Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Léky

Vnitřní lékařství Adéla 19.2.2012

Dobrý den, je mi 25 let a beru vasocardin 200mg ráno pulku a večer někdy půlku. Chtěla bych se zeptat, jak je to s alkoholem?Tvrdý alkohol nepiji, kdyžtak nějaké pivko nebo bílé víno s přateli. Nevím, jak to mám dělat -jestli večer si brát prášek a nebo ne, doktor mi řekl ať si jej beru když cítím rychleji tepat srdíčko. Když jsem někdě s přateli, tak mi srdíčko dokaže být rychleji 100-110 za min. Můžu si vzít prášek i když si dám třeba vínko? Nebo na to je přísný zákaz alkoholu? Kouřím hodně málo, a vážím 68kg. Děkuji za radu.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Adélo.
I samotný alkohol ( či kofein v kávě nebo energetické drinky) může zvyšovat tepovou frekvenci, proto bych Vám nedoporučovala užívat Vasocardin zrovna ve chvíli, kdy jste požila alkohol a máte tepovou frekvenci 100-110/min, kterou tělo ještě dobře toleruje.

Související dotazy

Leky
prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a...
Léky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky...
Léky
Dobrý den chci se zeptat mám Leidnovu mutaci F V leiden...
Léky
Dobrý den, psychiatr mi předepsal Mirtazapin Sandoz...
Léky
Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex...
Léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat užívám na štítnou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky

Vycisteni krve od leku. Dobry den, dva roky jsem brala neurologicky lel isicom-denne...

Léky

Já jsem Muž,věk:37let TK:136/92 P:91( bez léků) Váha:93-95Kg prosím o aktuální...

Leky

Dobrý den Byl sem na vyšetření na alergologii s negativním výsledkem. Nicméně...

Léky

Dobrý den, na úzkostnou až panickou poruchu užívám Cipralex 20mg už 2 měsíce...

Léky

Dobrý den chci se zeptat mám Leidnovu mutaci F V leiden a potřebují vědět jake...

Léky

dobrý den je možné po léku concor na upravení srdeční akce míti úzkosti? Před...

Léky

Dobrý večer,mám 20.měsíčního syna a zjistli mu dle Scintigrafie Reflux a tak...

Léky

Dobrý den, prosím o informaci, zda si vzájemně nevadí níže uvedené léky. Dlouhodobě...

Léky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi Ibalginem(růžový) a Brufenem(bílý)-někde...

Leky

dobri den pani doktorko mam asi dost divnou otazku ale přesto mně to zajima...

Léky

po ablaci plicních žil mi byl vysazen rytmonorm 150mg 1/0/1 a nasazen agilok...

Léky

Dobrý den, chtela jsem se zeptat zda kdyz beru antibiotika Ciplox 500 tak k...

Leky

dobri den mam otazku mam dceru je často nemocna timže kašle tan už mi kašle5...

Léky

Dobrý den, mám anginu a pan doktor mi předepsal penicilin 1,2 mega biotika....

Leky

dobry den chcise zeptat začal jsem brat leky FOSAVANCE beru po tydnu zatím jsem...

Léky

K čemu se užívají tyto násl. typy léků?. -------------- Vigantol POR GTT...

Léky

Dobrý den, mám dotaz na kombinaci antidepresiv. Už nějakou dobu beru brintellix...

Léky

Dobry den, reaguji na muj posledni prispevek ohledne toho, jestli vysazeni prasku...

Léky

Dobrý den, po operaci haluxu mám preventivně píchat doma CLEXANE 0,4 ml. Je...

Léky

Dobrý den, syn užívá na předpis Seretide 25/50, kde je označen počet...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědění míst modřin

Dobrý den, uz druhý týden se mi dělají modřiny po těle, aniž bych se zranila....

Hlen po stolici

Dobry den, chtela jsem se vas zeptat ohledne hlenu po stolici. Uz asi mesic...

Protržení streva

Dobrý den, prosim o radu. Po kolonoskopii mam silnější bolesti a stále nafoukle...

Bílé hrudky v pochvě

Dobrý den, v pochvě mám bílé hrudky a svědí ale výtok nemám a ani nesvědí pořád...

Únava, návaly horka, bušení srdce

Dobrý den trápí mě stálá únava, mívám návaly horka i v noci mě to budí,pak vnitřní...

Zvýšené monocyty

Dobry den, chci se jenom zeptat zda zvysene monocyty muzou byt znamkou nejake...

Kožní vyrážka

Dobry den, odjeli jsme s pritelem na dovolenou do Chorvatska a po prvni noci...

Bolesti krku kolem ohryzku

Dobrý den, dlouhodobě mne bolí v krku při polikání. Nikoli však jako při angíně,...

Distorze kotníku

Dobrý den, zítra to budou tři týdny, co jsem si při pádu ze schodů přisedla...

Syndrom neklidných nohou

Mám už dlouhou dobu neklidné nohy. Beru na to léky,ale i přes medikaci musím...

Mravenčení těla

Dobrý den, asi 2 měsíce mě mravenční pravá část těla, krom nohy, prý se jedná...

Strupy na penisu

Dobrý den chtěl bych se zeptat o co by se mohlo jednat mam takové malé stroupky...

Lichen sclerosus

Dobrý den, Již cca půl roku mám na penisu bílé mapovité skvrny, přijde mi,...

Ventrolistéza L4


Bolest pod pravým žebrem při nadechnutí

Dobrý den paní doktorko, mám na Vás dotaz ohledně potíží s téměř pichlavou...

Mastná stolice


Krev ve slinách


Zvýšené hodnoty krevního obrazu a jaterních testů


Noční křeče nohou

Dobry den, jiz asi treti den my neni dobre, pocit na zvraceni, nechutenstvi,...

LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Reklama
Zavřít