz jsem...
Arytmie
Dobrý den, predošlej dotaz sem omylem odeslal bez vysvětlení...
Srdeční arytmie
dobrý den, ráda bych vás poprosila o vysvětlení mého...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léčba růžovky

Dobrý den paní doktorko mám silnou růžovku chodím na kontrole do Břeclavi ale...

Léčba s vrabu - nežádoucí účinky

Dobrý den, již 5. den léčíme svrab a dnes se mi můj 10měs.syn osypal na tvářičkách...nevím...

Léčba seboroické dermatitidy a alopecie

Prosím o názor na léčbu seboroické dermatitidy a alopecie pomocí lasseru na...

Léčba sexuálně přenosných infekcí

Dobrý den, byl mi predepsan Doxyhexal na ureoplasmu. Prvni tri tablety po 12h...

Léčba silné bolesti

Dobrý den . V dubnu jsem prodělala pásový opar s virem neštovic v obličeji/levá...

Léčba skoliózy

Dobrý den, mám asi poměrně specifický dotaz. V srpnu tohoto roku mi naměřili...

Léčba snížené funkce štítné žlázy

Dobry den, chtela bych se zeptat, byl mi zjisten zanet stitne zlazy a hypofunkce....

Léčba snížené funkce štítné žlázy

Dobrý den, V lednu z rozboru krve TSH 123,216 FT 4 5,2 ATPO 433,97 ATG...

Léčba snížené funkce štítné žlázy

Dobrý den, můj dotaz se týká štítné žlázy. Beru euthyrox 50 5x týdně 1tbl, ale...

Léčba spojivek přes měsíc

Dobry den,už měsíc léčím "zanět spojivek"od lékeře jsem dostal a aplikoval:Maxitrol,po...

Léčba srdečního onemocnění

Dobrý den, prosím revizi- posouzení vhodosti medikace mojí matky ročník 1931,...

Léčba statinem

Dobrý den,před čtyřmi lety mi byl zjištěn vysoký cholesterol a obvodní lékařka...

Léčba statiny

Dobrý deň, som dispenzarizovaná v ambulancii diabetológa pre DM II. a pri poslednej...

Léčba STD

Dobry den, pritelkyni byly zjisteny chlamydie (ani jeden z nas nema zadne priznaky)...

Léčba streptokoka

Dobrý den, asi 2 týdny zpět jsem se léčila s angínou a brala léky Ospen. Po...

Léčba Streptokoku

Dobrý den, mám na vás dotaz ohledně mých problémů se streptokokem. Začalo to...

Léčba strženého nehtu

Dobrý den, minulý týden mi byl po 3 měsíčních komplikacích stržen nehet na palci...

Léčba Sudeckova syndromu v hyberbarické komoře

Dobrý den, pane doktore. Byl mi zjištěn Sudeckův syndrom, je vhodná léčba přetlakem...

Léčba svrabu

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.Byla jsem u kožní lékařky a ta mi potvrdila...

Léčba svrabu

Dobry den prajem. Bolo nám asi pred mesiacom diagnostikovane podozrenie na svrab....