Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Lexaurin

Praktické lékařství Blanka 3.2.2017

Vcera sem pozila alkohol muzu si dnes vzit lexaurin? Dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

Dobrý den. Ano, můžete následující den užít Lexaurin, pokud se jedná o normální dávku alkoholu, nikoliv vyloženě o velkou opilost. Váš dotaz byl ovšem odeslán 3.2 a na řadu se dostal až 5.2., proto odpověď pro vás již zřejmě není aktuální. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Lexaurin
Dobrý den, chci se zeptat na jednu věc. Moje paní doktorka...
Lexaurin a těhotenství
Dobry den, v posledni dobe(cca tyden denne i na noc)...
Ovlivňuje Lexaurin hladinu cukru?
Dobrý den, mám již tři roky diabetes, nepíchám si,...
Lexaurin
Dobrý den, ovlivňuje Lexaurin při předoperačním odběru...
Lexaurin
mam psychycké problemy a občas beru lexaurin,jsem v...
Lexaurin
Dobrý den.Užívala jsem občas lexaurin, ale nyní v poslední...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Levy ukazovacek na ruce.

Dobry den.V patek na vecer jsem uklouzl a spadl jsem na prst jako bych si ho...

Levý ztvrdlý podbřišek

Dobrý den, asi před měsícem jsem si nahmatala na levé straně podbřišku tvrdý...

Lexaurin

Dobrý den, chci se zeptat, poslední dobou trpím depresemi, jsem roztresena,...

Lexaurin

Dobrý den, ovlivňuje Lexaurin při předoperačním odběru krve, hodnoty krve?

Lexaurin

Dobrý den.Užívala jsem občas lexaurin, ale nyní v poslední době ho beru denně,...

Lexaurin

Dobrý den. paní doktorko Leskovská. Můj předešlý dotaz ohledně Lexaurinu. Děkuji...

Lexaurin

Dobrý den, chci se zeptat na jednu věc. Moje paní doktorka mi dnes na uvolnění...

Lexaurin

Dobrý den, Už asi 10dní mě trápí nespavost,pocit na zvracení,bolest hlavy,vůbec...

Lexaurin

Dobrý večer, včera večer (22:00) jsem použil jednu tabletku lexaurinu 3mg, chci...

Lexaurin

Chtěla bych se zeptat ,jak dloho a v jaké síle ačasto smím užívat tento lék. důvod...

Lexaurin

mam psychycké problemy a občas beru lexaurin,jsem v jinem stavu a mam strach...

Lexaurin - dávkování

Dobrý den, mám panickou ataku ,brala sem frontin ale ten mi nepomáhá,brala...

Lexaurin - užívání


Lexaurin a alkohol, lze před silvestrem vysadit?

Dobrý den, posledních pár měsíců mě každý den něco pobolívá, na prsou, pod...

Lexaurin a antidepresiva v těhotenství

Dobrý den, jsem v 6 tt těhotenství (je to mé druhé). Psychiatra navštěvuji kvůli...

Lexaurin a citalon (za jak dlouho se z těla vyloučí)

Dobrý den, můj dotaz zní: 1.brala jsem cca 15 mg Citalonu denně, již jsem...

Lexaurin a délky léčby

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Přesto,že jsem lékař /stomatolog/...

Lexaurin a estan

dobrý den, dostala jsem se do stavu, kdy nejsem schopna jít do práce v klidu,...

Lexaurin a přechod na lék buspiron

Dobrý den, v loňském roce jsem po těžkém průběhu mononukleozy( od podzimu 2009)...

Lexaurin AD

Dobry den, prosim Vas mam dotaz a nikde sem to na internetu nenasel. Jiz 5 mesic...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brániční kýla

Dobrý den, byla mi diagnostikována mimo jiné i brániční kýla. Zajímalo by mne,...

Odběr kostní dřeně z pánve

Dobrý den, budu podstupovat ambulantní zákrok odběru kostní dřeně z pánve, zajímalo...

Krupičkové pupínky na rameni

Dobrý den, před více než dvěma týdny se mi udělala krupicová vyrážka na ramenech....

Červený konec žaludu

Dobrý den, mám problém s červeným koncem žaludu. Mezi žaludem a močovou trubici...

Bolest chlupů

Zdravim, asi pred 3 tyzdnami sa zacali u mna prejavovat bolesti ci skor precitlivenie...

Tepperweinova směs po infarktu

Dobrý den pane doktore, ptám se za moji maminku - žena, 46 let, po infarktu...

Potíže s dechem při usínání

Dobrý den potřebuji poradit. Stává se mi, že těsně před usnutím se probudím...

Natržený poševní vchod

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné že mám natržený poševní vchod. Předevčírem...

Špatné vidění ve tmě

Dobrý den,před půl rokem jsem zaregistroval zhoršení zraku při řízení auta ve...

Zarudlý penis s pupínky

Dobrý den, příteli se objevila vyrážka na penisu, je to dost zarudlé a jsou...

Brániční kýla

Kardiolog mi sdělil, že moje brániční kýla může mít svým způsobem vliv na mé...

Dlouhodobé škrábání v krku

Dobrý den, již přes měsíc mě neustále škrábe v krku. Byla jsem na ORL, kde...

Pupínky na penisu

Už delší dobu mám problém s pupínky na kůži penisu. Jsou tělové barvy, nesvědí...

Bolest při vyprazdnování stolice, svědění a zarudnutí kolem řitního otvoru

Dobrý den, je mi 20 let a už asi 5 měsíců mám problém se stolicí někdy při vyprazdnování...

Arytmie po katetrizační ablaci

Dobry den, v patek jsem podstoupila katetrizacni ablaci pomale drahy AVNRT,...

Bolest zubu pod korunkou

Dobrý den, nechala jsem si na horní jedničky (mrtvé po úraze) a dvojky vyrobit...

Zahleněný novorozenec

dobrý den potřebuju radu dcera ma uz 6tt rýmu pčiká teče jí z nosu a v chrochtá....

Bolest v koleni u dítěte 13 let

Dobrý den. Mám dotaz ohledné mé 13-leté dcery (měří 166 cm, váží 75 kg). Od...

Bolest konečníku

Dobrý den,měl bych akutní dotaz.Jsem skoro dva měsíce po operaci kondylomat...

Olupování jazyka

Co může být příčinou loupání jazyka ? Podotýkám, že to není bolestivé. Je to...

Reklama